Ketomix

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Ketomix kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 8,75 % mindenből a webáruházból Ketomix

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Szívesen elérné az álomalakját éhezés nélkül? Ez nem lehetetlen. Próbálja ki a fehérjéken alapuló Ketomix diétát, és az új...

A(z) Ketomix webáruházról

A Ketomix egy egyedülálló diéta, amely teljes értékű proteindús ételeken alapul. Az ételek minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyekre a fogyás során szükségünk lehet. Az ételek elkészítése csupán 5 percet vesz igénybe, így minden napirendbe beilleszthetők. Válasszon egy komplex diétatervet, és búcsúzzon el örökre a felesleges kilóktól.

Mi az a ketodiéta?

A Ketomix diéta alapja a megnövelt fehérje- és a csökkentett szénhidrátbevitel. Ha megvonjuk szervezetünktől a szénhidrátot, az ketonokat kezd termelni - beindul a ketózis, innen ered a diéta neve. Ez egy tudományos fogyási módszer, amely férfiaknak és nőknek kortól függetlenül ajánlott. A termékek vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, a diéta gluténérzékenyeknek és vegánoknak is megfelelő. Hatékony és maradandó fogyást ígér éhezés, jojóeffektus és torna nélkül.

Ketomix termékek

A Ketomix táplálkozási tanácsadókkal együttműködve speciális, magas proteintartalmú ételeket fejlesztett ki, amelyek megfelelően eltelítenek, és ellátják a szervezetet vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A termékeket megvásárolhatja külön, illetve egész csomagokként is. A kínálatban talál leveseket, koktélokat, fehérjeszeleteket, pékárukat, szárított húst, édességeket és sok mást. A csomagok közül válogathat a túlsúly mértéke és a diéta időtartama szerint is.

ketomix

Fizetés és szállítás

A Ketomix webáruházban háromféleképpen fizethet: utánvéttel (díja 330 Ft), banki utalással vagy online bankkártyával. A szállítási módok a következők:

 • Csomagküldő házhozszállítás
 • Csomagküldő személyes átvétel - 589 átvevőhely az egész ország területén

A szállítási díj 990 Ft, 20 160 Ft felett ingyenes. Délelőtt 10 óra előtti rendelés esetén a szállítás 4 munkanapot vesz igénybe.

Kapcsolat

Kérdése van a diétával vagy a rendeléssel kapcsolatban? Böngéssze át a weboldal "Kérdések" szekcióját, vagy forduljon az ügyfélszolgálathoz. Eléri őket telefonon a +36-1-690-0471 számon, vagy az info@ketomix.hu e-mail címen hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között.

Keresse a Ketomixet a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Kedvező fogyás a Tiplinóval

Vásároljon Ketodiéta termékeket a Tiplinóval, és jutalomban részesül. A cashbacknek köszönhetően a vásárlás összegének egy részét visszakapja: ebben az esetben ez 8,75%.

 • Vásároljon a cseh webíruházban is: Ketomix.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Ketomix webáruházról

Szívesen elérné az álomalakját éhezés nélkül? Ez nem lehetetlen. Próbálja ki a fehérjéken alapuló Ketomix diétát, és az új egészséges életmód pár héten belül meghozza a kívánt eredményt. Válogasson a fehérjetartalmú ételek vagy a kész csomagok közül, és intsen búcsút a felesleges kilóknak örökre.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  8,75 %  összeget a vásárlásból a  a Ketomix webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.