A(z) Forscope webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Válogasson a(z) BravuroshopTOMTOP vagy Bluedigital webáruház kedvezményes kuponjai közül.

-5 %

Minden termékre érvényes összeghatár nélkül Bravuroshop

Eddig érvényes: 2024.04.12

+ 6 % vissza a vásárlásból

Minden termékre érvényes összeghatár nélküli ajánlatok. Vásárolj kedvedre és élvezd a korlátlan lehetőségeket!

BRAVUROS5
-10 %

Bluedigital kupon 10% a vásárlás végösszegéből

Eddig érvényes: 2024.05.02

+ 5 % vissza a vásárlásból

A - 30% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a Bluedigital.hu webáruházban , ahol a kedvezmény kódot a kosárban adja meg.… több

adventinaptarDN

A(z) Forscope webáruházról

A Forscope webáruház 11 európai országban kínál különféle számítógépes szoftvereket. A szoftverek 100% eredetiek, azonban a piaci ár töredékéért, akár 60%-kal olcsóbban kínálják a termékeiket. Éppen ez a legfőbb céljuk: elérhető áron kínálni megbízható termékeket, amelyek minden vásárló elvárásainak eleget tesznek. Kínálatukban cégek, iskolák és magánszemélyek is megtalálják azt, amit keresnek.

Megbízható szoftverek

A Forscope kínálatában számos számítógépes szervert talál. A vírusirtó szoftverek között megtalálja az Avast, a Kaspersky vagy az Eset termékeit egyaránt. A vírusirtókhoz VPN-t is vásárolhat. Megvásárolhatja a népszerű MS Office vagy MS Windows csomagokat is. A kínálatban szerver szoftvereket, backup szoftvereket, valamint CAD és Design szoftvereket egyaránt talál. A magas minőségű termékek garantáltan eleget tesznek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

forscope

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy banki utalással. Mivel digitális termékekről van szó, nem beszélhetünk klasszikus értelemben vett szállításról. A terméket e-mailben küldik el önnek, csatolva a további instrukciókat a termék használatához és a telepítéshez. Amennyiben bankkártyával fizetett, a terméket akár 5 perc múlva, de legkésőbb egy napon belül elküldik önnek. Ha a banki utalást választja, ez akár 1–5 munkanapot is igénybe vehet.

A termékekre 30 napos visszaküldési garancia vonatkozik, ez időn belül bármikor meggondolhatja magát, és visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben visszaadják önnek a termék vételárát.

A Forscope ügyfélszolgálata

A Forscope ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll munkanapokon 9:00–17:30 között. Hívja a +36 1 408 8311 telefonszámot, vagy használja a weboldalon található kapcsolati kérdőívet. Kapcsolatba léphet velük az élő chat segítségével is.

Nézzen be a Facebook-oldalukra is.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Forscope webáruházról

A Forscope cég különféle szoftvereket kínál a számítógépére. Vásárolhat náluk vírusvédelmi szoftvert, VPN-t, MS Office csomagot vagy grafikus szoftvert, CAD szoftvert vagy videószerkesztő programot. A széles választékból mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. A cég számára a vásárló az első helyen áll, és az a céljuk, hogy mindenki elvásárának eleget tegyenek.

Forscope más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Forscope webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be