HalloweenCostumes

A Halloween Costumes webáruházról

A Halloween Costumes a világ egyik legnagyobb online jelmezüzlete, ahol halloweeni és egyéb ünnepi, valamint tematikus jelmezek, maszkok, parókák, dekorációk és kiegészítők vásárolhatók meg. A webáruházban minden árkategóriában találhatók jelmezek, az egészen olcsó daraboktól az exkluzívakig. A gyermekek mellett a felnőttek, szerelmespárok és kisállatok számára is számos izgalmas opció érhető el a webshopban. A Halloween Costumes a megfizethető árak mellett magas minőségre is törekszik, árucikkeit több mint 200 országba kézbesíti.

Kép

Minden, ami jelmez!

A Halloween Costumes webshopjában mindenki megtalálja a tökéletes jelmezt, legyen szó karácsonyi partiról, halloweenről, vagy tematikus szülinapi buliról. A jelmezek mellett a dekorációk, sem hiányoznak az oldalról, a Halloween Costumes díszeivel otthonát és udvarát egyaránt ünnepi pompába öltöztetheti. A webáruházban több ezer exkluzív jelmez, valamint maga a cég által készített különleges jelmezek is várják, a Tiplinóval most extra kedvezményes áron!

Fizetési módok

A Halloween Costumes webáruházában online bankkártyás és hitelkártyás fizetésre (Visa, MasterCard, Discover, American Express), valamint PayPal-on, Google Pay-en és Amazon Payment-en keresztüli fizetésre van lehetőség.

Szállítás

A Halloween Costumes a világ több mint 200 országába kézbesíti termékeit, köztük Magyarországra is. A szállítás költsége országonként változik, a fizetendő összeget rendeléskor a rendszer automatikusan kikalkulálja. Fontos azonban megjegyezni, hogy a szállítás során felmerülő esetleges vámköltségek és helyi adók a vevőt terhelik. A kézbesítés időtartama szintén célországonként és szállítási módonként eltér.

Kép

Visszaküldés

A webáruházból rendelt termékek visszaküldésére a csomag átvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésére. A Halloween Costumes weboldala lépésről-lépésre segít a visszaküldés folyamata során, az ügyfélszolgálat pedig bármikor rendelkezésére áll. Amennyiben a termékek megfelelő állapotban és megfelelő időn belül visszaérkeznek, a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy egyes termékek esetében nincs lehetőség visszaküldésre, ilyenek például a fehérneműk, szempillák, parókák és számos egyéb árucikk, melyek teljes listája a webshop honlapján található meg.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Halloween Costumes angol nyelven kommunikáló ügyfélszolgálata bármilyen termékekkel vagy rendeléssel kapcsolatos kérdésben rendelkezésére áll a 507 386 8347-es telefonszámon, valamint a webshop élő chat és üzenetküldési opcióján keresztül.

A Halloween Costumes a közösségi médiában: Facebook, Twitter, PinterestYouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása a Halloween Costumes webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Halloween Costumes webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Halloween Costumes webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Halloween Costumes webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

HalloweenCostumes.eu – jelmezbolt

A Halloween Costumes webshopja ünnepi és tematikus jelmezek, állarcok, parókák, dekorációk és kiegészítők széles választékával várja. Minőségi termékek gyermekeknek, felnőtteknek, sőt még kisállatoknak is, most extra kedvező áron a Tiplinóval!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a HalloweenCostumes webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be