AliButor

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AliButor kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,5 % mindenből a webáruházból AliButor

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Alibútor webáruház minőségi bútorokat kínál kedvező áron. Rendezze be az egész lakást egy helyről - talál itt bútort

A(z) AliButor webáruházról

Az Alibútor webáruházból berendezheti az egész lakását: helyiségek szerint válogathat a bútorok közül. Talál itt irodaberendezést és kerti bútort is. Egyszóval mindent, amire új az lakás berendezésénél vagy a régi felújításakor szüksége lehet. Kiváló minőséget, kedvező árakat és gyors szállítást kínál az Alibútor.hu.

Rendezze be az egész lakást

Lakást vásárolt, és minden helyiséget újonnan be kell rendeznie? Esetleg felújításba kezdett, és szeretné kicserélni a régi darabokat? Az Alibútor webáruházban mindent megtalál egy helyen. A hálószobába vásárolhat ágyat és gardróbszekrényt, a nappaliba kanapét és könyvespolcot, a konyhába konyhabútort és étkezőasztalt, az irodába számítógépasztalt és széket, a kertbe kerti bútort. Ez csak a kínálat egy része, emellett sok más szekrényt, komódot és egyéb kiegészítőt talál.

alibutor


Fizetés és szállítás

Az Alibútor.hu többféle fizetési módot kínál. Fizethet online bankkártyával, banki utalással vagy készpénzzel a csomag átvételekor.

A szállítást az Alibútor saját cége végzi, a szállítási idő 6-12 munkanap. A szállítás díja a rendelés összegétől függ: 35 000 Ft alatt 2350 Ft, ezen összeg felett a szállítás ingyenes. Választhatja a "házhozszállítás extra" opciót is, amely a szállításon kívül a termék ingatlanba helyezését is tartalmazza.

Reklamáció

Hibás vagy sérült termék esetén a vásárló reklamációra jogosult. Amennyiben hibát észlelt, képpel együtt tudassa az ügyfélszolgálattal. A termékek gyártó által nyújtott garanciája 12 hónap. Igénybe veheti a kiterjesztett garanciát is további egy évre, amelynek díja a termék árának 35%-a.

Alibútor ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén forduljon az Alibútor ügyfélszolgálatához. Elérhetőségek:

 • Telefon: +3670/416-3957
 • E-mail: info@alibutor.hu
 • Weboldalon található űrlap

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között elérhető.

Kövesse az Alibútort Facebookon és Instagramon is.

Vásároljon az Alibútor webáruházban a Tiplinóval, és szerezze vissza vásárlásának akár 3,5%-át cashbackjutalomként. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A AliButor webáruházról

Az Alibútor webáruház minőségi bútorokat kínál kedvező áron. Rendezze be az egész lakást egy helyről - talál itt bútort nappaliba, hálószobába, előszobába, gyerekszobába, fürdőszobába és a lakás többi helyiségébe. Vásárolhat kerti bútort, irodabútort és lakásdekorációs kiegészítőket is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a  a AliButor webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.