Butor-szonyeg

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Butor-szonyeg kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,75 % mindenből a webáruházból Butor-szonyeg

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az A-Z Bútor webáruház bútorok és egyéb lakberendezési cikkek széles választékát kínálja. Akár a trendi, modern dizájnt kedveli...

A(z) Butor-szonyeg webáruházról

Az A-Z Bútor webáruház bútorok és szőnyegek széles választékát kínálja a vásárlóknak. A kínálatukban talál hagyományos, visszafogottabb bútorokat, és trendi, modern és dizájnos darabokat is. Bármelyik stílust kedveli, megéri körülnézni a webáruházban, hiszen biztosan megtalálja a kedvencét. Több, mint 5000 jó minőségű termék kiváló ár-érték arányban. Vásároljon kényelmesen otthonról az A-Z Bútor webáruházból.

Bútorok az egész lakásba

Az A-Z Bútor webáruház termékpalettája rendkívül színes. A lakás minden helyiségébe talál bútorokat: hálószobába, nappaliba, étkezőbe, gyerekszobába. Emellett az irodába is talál bútorokat: íróasztalokat, forgószékeket, tárgyalószékeket és sok mást. A webáruház kerti bútorokat is kínál, illetve egyéb dekorációkat, világítást és biokandallókat.

AZ Butor


A-Z Bútor szőnyegek

A webáruház egyik fő termékei a szőnyegek. Az ESPRIT márkájú és a WECON Home cég saját márkás szőnyegei amellett, hogy színes, mutatós és divatos darabok, a minőségük is kiváló. Különféle méretben és színben kaphatók, felnőtt- és gyermekszőnyegek egyaránt. Különleges termék a szennyfogó szőnyeg, amely magába gyűjti az utcán felgyülemlett port, piszkot és egyéb szennyeződéseket. 

Fizetés és szállítás

Az A-Z Bútor webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Banki utalás
 • Készpénzes utánvétel 500 000 Ft alatt
 • Készpénzes befizetés számlára
 • Online bankkártyás fizetés

A szállítás GLS, 24H és Pannon XP futárszolgálatokkal történik. Bizonyos termékek esetében lehetőség van személyes átvételre is. A szállítási költség a csomag méretétől és a fizetési módtól is függ, a pontos összegeket megtalálja a weboldalon. Amennyiben 400 000 Ft összeg felett rendel, a szállítás ingyenes

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termék hibás, sérült vagy hiányos, a lehető legrövidebb időn belül jelezze a webáruháznak e-mailben, vagy a reklamációs bejelentőlap segítségével, amelyet megtalál a weboldalon. Adja meg a rendelés számát, és amennyiben lehetséges, csatoljon fényképet a hibás darabról. A reklamációt 1-2 napon belül továbbítják a beszállítóhoz, aki intézkedik a hibás termék vagy alkatrész pótlásáról vagy cseréjéről. A folyamat hossza termékenként eltérő, rendszerint 15 napon belül történik. 

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, amelyre nem talált választ a weboldalon, forduljon az ügyfélszolgálathoz. ĺrjon e-mailt a webaruhaz.butor@gmail.com e-mail-címre, vagy használja a weboldalon elérhető űrlapot. Rendszerint egy munkanapon belül válaszolnak az e-mailekre. Amennyiben vannak e-mailben nem megválaszolható kérdései, hívja a 30/7999-038 telefonszámot hétköznap 10:00–16:00 között.

Kedvezményes vásárlás

Nézzen körül az A-Z Bútor webáruház akciós termékei között, ahol remek darabokra bukkanhat kedvező áron. 

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának akár 1,75%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Butor-szonyeg webáruházról

Az A-Z Bútor webáruház bútorok és egyéb lakberendezési cikkek széles választékát kínálja. Akár a trendi, modern dizájnt kedveli, akár a hagyományos stílus kedvelője, itt megtalálja az önnek tetsző bútort. A kiváló minőség mellett az árak is kedvezőek. A bútorokon kívül a webáruházban szőnyegek széles választékát is megtalálja. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,75 %  összeget a vásárlásból a  a Butor-szonyeg webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.