A Green Aqua webáruházról

Minőség, kivételes látványvilág és szakértelem. A Green Aqua akvarisztikára szakosodott webáruházának termékeit és kínálatát ezzel a három szóval lehet a legjobban jellemezni. A magyar cég, mely mára nemzetközi szinten ismertté vált, a japán stílusú, növényes akvarisztika köré épült. Ezek az akváriumok tiszta, lélegző jellegükkel bármilyen beltér díszei lehetnek és nyugalmat sugároznak. A Green Aqua webshopjában mindent megtalál, amire a natúr akváriumok felépítésére szüksége lehet az aljaztoktól, technikai berendezésektől, a dekorációkon, növényeken és növénytápokon keresztül egészen az élőlényekig.

Kép

A Green Aqua története

A Green Aqua vállalata 2008-ban alakult, amikor Magyarországon a növényes akvarisztika, azaz aquascaping, szinte még egyáltalán nem volt ismert. Az áruház a japán stílusú, élő növényeken alapuló akváriumok népszerűsítését tűzte ki céljául. A kereskedelem mellett a Green Aqua a látványvilágra helyezi a legnagyobb hangsúlyt, az akvarisztikai termékek árulása mellett akváriumtervezéssel, építéssel és karbantartással is foglalkoznak. Mára a cég Európa-szerte szállítja termékeit a különböző kis- és nagykerekedőknek, emellett munkájuk nemzetközileg ismert és elismert, céljuk pedig a mai napig az, hogy az emberekkel megismertessék és megszerettessék a víz alatti világ csodáit.

Különleges növények a Green Aqua kínálatában

Mivel a japán stílusú akváriumok legfontosabb tartozékai az egészséges, pompás és dús növények, ezért nem meglepő, hogy a a Green Aqua webáruházában hatalmas választék várja önt a legkülönfélébb vízinövényekből, köztük algákból. Dobozos, cserepes, zselés, gyűrűs és előre csomagolt darabokat egyaránt megvásárolhat itt, számos közülük egyenesen a raktáron található, a ritkábbakat pedig  a webáruház legfeljebb egy hét alatt beszerzi és postázza önnek.

Kép

Green Aqua bemutatóterem és bolt

A Green Aqua látványvilág iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy bemutatótermük Európa legszebbjei közé tartozik, számos külföldi látogatót is vonz. A bolttal összekötött bemutatótermet a 1119 Budapest, Thán Károly u. 23-25. címen találja, nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 10:00-17:00, szombaton pedig 10:00-13:00.

Fizetési módok

A Green Aqua webshopjában a következő fizetési módok érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, Maestro, MasterCard, Diners Club)
 • PayPal
 • banki átutalás
 • utánvétes fizetés a termék átvételekor
 • Google Pay, Apple Pay

A webáruházban való vásárlással bónuszpontokat szerezhet, melyeket a következő rendelésnél felhasználhat és így kedvezményre tehet szert.

Szállítás és személyes átvétel

Normál méretű csomagok esetén 19 900 Ft fölötti online vásárlásnál a Green Aqua ingyenesen kézbesíti termékeit Magyarországon, GLS futárszolgálattal. A speciális és nagy méretű küldemények esetében egyedi díjszabás érvényes, csakúgy, mint külföldre való szállításkor. 19 900 Ft-nál alacsonyabb összegű rendelésnél a kézbesítés díja 1690 Ft, a küldemény pedig 2-5 munkanapon belül érkezik meg önhöz. Ingyenes, személyes átvételre a a Green Aqua boltjában, a 1119 Budapest, Major köz 12 címen van lehetőség.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A Green Aqua webshopjából rendelt számos termék esetében a vásárló a kézhezvételt követő 14 napban érvényesítheti elállási jogát, mely keretén belül a megfelelő állapotban visszaküldött árucikkekért fizetett összeget visszakapja. Fontos kiemelni, hogy a webáruház egyes termékeire, mint például a vízi növényekre, jellegük miatt nem vonatkozik az elállás joga, erről részletesen a Green Aqua honlapján olvashat.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Green Aqua szakértő munkatársai szívesen rendelkezésére állnak a webshop termékeivel, akvarisztikával, vagy online vásárlással kapcsolatban felmerülő kérdésekben a +3616104627-es telefonszámon és a webshop üzenetküldő felületén.

A Green Aqua közösségi média oldalain még többet tudhat meg az online áruház kínálatáról és újdonságairól, valamint megtekintheti a cég által épített gyönyörű akváriumokat: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Amennyiben az akvarisztikán kívül másfajta állatokkal is foglalkozna, a Tiplinó oldalának Állatok kategóriájában számos online kisállatkerekedést talál, ahol kedvezményes áron vásárolhatja meg a tápokat, kiegészítőket és állattartáshoz szükséges kellékeket. Ilyen webáruházak például az ABC-ZOO, Zooplus vagy a Petissimo

Kedvezményes kuponok felhasználása a Green Aqua webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Green Aqua webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Green Aqua webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Green Aqua webáruházban való rendeléskor a „Kedvezménykód megadása” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Kupon érvényesítése gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

GreenAqua.hu – Növényes akváriumok

A Green Aqua webshopban mindent megtalál, amire a japán stílusú, növényes akváriumok megépítéséhez és berendezéséhez szüksége lehet. A webshopban technikai felszerelések, tartozékok, dekorációk, vízi növények és nem utolsó sorban vízi élőlények széles választéka várja, melyeket a Tiplinóval most kedvezményes áron vásárolhat meg.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Green Aqua webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be