IndafaButorhaz

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

IndafaButorhaz kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,5 % mindenből a webáruházból IndafaButorhaz

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Berendezi vagy felújítja a lakását? Nézzen körül az Indafa Bútorház webáruházban, és rendezze be az egész lakását. Itt minden...

Kedvezmény a kiválasztott termékekre - IndafaButorhaz

+ 3,5 % vissza a vásárlásból
   

Az Indafabutorhaz.hu webáruházban most kedvezményeket talál kiválasztott termékekre. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) IndafaButorhaz webáruházról

Új bútort keres a hálószobába, konyhába vagy a nappaliba? Az Indafa Bútorház minőségi bútorok széles választékát kínálja a lakás minden helyiségébe. Kárpitos és elemes bútorokat egyaránt talál itt. A bútorokat megtekintheti az Indafa Bútorház bemutatótermében, vagy igénybe veheti az egész ország területén elérhető házhozszállítást.

Bútorok a lakás minden helyiségébe

Szívesne vásárolna olyan webshopban, ahol talál bútorokat és kiegészítőket az egész lakásba? Akkor jó helyen jár. A nappaliba választhat kanapét, könyvespolcot, szekrénysort vagy fiókos szekrényt. A konyhába vásárolhat asztalt, székeket, étkezőgarnitúrát, konyhagépeket vagy elemes konyhabútorokat is. A hálószobába talál itt franciaágyat, heverőt, gardróbszekrényt, éjjeliszekrényt, gyerekágyat vagy matracot is. Az irodát is berendezheti: polcos szekrények, íróasztalok és forgószékek is találhatók a kínálatban.

indafa butor

Fizetés és szállítás

Az Indafa Bútorház házhozszállítás esetén utánvétes fizetési lehetőséget biztosít. A szállítási módok a következők:

 • Házhozszállítás - az egész ország területén érvényes, a szállítási díj minden termék esetében más, fel van tüntetve a kosárban
 • Személyes átvétel - az 8400 Ajka, Kosztolányi utca 14/B címen

Elállási jog

A vásárlónak lehetősége van az átvételt követő 14 napon belül visszaküldeni a terméket, amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem elégedett vele. Az elállási nyilatkozatot postán vagy e-mailben közölje a szolgáltatóval, majd a terméket küldje vissza az Indafa Bútorház, 8400 Ajka, Kosztolányi utca 14/B. címre. A vételárat az elállást követő 14 napon belül visszautalják önnek.

Indafa Bútorház ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén forduljon az Indafa Bútorház ügyfélszolgálatához. A munkatársak szívesen megválaszolják a kérdéseit. Az elérhetőségek a következők:

 • telefon: (+36) 30 943-8978
 • e-mail: mindenamibutor@gmail.com
 • a weboldalon található kapcsolattartási űrlap
 • Facebookon Messenger

Hasonló webáruházban vásárolhat Szlovákiában is: Ideanabytok.sk
Csehországban is talál hasonló webáruházat: Najlevnejsinabytok.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A IndafaButorhaz webáruházról

Berendezi vagy felújítja a lakását? Nézzen körül az Indafa Bútorház webáruházban, és rendezze be az egész lakását. Itt minden helyiségbe talál bútorokat és kiegészítőket: hálószobába, konyhába, előszobába és a nappaliba is. A kínálatban kárpitos és elemes bútorokat, valamint matracokat is talál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a  a IndafaButorhaz webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.