Imoo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Imoo kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 2 % mindenből a webáruházból Imoo

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Okosóra gyermekeknek, mely egyszerűbbé teszi a kommunikációt. Strapabíró kialakítás, internetelérés, fényképezőgép és kamera, garantált...

Az Imoo webáruházról

Létezik olyan ajándék, amely szinte minden gyermeket megörvendeztet? Az Imoo vállalatának alapítója, Mr. Kimi pont erre kereste a választ, amikor megszületett a fejében az Imoo okosórájának ötlete. Az Imoo órája gyakorlatilag egy kis méretű telefon, mely a legtöbb telekommunikációs szolgáltatóval kompatibilis, internetezésre, sőt fényképezésre, videófelvételre és videó-beszélgetésekre is alkalmas. A webshopban való vásárlás regisztrációhoz kötött, de akár Facebook vagy Google fiókkal is könnyedén be lehet jelentkezni az oldalra. 

Kép

Az Imoo okosórák előnyei

Az Imoo okosórái minőségi alapanyagokból készülnek, sportolás közben, vagy akár vízben is viselhetők. Az órák biztonsági rendszere segít kivédeni az internetről leselkedő veszélyeket, az ingyenes Imoo telefonos alkalmazással pedig a szülő könnyedén megállapíthatja az Imoo okosórát viselő gyermeke tartózkodási helyét. Az Imoo okosórákhoz, vagy azoktól függetlenül Imoo fülhallgató is megvásárolható a webshopban, amely kialakításának köszönhetően biztonságos és halláskímélő zenehallgatást biztosít. 

Fizetési és szállítási módok

Az Imoo webáruházában a következő fizetési opciók állnak a vásárlók rendelkezésére:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal

A webshop Európa számos országába, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. A standard szállítás 79 Eurót meghaladó vásárlás esetén ingyenes, a gyorsított szállítási mód igénylésénél felár fizetendő. 79 Euró összegű vásárlás alatt a szállítási díj az célország és a rendelt termék ára alapján számolódik ki.

 • standard szállítás időtartama: 4-9 munkanap
 • gyorsított szállítás időtartama: 2-6 munkanap

A szállítás időtartamához hozzáadódik a rendelés 1-2 munkanapot igénybe vevő feldolgozása.

Az Imoo webáruháza lehetőséget nyújt a csomag nyomon követésére.

Kép

Visszaküldés

Amennyiben a vásárló nem szeretné megtartani az Imoo webáruházból rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 15 napon belül visszaküldheti azt és a webshop pénzvisszatérítést biztosít. Fontos, hogy a visszaküldött termékek ugyanabban az állapotban érkezzenek meg az eladóhoz, mint amilyenben a vásárló átvette őket.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merül fel a webáruházban való rendeléssel kapcsolatban, az Imoo ügyfélszolgálatát az következő e-mail címen érheti el: support@imoostore.com

Telefonos applikáció és közösségi média

Az Imoo telefonos applikációja ingyenesen letölthető az App Store és Google Play webáruházakból. Az alkalmazás funkciói remekül kiegészítik az okosórákat, és lehetővé teszik a szülők számára a gyermekeikkel való egyszerűbb kapcsolattartást.

Az Imoo webshopja a közösségi médiában: Facebook, Instagram, YouTube

A Tiplinó kuponjaival most Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhatja meg az Imoo termékeit.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az Imoo webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Imoo webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Imoo webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Imoo webáruházában való rendeléskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Imoostore.com - okosóra gyermekeknek

Okosóra gyermekeknek, mely egyszerűbbé teszi a kommunikációt. Strapabíró kialakítás, internetelérés, fényképezőgép és kamera, garantált adatbiztonság és ingyenesen letölthető telefonos applikáció. Az Imoo okosórái ezen tulajdonságok mindegyikét ötvözik, a Tiplinó kuponjaival pedig most extra kedvezményesen vásárolhatók meg!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2 %  összeget a vásárlásból a  a Imoo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.