Adobe

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Adobe webáruházról

Kreatív munkája van? Lépjen szintet az alkotásban az Adobe segítségével. Lehetőségei kibővülnek ami a kreatív alkotást, marketinget, grafikai dizájnt vagy üzletet illeti, de segítségére lesznek a termékek a tanulásban és a munkában is.

Fedezze fel a kreatív oldalát

Az Adobe célja, hogy minél több lehetőséget tegyen elérhetővé a felhasználók számára a kreatív alkotásban, ezért folyamatosan dolgozik a technológiái fejlődésén. Ezért fejlesztettek ki olyan termékeket, amelyek könnyebbé és hatásosabbá teszik munkáját a számítógépen a marketing és reklám, kampány, analízisek vagy az optimalizáció terén. Az Adobe kreatív termékeket is kifejlesztett önnek, amelyek segítenek önnek a munkában vagy tanulásban, a grafikai, illusztrációs munkában vagy a videók és fényképek szerkesztésében. A diákoknak megéri kipróbálni az Adobe Creative Cloud kedvező ajánlatait, amely több mint 20 alkalmazást foglal magába baráti áron.

Adobe termékek

Az Adobe digitális termékek széles skáláját kínálja. Próbálja ki az Adobe Acrobat vagy Scan programokat, amelyek segítségével papíralapú dokumentumokat válthat PDF formátumra. A dokumentumokat ezután szerkesztheti a Lightroom segítségével. A fényképeket Photoshoppal, a videókat Premier Pro segítségével szerkesztheti. Az InDesign a digitális tervezés és szerkesztés eszköze, az Illustrator segítségével pedig egyszerűbb lesz a vektorgrafikus tervezés és illusztráció. Az Adobe Sign az elektronikus aláírásban lesz segítségére.

adobe

Kedvező ajánlatok és csomagok

Az Adobe több mint 20 kedvező csomagot kínál a felhasználóknak, szakterület szerint felosztva. A csomagok nem csupán egyének számára lettek kifejlesztve, hanem cégek, iskolák vagy tanárok és diákok számára. Némely alkalmazásoknál kipróbálhatja a 30 napos ingyenes próbaverziót, hogy fel tudja fedezni minden lehetőségét és funkcióját, mielőtt döntene arról, megvásárolja-e.

Fizetési módok

A termékekért a 30 napos ingyenes próbaverzió letelte után fizet. Ezután lehetősége van választani a fizetési módok közül: választhatja az éves tervet, egyszeri vagy havi fizetési lehetőséggel, vagy a havi tervet egyszeri havi fizetéssel. A fizetési módok közül a Paypal és a banki utalás az elfogadott. A 30 napos próbaidő alatt bármikor megszüntetheti a szolgáltatást indoklás és fizetési kötelezettség nélkül.

Kapcsolat

Kérdése van a programok használatával, a telepítéssel vagy bármi egyébbel kapcsolatban? Forduljon az Adobe ügyfélszolgálatához a chat segítségével, amely angol nyelven elérhető. Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Adobe termékeket vásárolhat Csehországban vagy például Szlovákiában is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Adobe webáruházról

Az Adobe online alkotáshoz való kreatív termékeket kínál, amelyeket különféle területeken használhat fel: marketing, grafika, üzlet, videók vagy fényképek szerkesztése. Lépjen szintet az alkotásban, és legyen sikeres az Adobe segítségével.

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 35,415 %  összeget a vásárlásból a Adobe webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be