Izmael.eu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Izmael.eu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Izmael.eu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Eredeti ékszerek férfiaknak és nőknek - ezt kínálja az Izmael webshop. Fülbevalók, nyakékek,...

10% kedvezmény az ékszerekre és kiegészítőkre - Izmael.eu

+ 5 % vissza a vásárlásból

10% kedvezmény az ékszerekre és kiegészítőkre az Izmael.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg, több

A(z) Izmael.eu webáruházról

Rengeteg ékszer minden elképzelhető stílusban, kedvező áron - így jellemezhetjük röviden az Izmael.eu webáruházat. A bizsu ékszerek halhatatlanok, hiszen remek áron beszerezhetőek, mégis örömet szereznek. Egy szép ékszer mindig feldobja a legegyszerűbb szettet is, így garantáltan mindig ragyogni fog. Válassza ki kedvenc darabjait, a választék igazán széles.

Izmael ékszerek

Különleges alkalomra vagy mindennapos hordáshoz keres ékszert? Esetleg egy szép és egyedi ajándékot keres? Az Izmael.hu minden alkalomra kínál ékszert. Csodálatos nyakékek ünnepi alkalmakra, apró, elegáns fülbevalók a mindennapokra vagy egy szép karkötő ajándékba. Talál itt gyűrűket, karórákat és hajdíszeket is. Válogasson az ékszerszettek közül, így egyforma sílusban vásárolhat nyakláncot, fülbevalót és karkötőt is.

izmael


Izamael kiegészítők

A webshopban nemcsak a hölgyek találnak magukra, hanem az urakra is gondoltak. Tökéletes ajándék például egy szép pénztárca vagy elegáns karóra. A hölgyek válogathatnak a  kézitáskák közül is.

Ajándék a rendeléshez

Ha kiválasztotta kedvenc ékszerét, már csak a fizetés és a szállítás módja maradt hátra. Fizethet a termék átvételekor, azaz utánvéttel, de bankszámlára való utalással vagy online bankkártyával is. A szállítás a következő módokon történik:

 • Futárszolgálattal: szállítási díj 2390 Ft.
 • Magyar Postával: szállítási díj 2390 Ft.
 • Csomagküldővel: szállítási díj 1190 Ft.

10 000 Ft felett a rendeléshez ajándék jár, 20 000 Ft felett pedig a szállítás ingyenes. Ennél is többet vásárolt? 40 000 Ft felett újabb ajándékot kap a rendeléséhez.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, lépjen kapcsolatba az Izmael.eu ügyfélszolgálatával. A következő platformokon éri el őket:

 • Telefonon a +421 903 898250 számon
 • E-mailben: infohu@izmael.eu
 • Közösségi oldalakon: Facebook, Twitter

Reklamáció

Amennyiben nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 14 napon belül elállhat az adásvételi szerződéstől, és visszaküldheti a terméket. Tudassa a szándékát postai úton vagy e-mailben, majd küldje vissza a terméket az ETERNITY & SPARK, s.r.o., Marček 80, 013 32 Svederník, Szlovákia címre. A termékekre 24 hónap jótállás jár, ezen időtartamon belül panaszt tehet írott formában, ehhez használhatja a panasztételi nyomtatványt is. A reklamált áruval küldje vissza az eredeti számlát is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon az Izmael.eu webáruházban kedvezményesen. Ennek egyik módja, ha a Tiplinóval vásárol. A cashbacknek köszönhetően ugyanis visszaszerezheti vásárlása egy részét: az Izmael.eu esetében ez akár 5%.

 • A webáruház Szlovákiában is elérhető: Izmael.eu
 • Csehországból is megéri vásárolni: Izmael.eu

Izmael.eu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

10% kedvezmény az ékszerekre és kiegészítőkre -

31.05.2021 - A 10% kedvezmény az ékszerekre, kiegészítőkre és ajándékokra vonatkozik, és a vásárlás…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Izmael.eu webáruházról

Eredeti ékszerek férfiaknak és nőknek - ezt kínálja az Izmael webshop. Fülbevalók, nyakékek, karórák, ékszerszettek és sok más egyéb ékszer és kiegészítő várja önt. Lepje meg párját vagy saját magát egy csillogó villogó darabbal, a választék igazán széles, az árak pedig rendkívül kedvezőek.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Izmael.eu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.