Flamingo shop kuponok az akciókért

Használja a Flamingo webáruház kuponjait a kedvező akciókért és kedvezményekért. Spóroljon az online vásárlásán minden alkalomma a Tiplinó segítségével. Ne szalassza el a lehetőségeket és kapja vissza elköltött pénzének egy részét. 

Olcsóbb a vásárlás Flamingo kuponokkal

A Flamingo shop kiemelkedően nagyszerű árakon kínál divatos ruhákat. Több kategória alapján vásárolhat és nézelődhet. Folyamatos akciók és kedvezmények várják az új és régi vásárlókat egyaránt. Vásároljon divatos ruhákat és hozzávaló kiegészítőket, vagy akár egy jeles alkalomra egy szép estélyi ruhát. Nézelődjön és használja ki a Flamingo kuponok előnyeit és kedvezményeit. 

Kép

Hogyan tud spórolni a Flamingo shop webáruházban

A Flamingo shop webáruházban mindig talál kedvező árakon ruhákat. Folyamatos akciókkal várják a vásárlókat. Nyári leárazások, évközi, Black Friday és sok más akció keretein belül tudnak vásárolni. Ha feliratkozik a hírlevélre 10%-os Flamingo shop kuponnal gazdagodik, amit felhasználhat az első vásárlása alkalmával. Ha nem találta meg azt, ami tetszett Önnek a Flamingo shopban, látogassa meg a Bonprix webáruházat és használja fel a kedvezményeket az olcsóbb vásárlás érdekében. 

Hogyan szerezhet Flamingo shop kupont

Ha feliratkozik a hírlevélre, azonnal a postaládájába kerül egy 10%-os Flamingo shop kupon, amit az első vásárlásánál fel is használhat. Az amúgy is kiemelkedően jó árak mellett még többet tud spórolni a Flamingo shop kuponnal. Bátran iratkozzon fel és spóroljon az online shoppingokon a kedvezményekkel. 

Flamingo kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Minden 14.99 USD alatt

14.12.2023

Minden 9.99 USD alatt

14.12.2023

New Arrivals

30.09.2023

Hogyan tudja felhasználni a Flamingo shop kupont a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Flamingo shop kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Flamingo shop online webáruházban. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg alatt az "Enter discount code" lehetőség. Ezalatt találja a kuponkódoknak szánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Apply" gombra és fejezze be a vásárlást.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Flamingo webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be