A Kodano webáruházról

Eredeti kontaklencsék és alacsony árak olyan gyártóktól, mint a Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, Zeiss, Alcon és Cooper Vison a régebben Kodano név alatt futó Optilen áruházban. Napi, 2 hetes, havi és éves kontaklencsék széles választékából válogathat Optilen kuponnal még alacsonyabb áron. A kínálat kontaktlencséken kívül folyadékokat, szemcseppeket és kiegészítőket is tartalmaz. Az akcióknak, a hűségprogramnak és som más kedvezménynek hála olcsóbban vásárolhat.

A(z) Kodano webáruházról

A több ezer elégedett ügyfélnek hála piacvezető kontaktlencse forgalmazó a Kodano webáruház, ami már Optilen néven fut. A kedvező ajánlatoknak köszönhetően hagyományos vásárlók és optikusok kedvenc optikája lett. A széles választékban szférikus, tórikus, színes és progresszív lencsék is találhatóak, ahogy a különböző kiegészítők is. Olyan márkák közül válogathat, mint Bausch & Lomb, Alcon, Johnson & Johnson, Zeiss, Cooper Vision és mások. Kedvező áron továbbá folyadékokat és szemcseppeket is találni, Optilen kuponnal még kedvezményesebb áron.

Kép

Így vásárolhat olcsóbban az Optilen.hu áruházban

A kontaktlencsék közül napi, 2 hetes, havi és éves lencsék állnak rendelkezésre. Az ár minden típusnál más, de az Optilen áruházban mindig kedvező és még spórolhat is. Ehhez elég az Optilen kupon vagy az akciók. Azzal is spórol,  hogy amennyiben rossz paramétereket választott a rendelés során, itt ingyenesen kicserélik azt.

A magas összegű rendelések esetén inygenes a szállítás, továbbá a törzsvásárlói programmal pontokat gyújthet, amivel akár 7% kedvezményhet jut. Ha ajánlja az áruházat az ismerőseinek és azok vásárolnak, plusz pontokat kap. Bizonyos termékekehez értékes ajándékot is kap.

Optilen kuponok és kuponkódok

A kedvezményes kuponok segítenek különböző összegeket megspórolni. A felhasználási feltételek minden kuponnál változóak, ezért a Tiplino portálon ezeket is megtalálja ahogy a beváltásuk módját is. Optilen kuponok ezen kívül az áruház weboldalán és Facebook csatornáján is fellelhetőek. 

Kínálat

A Kodano áruház csak eredeti termékeket forgalmaz mégpedig az alábbi kategóriákban:

 • Lencsék
 • Folyadékok és cseppek
 • Kiegészítő
 • Szemüveg

A kedvező árak és állandó akciók igen közkedveltek a vásárlók körében. Ennek is köszönhető, hogy tartja a lépést az eOptika áruházzal, ahol lencséken kívül szemüvegeket és napszemüvegeket is talál.

Kodano kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Kodano Bioview, Fitview és Aquaview lencsék kedvezményes áron

23.11.2023

Akció Kodano ajándék szemcsepp a Bioview kontaktlencsék mellé

23.11.2023

Kedvezményes kupon Kodano 30% kedvezmény az AquaView és Bioview Monthly havi kontaktlencsére

27.08.2023

Kodano kupon 30% kedvezmény minden korrekciós keretre

31.01.2023

Kodano kupon 50% kedvezmény a Moretti keretekre

31.01.2023

Optilen kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Kodano kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Optilen webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt, a szállítási adatok megadását és fizetési módok kiválazstását követően az összeg alatt található az "Adja meg az akciós kódot" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kód aktiválása" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Kodano webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be