A(z) Kephaz.hu webáruházról

Kedveli a művészeteket, vagy csak otthonosabbá szeretné varázsolni lakását? Egy jól kiválasztott kép minden szobát feldob. Érezze magát otthon is úgy, mintha galériában járna. A Képház webáruház pont erre szakosodott: képek, tapéták, matricák és egyéb lakásdekorációs kiegészítők várják.

kephaz

Képek széles választéka

Válogasson a szebbnél szebb kézzel festett képek közül. A webáruház mindenféle stílusnak kedvez. Talál itt klasszikus és modern, vidéki, mediterrán, pop art, romantikus vagy skandináv stílusú képeket. Nem kell tehát félnie, hogy nem talál a lakása stílusának megfelelőt. Tájképek, városok, absztrakt vagy nőket ábrázoló képek. A klasszikusokat kedveli? Válogasson Da Vinci, Klimt, Picasso, Van Gogh és sok más híres festő műveinek reprodukciói közül. Ha egyedi képet szeretne, saját fényképéből is vászonképet varázsolhat.

Kreatív termékek - alkosson ön is

Igazi kreatív lélek, és szeretné szívét-lelkét belehelyezni a műbe? Válogasson a Képház kreatív termékei közül, így ön is részese lehet a keletkező műnek. Választhat például festhető fotótapétát, vagy próbálja ki a festést számok alapján. ĺgy nemcsak lakásának lesz új dísze, de ön is szórakozik, kikapcsolódik a készítés közben.

festes

Fizetés és szállítás

A webáruházban banki utalással és utánvéttel fizethet. A szállítási idő a termék típusától függ, kézzel festett képek esetén tovább kell várni, míg elkészülnek (21–26 nap). A csomagok szállítása a GLS futárszolgálattal történik, a szállítási díj 1490 Ft, utánvétes fizetés esetén 1900 Ft.

100% elégedettségi garancia

A Képház webáruház 100% elégedettségi garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy 30 napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti a vásárolt képet. Amennyiben a visszaküldést választja, az árat haladéktalanul visszatérítik önnek. Lépjen kapcsolatba a reklamációs részleggel a reklamacio@kephaz.hu címen, vagy a 06 70 251 2587 telefonszámon.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén ne habozzon kapcsolatba lépni a Képház ügyfélszolgálatával. Eléri őket hétfőtől péntekig 8:00–15:00 között a 06 70 251 2587 telefonszámon, vagy az info@kephaz.hu e-mail-címen.

Kövesse a webáruház Facebook és Instagram oldalát is a legújabb hírekért és akciókért.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Megéri követni a Képház.hu Kiárusítás szekcióját, ahol akár 77% kedvezménnyel vásárolhat képeket és más dekorációkat.

A Tiplinóval is megéri vásárolni, hiszen rendelésének akár 2%-át visszaszerezheti jutalomként a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Kephaz.hu webáruházról

Díszítse lakását gyönyörű képekkel. Nézzen körül a Képház webshopban, és ön is megtalálja az ízléséhez legközelebb álló festményt, fotótapétát vagy egyéb lakberendezési kiegészítőt. Válogasson dizájnerek, illetve lakberendezési stílusok szerint. Akár a vidéki, az indusztriális vagy a skandináv stílus kedvelője, itt biztosan megtalálja az "igazit". 

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Kephaz.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be