AmiClubWear

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AmiClubWear kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból AmiClubWear

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Az AmiClubWear internetes áruház a divat rajongóinak paradicsoma. Válogasson a trendi ruhák, cipők és kiegészítők széles...

A(z) AmiClubWear webáruházról

Az AmiClubWear.com egy női divatot értékesítő webáruház, amely 2004-ben alakult a divat fővárosában, az amerikai Los Angelesben. Kínálatukban trendi és szexi női ruházatot talál, amelyek a legújabb divatot követik. A webáruház jellemzői az alacsony árak, a minőségi termékek széles választéka, a gyors szállítás és biztonságos csomagolás.

Trendi női divat

Az AmiClubWear kínáltában a legtrendibb darabokat találja, amelyekben ön is tündökölhet a különleges eseményeken, de a mindennapokban is. A ruhadarabokat kategóriákba osztva találja: szoknyák, nadrágok, szexi ruhák, farmerek, blúzok, felsők és sok más. A webáruházban szexi fehérneműket, jelmezeket és fürdőruhákat is talál. A Plus Size kategóriában nagyobb méretű ruhák közül válogathat. Az outfithez cipőt is vásárolhat, legyen az szandál, magassarkú vagy papucs. Szettjét divatos kiegészítőkkel is feldobhatja: ékszerek, kézitáskák, övek, pénztárcák és sok más.

amiclubwear

Hasonló webáruházakat keres? Ilyen például a Shein vagy a Zaful.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPal segítégével. A szállítási módok a következők:

 • Ground shipping: a szállítási idő kb. 4–5 munkanap
 • 2nd day air shipping: a szállítási idő 2 munakanap

A szállítási költség a csomag súlyától és a szállítás helyétől függ, így minden esetben változó. A kiszámolt szállítási díjat a kosárban látja majd.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, amit kapott, rendelkezésére áll a 30 napos visszaküldési idő. A visszaküldés és csere feltételei termékenként változnak, így minden esetben lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Kapcsolat

Az AmiClubWear nagy hangsúlyt fektet a vásárlók elégedettségére, így az ügyfélszolgálat minőségére is. Kapcsolatba léphet velük többféleképpen is: a : (855)264-9327 telefonszámon vagy a support@amiclubwear.com e-mail-címen. A kommunikáció nyelve az angol, az ügyfélszolgálat 9:00 és 15:00 között (PST időzóna) elérhető.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A AmiClubWear webáruházról

Az AmiClubWear internetes áruház a divat rajongóinak paradicsoma. Válogasson a trendi ruhák, cipők és kiegészítők széles választékából. Legyen divatos és stílusos minden alkalommal, hiszen ezekben a ruhadarabokban garantáltan ön lesz a társaság középpontja.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a AmiClubWear webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.