Alona Schechter

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Alona Schechter kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,7 % mindenből a webáruházból Alona Schechter

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

Az Alona Shechter cég természetes kozmetikumokat gyárt, amelyek a gyógynövények és a holt-tengeri ásványok kombinációját...

A(z) Alona Schechter webáruházról

Az Alona Shechter cég Izraelben alakult 1994-ben, kínálatukban természetes kozmetikumokat talál, amelyek gyógynövényekből és holt-tengeri ásványokból készültek. A termékek egyediségét az adja, hogy különösen magas az aktív összetevők koncentrációja. A kozmetikumokat nem tesztelték állatokon. Az Alona Shechter termékek ma már több országban is elérhetőek, és 2015-ben megnyílt a webáruház is.

Természetes kozmetikumok

Az Alona Shechter termékei természetes összetevőkből készültek, mint amilyen az aloe vera, az avokádóolaj, a kamillakivonat, a kókuszolaj vagy a holt-tengeri só. A termékek kiegészítik egymást, így megéri szettekben vásárolni. Az arcápolási termékek között talál parfümmentes szappant, szérumot, nappali vagy fehérítő krémet. A testápolás kategóriában vásárolhat például holt-tengeri fürdősót, tusfürdőt, balzsamot, testápolót vagy kézkrémet. Választhat sampont, hajszérumot vagy olajat is. A márka gondolt a babákra is: nekik is vásárolhat tusfürdőt, szappant vagy testápolót. Ha ajándékot keres, mindenképpen nézze meg a különféle szetteket.

alona kremek

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával (Visa, MasterCard, American Express, Diners) vagy PayPal segítségével. A rendelést Ems Platinum vagy Ems Standard futárszolgálattal postázzák a fizetés utáni 2 munkanapon belül. A szállítási idő rendszerint 3–7 munkanap, bizonyos esetekben akár 21 nap is lehet. A szállítási költség standard szállítás esetén 18 $, azonban ha 100 $ felett vásárol, nem kell fizetnie a postaköltséget.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett azzal, amit kapott, ehetősége van visszaküldeni a terméket 30 napon belül a következő címre: P.O. Box: 10410 Ramat Poleg Netanya 4265029, Izrael. A termék árát pontokban szerezheti vissza, amelyeket egy héttel a visszaküldött csomag átvétele után írnak jóvá. Abban az esetben, ha hibás, megrongált vagy másképpen károsult terméket küld vissza, visszaadják önnek a termék árát.

Kapcsolat

Az Alona Shechter ügyfélszolgálata kész megválaszolni a kérdéseit. Kapcsolatba léphet velük több módon is, angol nyelven. Használhatja a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőívet, vagy írhat e-mailt az info@alonashechter.com e-mail címre. Elérhetők telefonon is a +972-9-8656765 számon, valamint írhat nekik a weboldalon található chat segítségével is.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Alona Schechter webáruházról

Az Alona Shechter cég természetes kozmetikumokat gyárt, amelyek a gyógynövények és a holt-tengeri ásványok kombinációját tartalmazzák. A kínálatukban talál testápolási, arcápolási és hajápolási termékeket, valamint babakozmetikumokat is. Választhat az ajándékcsomagok közül is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,7 %  összeget a vásárlásból a  a Alona Schechter webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.