Cesdeals

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Cesdeals kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Cesdeals

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A CesDeals.com webáruháza több mint 150 000 terméket kínál. Az online üzletben az elektronikai- és autóalkatrészektől kezdve a konyhai...

A(z) Cesdeals webáruházról

A CesDeals kínai székhelyű webáruháza az Aliexpress-hez hasonló, csupán jelenleg még kevésbé ismert. A cég árukészlete folyamatosan bővül, céljuk, hogy minőségi termékek sokaságát kínálják kedvező áron, így véve fel a versenyt az óriásvállalatokkal, mint az eBay vagy az említett Aliexpress.

Kép


A CesDeals kínálata

A CesDeals webáruházában többek között az alábbi termékeket találja meg:

 • kerti eszközök (fúrók, szerszámok)
 • elektronikai eszközök
 • világítóeszközök
 • autóalkatrészek
 • túra- és sportkellékek
 • konyhai eszközök
 • lakberendezési kiegészítők
 • állattartási kellékek
 • órák
 • munkaruházat
 • festmények
Kép


Fizetési módok, szállítás és reklamáció

A CesDeals.com webáruháza a PayPal fizetési módot részesíti előnyben. Fontos megjegyezni, hogy a rendelt termékeket a PayPal-on megadott címre küldik. Biztonsági okok miatt az oldalon 24 órán belül csak három alkalommal lehet ugyanazzal a bankkártyával fizetni.

A CesDeals a világ számos országába szállítja termékeit, köztük Magyarországra is. 59 USD vásárlás fölött a standard szállítás ingyenes, azonban ez az aktuális kedvezmények függvényében változhat. 59 USD alatti vásárlás esetén a Magyarországra való szállítás költsége 9.99 USD. Ez az ár nem tartalmazza az esetleges vámköltségeket és helyi adókat. A szállítási idő általánosan 15-25 munkanap, azonban érdemes figyelembe venni, hogy a rendelés feldolgozása 1-2 napig is eltarthat és a szállítási idő csak ez után kezdődik. Expressz szállításra is van lehetőség, ennek ára 50 USD

Amennyiben elégedetlen a CesDeals webáruházából rendelt termékkel, a csomag átvétele után 14 napig visszaküldheti azt és pénzvisszafizetést igényelhet. Fontos, hogy a terméket eredeti csomagolásban és sértetlen állapotban küldje vissza az ügyfélszolgálat által megadott címre. A webáruház a személyre szabott termékek esetében nem biztosít pénzvisszatérítési lehetőséget. A visszaküldés költségeit a reklamáció okától függően vagy a vásárló, vagy a webáruház állja.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a rendeléssel, termékekkel, szállítással vagy reklamációval kapcsolatban, a CesDeals ügyfélszolgálata a Greenwichi középidő (GMT) szerint hétfőtől péntekig, 9:00 és 18:00 óra között a rendelkezésére áll. Az ügyfélszolgálattal a service@cesdeals.com e-mail címen, az oldal élő chatjén vagy Messengeren keresztül veheti fel a kapcsolatot.

A CesDeals webáruházat a következő közösségi média platformokon követheti: Facebook, Pinterest, YouTube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a(z) Cesdeals webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a CesDeals.com webáruház és számos más üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a CesDeals.com webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

 A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a CesDeals.com weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.  

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.  

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

CesDeals.com - kedvezményes vásárlás

A CesDeals.com webáruháza több mint 150 000 terméket kínál. Az online üzletben az elektronikai- és autóalkatrészektől kezdve a konyhai kiegészítőkön, lámpákon és lakberendezési tárgyakon keresztül a kerti eszközökig minden megtalálható kedvezményes áron.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Cesdeals webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.