Forscope

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Forscope kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,5 % mindenből a webáruházból Forscope

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Forscope cég különféle szoftvereket kínál a számítógépére. Vásárolhat náluk vírusvédelmi szoftvert, VPN-t,...

A(z) Forscope webáruházról

A Forscope webáruház 11 európai országban kínál különféle számítógépes szoftvereket. A szoftverek 100% eredetiek, azonban a piaci ár töredékéért, akár 60%-kal olcsóbban kínálják a termékeiket. Éppen ez a legfőbb céljuk: elérhető áron kínálni megbízható termékeket, amelyek minden vásárló elvárásainak eleget tesznek. Kínálatukban cégek, iskolák és magánszemélyek is megtalálják azt, amit keresnek.

Megbízható szoftverek

A Forscope kínálatában számos számítógépes szervert talál. A vírusirtó szoftverek között megtalálja az Avast, a Kaspersky vagy az Eset termékeit egyaránt. A vírusirtókhoz VPN-t is vásárolhat. Megvásárolhatja a népszerű MS Office vagy MS Windows csomagokat is. A kínálatban szerver szoftvereket, backup szoftvereket, valamint CAD és Design szoftvereket egyaránt talál. A magas minőségű termékek garantáltan eleget tesznek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

forscope

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy banki utalással. Mivel digitális termékekről van szó, nem beszélhetünk klasszikus értelemben vett szállításról. A terméket e-mailben küldik el önnek, csatolva a további instrukciókat a termék használatához és a telepítéshez. Amennyiben bankkártyával fizetett, a terméket akár 5 perc múlva, de legkésőbb egy napon belül elküldik önnek. Ha a banki utalást választja, ez akár 1–5 munkanapot is igénybe vehet.

A termékekre 30 napos visszaküldési garancia vonatkozik, ez időn belül bármikor meggondolhatja magát, és visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben visszaadják önnek a termék vételárát.

A Forscope ügyfélszolgálata

A Forscope ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll munkanapokon 9:00–17:30 között. Hívja a +36 1 408 8311 telefonszámot, vagy használja a weboldalon található kapcsolati kérdőívet. Kapcsolatba léphet velük az élő chat segítségével is.

Nézzen be a Facebook-oldalukra is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Forscope webáruházról

A Forscope cég különféle szoftvereket kínál a számítógépére. Vásárolhat náluk vírusvédelmi szoftvert, VPN-t, MS Office csomagot vagy grafikus szoftvert, CAD szoftvert vagy videószerkesztő programot. A széles választékból mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. A cég számára a vásárló az első helyen áll, és az a céljuk, hogy mindenki elvásárának eleget tegyenek.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a  a Forscope webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.