A(z) Butor-szonyeg webáruházról

Az A-Z Bútor webáruház bútorok és szőnyegek széles választékát kínálja a vásárlóknak. A kínálatukban talál hagyományos, visszafogottabb bútorokat, és trendi, modern és dizájnos darabokat is. Bármelyik stílust kedveli, megéri körülnézni a webáruházban, hiszen biztosan megtalálja a kedvencét. Több, mint 5000 jó minőségű termék kiváló ár-érték arányban. Vásároljon kényelmesen otthonról az A-Z Bútor webáruházból.

Bútorok az egész lakásba

Az A-Z Bútor webáruház termékpalettája rendkívül színes. A lakás minden helyiségébe talál bútorokat: hálószobába, nappaliba, étkezőbe, gyerekszobába. Emellett az irodába is talál bútorokat: íróasztalokat, forgószékeket, tárgyalószékeket és sok mást. A webáruház kerti bútorokat is kínál, illetve egyéb dekorációkat, világítást és biokandallókat.

AZ Butor

A-Z Bútor szőnyegek

A webáruház egyik fő termékei a szőnyegek. Az ESPRIT márkájú és a WECON Home cég saját márkás szőnyegei amellett, hogy színes, mutatós és divatos darabok, a minőségük is kiváló. Különféle méretben és színben kaphatók, felnőtt- és gyermekszőnyegek egyaránt. Különleges termék a szennyfogó szőnyeg, amely magába gyűjti az utcán felgyülemlett port, piszkot és egyéb szennyeződéseket. 

Fizetés és szállítás

Az A-Z Bútor webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Banki utalás
 • Készpénzes utánvétel 500 000 Ft alatt
 • Készpénzes befizetés számlára
 • Online bankkártyás fizetés

A szállítás GLS, 24H és Pannon XP futárszolgálatokkal történik. Bizonyos termékek esetében lehetőség van személyes átvételre is. A szállítási költség a csomag méretétől és a fizetési módtól is függ, a pontos összegeket megtalálja a weboldalon. Amennyiben 400 000 Ft összeg felett rendel, a szállítás ingyenes

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termék hibás, sérült vagy hiányos, a lehető legrövidebb időn belül jelezze a webáruháznak e-mailben, vagy a reklamációs bejelentőlap segítségével, amelyet megtalál a weboldalon. Adja meg a rendelés számát, és amennyiben lehetséges, csatoljon fényképet a hibás darabról. A reklamációt 1-2 napon belül továbbítják a beszállítóhoz, aki intézkedik a hibás termék vagy alkatrész pótlásáról vagy cseréjéről. A folyamat hossza termékenként eltérő, rendszerint 15 napon belül történik. 

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, amelyre nem talált választ a weboldalon, forduljon az ügyfélszolgálathoz. ĺrjon e-mailt a webaruhaz.butor@gmail.com e-mail-címre, vagy használja a weboldalon elérhető űrlapot. Rendszerint egy munkanapon belül válaszolnak az e-mailekre. Amennyiben vannak e-mailben nem megválaszolható kérdései, hívja a 30/7999-038 telefonszámot hétköznap 10:00–16:00 között.

Kedvezményes vásárlás

Nézzen körül az A-Z Bútor webáruház akciós termékei között, ahol remek darabokra bukkanhat kedvező áron. 

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának akár 1,75%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Butor-szonyeg webáruházról

Az A-Z Bútor webáruház bútorok és egyéb lakberendezési cikkek széles választékát kínálja. Akár a trendi, modern dizájnt kedveli, akár a hagyományos stílus kedvelője, itt megtalálja az önnek tetsző bútort. A kiváló minőség mellett az árak is kedvezőek. A bútorokon kívül a webáruházban szőnyegek széles választékát is megtalálja. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Butor-szonyeg webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be