Csodacsont.hu

A(z) Csodacsont.hu webáruházról

Házi kedvencének csak a legjobb jár. Etesse kutyáját, macskáját vagy rágcsálóját a legjobb minőségű táppal. A Csodacsont.hu a BARF táplálkozási módszert, azaz a nyersetetést népszerűsíti. Ebben a kategóriában árul tápokat és egyéb kiegészítőket.

BARF tápok a Csodacsonton

A BARF a Biologically Appropriate Raw Food rövidítése. Ez a táplálási mód nyers húson és csontokon alapul. A Csodacsont webáruházban talál alapanyagokat ehhez a táplálási módhoz - húsokat, csontokat -, illetve kész BARF menüket is.

Talál itt különféle típusú tápokat is: száraztápot, konzerveket és leveseket is, mindezt különféle ízesítésben és olyan márkáktól, mint a Terra Canis, Eden Holistic vagy Country Hunter. Még több márkáért keresse fel a Zooplus webáruházat, ahol Zooplus kuponkód beváltásával még spórolhat is. A csodacsont kínálatában étrendkiegészítőket és különféle hasznos felszerelést is talál, mint például játékok, tálak vagy rágcsálnivalók.

csodacsont

A BARF táplálkozás elsősorban kutyák számára lett kifejlesztve, de táplálhatja ezen elv szerint macskáját, nyusziját vagy más rágcsálóját is. Bármilyen kisállata van, a Csodacsonton megtalálja a neki való, egészséges és tápláló eledelt.

Csodacsont blog

Kezdő még a BARF táplálásban, esetleg most hallott először erről a módszerről? Nézzen be a Csodacsont blogjára, ahol rengeteg hasznos információt talál elsősorban arról, hogyan táplálja helyesen kiskedvencét. Az etetésen kívül más témakörökben is talál cikkeket, például a szőrhullásról vagy az esetleges allergiákról.

Fizetés és szállítás

A Csodacsont.hu a következő fizetési módokat kínálja:

 • Bankkártyás online fizetés
 • Banki utalás
 • Utánvét

Válassza ki az önnek megfelelő szállítási módot az alábbiak közül:

 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
 • Személyes átvétel csomagponton
 • Személyes átvétel a pécsi Csodacsont üzletben: 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 59/1. Nyitvatartási idő: hétfõ - szombat: 10:00–18:00.

A szállítási díj értéke attól függ, tartalmaz-e a rendelés fagyasztott terméket. Fagyasztott termékek szállítási díja 2990 Ft, amennyiben a csomag nem igényel hűtést, a szállítási költség 1290 Ft. Utánvét esetén az összeg 290 forinttal megemelkedik. Hűtést nem igénylő csomagját Foxpost automatába is kérheti, ez esetben 790 Ft a szállítás. Amennyiben rendelését hétköznap 12 óráig adja le, már másnap az öné lesz.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a kapott termékkel, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Ez azonban csak a hűtést nem igénylő rendelésekre érvényes.

A terméket sérülés nélkül, eredeti csomagolásban és saját költségen kell visszaküldeni vagy  személyesen visszavinni a pécsi Csodacsont üzletbe.

Csodacsont ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén forduljon a Csodacsont ügyfélszolgálatához. Telefonon hívja a +36 30 667 9399 telefonszámot, vagy írjon a vau@csodacsont.hu e-mail-címre. Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 10:00–18:00 között és szombaton 10:00–14:00 között áll rendelkezésére. Használhatja a weboldalon elérhető űrlapot is, kérdését ezáltal egy kisállat-dietetikus válaszolja meg.

Kövesse a Csodacsontot a közösségi oldalakon is: Facebook, Instagram.

Kedvezményes vásárlás a Csodacsonton

Vásároljon be kiskedvencének kedvező áron. Látogasson el a Csodacsont webáruházba a Tiplinóról, így vásárlása akár 5%-át cashbackjutalomként visszaszerezheti. ĺgy igazán megéri vásárolni. 

Csodacsont.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Csodacsont kuponkód - 5% kedvezmény

01.10.2023

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Csodacsont.hu webáruházról

Fontos önnek, hogy kutyája a legjobb minőségű, tápláló eledelt kapja? A Csodacsont webáruház a BARF (Biologically Appropriate Raw Food) elv szerint készült, tehát nyers húst tartalmazó eledeleket kínál. Válogasson a száraztápok és konzervek közül. Macskáknak és rágcsálóknak is talál megfelelő tápot.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Csodacsont.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be