A BookVIP webáruházról

Színvonalas utazások elérhető áron? A BookVIP foglalási oldalán minőségi szállodák, üdülőközpontok vagy akár hajóutak között válogathat a világ legkedveltebb turistaparadicsomaiban. A kínálatban olyan országok népszerű célpontjai találhatók meg, mint Mexikó, Jamaika vagy Florida. A BookVIP természetesen nem csak tengerparti üdülésekkel várja, oldalukon számos hegyvidéki hely is foglalható, ahol a téli sportok szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek. 

Kép

Utazástípusok a BookVIP weboldalán

A hagyományos családi vagy egyéni utak mellett a BookVIP kifejezetten all- inclusive utakkal vagy akár csak felnőtteket fogadó célpontokkal is várja az érdeklődőket, hiszen az utazási preferenciák egyénenként eltérnek.

Utazásszervezés egyszerűen

Többé nincs szükség az órákig tartó böngészésre a foglalási oldalakon, hiszen a BookVIP egyenesen összehasonlítja a legismertebb utazási oldalak ajánlatait is, így láthatja, hogy ha BookVIP-vel mennyivel kedvezményesebb ajánlatokra tehet szert. Csupán pár kattintás és már le is foglalhatja a megálmodott szállodát vagy apartmant! A BookVIP-n már több mint egy millió elégedett vásárló foglalta le álmai nyaralását, erről a cég YouTube csatornájának videó tanúskodnak.

Kép

Ingyenes módosítás vagy törlés

Amennyiben a BookVIP oldalán foglal, nem kell attól tartania, hogy valami váratlan esemény folytán a nyaralásával együtt a pénze is elveszik, hiszen az utazási platformon ingyenesen módosíthatja vagy törölheti foglalását. Az erre vonatkozó pontos részletek a foglaláskor olvashatók.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A BookVIP utazásaival és az oldalon való foglalással kapcsolatos kérdéseit a következő telefonszámokon teheti fel az angol nyelven kommunikáló ügyfélszolgálatnak: 1-(888)-849-8450, 1-(407)-964-3007

Az utazásszervező platform Facebook és YouTube oldalán még többet tudhat meg a BookVIP ajánlatairól, valamint elolvashatja és megnézheti azokat az értékeléseket, amelyeket az elégedett ügyfelek írtak.

Kedvezményes kuponok felhasználása a BookVIP webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a LEDfényforrások webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a BookVIP webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a BookVIP webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

BookVIP.com – Luxus utazások olcsón!

A BookVIP utazási oldalának köszönhetően igazi álomüdülésekben lehet része. Az utazásszervező platformon gyönyörű tengerpartok, síparadicsomok, hegyvidékek, luxusszállodák és óceánjáró luxushajók gazdag kínálatában válogathat, és mindez extra kedvező áron lehet az Öné!

BookVIP más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a BookVIP webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be