Butorok.shoprenter.hu

A(z) Butorok.shoprenter.hu webáruházról

Kedvező árak, gyors kiszolgálás, bútorok széles választéka - ez jellemzi a Bútorok Webshopot. A termékek nagy része raktérkészleten van, így nem kell sokáig várnia a termékekre. A webáruház kínálatát bútorok és egyéb lakberendezési kiegészítők alkotják otthonra, irodába és kertbe. A webáruház blogjában hasznos, inspiratív tippeket és érdekes cikkeket talál.

Bútorok és kiegészítők - otthonra és irodába

A webáruház kínálata rendkívül színes. Talál itt bútorokat nappaliba, étkezőbe, előszobába vagy hálószobába. Szekrények, ágyak, tárolók, asztalok és sok más. Számos kiegészítő és dekoráció színesíti a termékpalettát. Ugyanígy irodába is talál funkcionális és kényelmes darabokat: íróasztalokat, tárgyalószékeket és irodai kellékeket. 

A webáruház kerti bútorokat, szekrényeket, árnyékolókat is kínál.

butorok

Lakásfelújítás és építkezés

Építkezés vagy házfelújítás várja? Ahhoz is megtalálja a szükséges termékeket a Bútorok Webáruházban. Megbízható minőségű, jó ár-érték arányú és praktikus műanyagból és üvegből készült előtetők, tolóajtók és harmonikaajtók alkotják a kínálatot. 

Fizetés és szállítás

Az Bútorok Webshop a következő fizetési módokat kínálja:

 • Banki utalás
 • Készpénzes utánvétel

A szállítás GLS vagy 24H futárszolgálatokkal történik. Bizonyos termékek esetében lehetőség van személyes átvételre is. A szállításhoz kérhet extra szolgáltatásokat is:

 • Ütemezett kiszállítás: Konkrét időpontra való szállítás 2 órás intervallumban, GLS futárszolgálattal. Csak bizonyos városokban elérhető, díja 3000 Ft+áfa. 
 • Szombati kiszállítási lehetőség: Csak Budapesten elérhető, ára 3000 Ft+áfa.

A szállítási költség a csomag súlytól függ, 1090–7000 Ft között mozog. A pontos összegeket megtalálja a weboldalon.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termék hibás, sérült vagy hiányos, a lehető legrövidebb időn belül jelezze a webáruháznak e-mailben, vagy a reklamációs bejelentőlap segítségével, amelyet megtalál a weboldalon. Adja meg a rendelés számát, és amennyiben lehetséges, csatoljon fényképet a hibás darabról. A reklamációt 1-2 napon belül továbbítják a beszállítóhoz, aki intézkedik a hibás termék vagy alkatrész pótlásáról vagy cseréjéről. A folyamat hossza termékenként eltérő, rendszerint 15 napon belül történik.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, amelyre nem talált választ a weboldalon, forduljon az ügyfélszolgálathoz. ĺrjon e-mailt a webshop.butor@gmail.com e-mail-címre, a munkatársak rendszerint egy munkanapon belül válaszolnak. Amennyiben vannak e-mailben nem megválaszolható kérdései, hívja a 30/7999-038 telefonszámot hétköznap 10:00–16:00 között.

Kedvezményes vásárlás

Válogasson a webáruház akciós termékei közül, ahol remek darabokra bukkanhat kedvező áron.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának akár 1,75%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Butorok.shoprenter.hu webáruházról

A Bútorok Webshop bútorokat és kiegészítőket kínál otthonába, kertjébe vagy irodába. Lakásfelújításhoz, építkezéshez is talál itt kiegészítőket. Kedvező árak, gyors és korrekt kiszolgálás várja.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Butorok.shoprenter.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be