Árpád Pálinka

Az Árpád Pálinka webáruházról

Az Árpád Pálinka webáruházában prémium minőségű, Magyarországon készült házipálinkák hatalmas választéka található meg. A családi vállalat hisz benne, hogy a valódi pálinka készítése művészet, szenvedély, szeretet és tisztelet. Az Árpád Pálinka családi vállalkozás, melyben a pálinkakészítés hagyománya öt generációra nyúlik vissza. A webshopban megvásárolható italok minőségét a főzőmester és tulajdonos, Árpád garantálja, aki a pálinkafőzés művészetének minden titkát ismeri, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a manufaktúra négyszer nyerte el az Év Kereskedelmi Pálinkafőzdéje díjat, magáénak tudhatja a 2016-os év Magyarország Pálinkája címet és kétszer választották meg pálinkájukat Békés Megye Pálinkájának.

Kép

Az Árpád Pálinka kínálatából

Az Árpád Pálinka webshopjában csaknem húsz különböző kategóriában talál pálinkákat, emellett pedig akár konkrét különleges alkalmakra szánt válogatásokban is böngészhet, mint például karácsonyra, Valentin napra vagy esküvőkre illő pálinkák, illetve akár íz alapján is kereshet a választékban. A webáruházban többek között a következő pálinkafajták tálálhatók meg: dupla ágyas pálinkák, kisüsti, vadász, silver és díszdobozos pálinkák, mini pálinkaválogatás, mézes likőrök és rengeteg egyéb típus, melyek ajándékként is remekül megállják a helyüket. Ami az ízvilágot illeti, különösen népszerű a gyömbér, feketecseresznye, mandarin és kávépálinka. Mivel a cég hat hektárnyi családi szilvaültetvénnyel rendelkezik, ezért az Árpád Pálinkákban kifejezetten fontos a szilva ízvilág, az Árpád Szilvapálinka pedig szó szerint a készítők keze között születik meg, hiszen a gyümölcs érésétől a palackozásig mindent kézzel végeznek.

Árpád Pálinkatanya

Az Árpád Pálinka alapítóinak családjában a pálinkafőzés igazi hagyományként élt generációk óta, 2008-ban pedig a legfiatalabb felnőtt generáció testvérpárosa, Nagy Árpád és Hegedűs Mónika úgy döntöttek, hogy a családi hobbit magasabb szintre emelik és a kis pálinkafőzdét kereskedelmi pálinkafőzdévé alakítotték át, amely ma látványfőzdeként is működik. Az Árpád Pálinka cégnév a nagyapától ered, aki maga is szívesen foglalkozott pálinkafőzéssel. Az Árpád Pálinkatanya és bolt a 5600 Békéscsaba Kisrét tanya 92/2. címen található meg.

Kép

Fizetési módok

Az Árpád Pálinka webshopjában a következő fizetési opciók érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Simple)
 • PayPal
 • banki átutalás
 • utánvétes fizetés a csomag átvételekor lehetőség szerint készpénzben vagy bankkártyával

Szállítás és személyes átvétel

Az Árpád Pálinka MPL futárszolgálattal szállítja házhoz termékeit, ennek díja 1690 Ft. A csomagok MPL Posta Pontokon és MPL Csaomagautomatákban is átvehetők Magyarország számos pontján, ennek díja 990 Ft. Az Árpád Pálinka békéscsabai üzletében ingyenesen vehetők át az online rendelt termékek.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Árpád Pálinka ügyfélszolgálata szívesen áll rendelkezésére a webshop termékeivel, illetve az online vásárlással kapcsolatosan felmerülő kérdésekben:

 • telefon: +36 70 429 7228
 • e-mail: ertekesites@arpadpalinka.hu

Az Árpád Pálinka termékeiről még többet tudhat meg a közösségi média oldalakon: Facebook, YouTube, Instagram

Az Árpád Pálinka törzsvásárlói programjával exkluzív kedvezményekre tehet szert, amennyiben pedig a Tiplinó oldalán keresztül vásárol, még jobb áron juthat hozzá a webshop termékeihez. Az Árpád Pálinka mellett, a Tiplinó több száz másik webáruházban kínál kedvezményeket, mint például a GinShop, Veritas Borkereskedés, Pannon Borbolt, iDrinks, vagy a Mr. Alkohol.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Árpád Pálinka webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Árpád Pálinka webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Árpád Pálinka webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Árpád Pálinka webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Árpád Pálinka.hu – Pálinka webáruház

Az Árpád Pálinka webáruházban prémium minőségű, magyar házipálinkák hatalmas választéka érhető el. A díjnyertes pálinkákat is felvonultató webshopban különleges és hagyományos ízvilágú pálinkák egyaránt megtalálhatók, a családi vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra és modern technológiákra, hiszen számukra a pálinkakészítés igazi művészet.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Árpád Pálinka webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be