DMW

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

DMW kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból DMW

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A DMW, azaz DiecastModelsWholesale.com webáruháza diecast modellautók árusítására szakosodott. Kínálatukban több mint 10 000 különböző modell...

A DMW webáruházról

A DMW.com amerikai székhelyű cége 2005-óta foglalkozik diecast modellek árusításával. Ezek az előre összerelt modellek masszív fémalapúak, gyári fényezésűek, ezáltal tartósabbak, mint például a darabjaikban forgalmazott, összerakható makettek. A DMW webáruházában több ezer termék közül válogathatnak a vásárlók, a klasszikusoktól kezdve a legújabb járműmodellekig. Az autók és motorok mellett munkagépek, buszok vagy akár teherautók kicsinyített másai is megtalálhatók itt. Az áruház különös hangsúlyt fektet a biztonságos csomagolásra, hogy a rendelt termékek épségben megérkezzenek a vásárlókhoz. 

Kép


Fizetési módok és szállítás

A DMW webáruháza a világ számos országába, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. A szállítási költség a rendelt termék árának, a vámköltségeknek és helyi adóknak függvényében változik. A becsült szállítási költséget a rendelés leadásánál tekintheti meg:

Kép


Az online áruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • online bankkártyás fizetés: Visa, Mastercard, American Express
 • PayPal

Reklamáció

Amennyiben elégedetlen a rendelt termékekkel, 30 napon belül visszaküldheti azokat. Lépjen kapcsolatba az oldal ügyfélszolgálatával, akik segítenek a reklamáció és visszaküldés megszervezésében. Fontos, hogy a termékek eredeti csomagolásban és sértetlen állapotban érkezzenek vissza az eladóhoz.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a reklamációval, termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban a DMW ügyfélszolgálatát a következőképp érheti el:

 • telefon: 213-614-7971
 • e-mail: cs@diecastmodelswholesale.com

Többet szeretne megtudni a DMW.com kínálatáról és újdonságairól? Az áruházat a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a DMW webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a DMW.com webáruház és számos más üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a DMW.com webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a DMW.com weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Go gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback? 

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

DMW.com - autómodellek Amerikából

A DMW, azaz DiecastModelsWholesale.com webáruháza diecast modellautók árusítására szakosodott. Kínálatukban több mint 10 000 különböző modell található, köztük a legismertebb autó-, motorbicikli- és teherautótípusok.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a DMW webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.