ABC Játék

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ABC Játék kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,75 % mindenből a webáruházból ABC Játék

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Szabadtéri játékok, kondigépek és köztéri kiegészítők az ABC játék webáruházában. A webshop Magyarország egész területére szállítja termékeit, a…

Az ABC Játék webáruházról

Az ABC Játék webáruházában a játékoké, mozgásé és szabadtéri szórakozásé a főszerep. A webshop szabadtéri- és játszótéri játékok, például csúszdák, mászókák, körhinták és homokozók változatos kínálatával várja a vásárlókat. Emellett a webáruházban a manapság egyre népszerűbb szabadtéri kondigépek számos típusa is elérhető, valamint köztéri kiegészítők (padok, biciklitartók, táblák) és beltéri játékok között is válogathatnak az érdeklődők. A kínálatban akár otthon, az udvaron vagy az erkélyen használható szabadtéri játékok és tornaeszközök is megvásárolhatók, a Tiplinó kuponjaival most extra kedvezményes áron!

Kép

Fizetés és szállítás

A webáruházban közvetlen banki átutalással és utánvétes fizetéssel van lehetőség a rendelt árucikkek árának megtérítésére.

Az ABC Játék webshopja Magyarországon belül, különböző futárszolgálatokkal szállítja termékeit. A szállítás költsége az áru tömegétől és méretétől függően határozódik meg. A kézbesítés általánosan 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Visszaküldés és elállási jog

A vásárló a rendelt termékek átvételét követő 14 napban érvényesítheti elállási jogát. Ezesetben köteles a rendelt árucikkeket megfelelő állapotban visszajuttatni az ABC Webáruház által megadott címre. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik. Amennyiben az áru megfelelő állapotban és időben megérkezik a webshop raktárába, a vásárló 14 napon belül visszakapja vásárlása összegét, valamint az eredeti szállítási költség összegét is.

Kép

Ügyfélszolgálat 

Az ABC játék webáruházának ügyfélszolgálatával a vásárló az alábbi módokon léphet kapcsolatba:

 • e-mail: info@abcjatek.hu
 • telefon: +36 20/ 975 – 0570
 • cím: 6725 Szeged, Kálvária sgt. 87.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az ABC játék webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az ABC Játék webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az ABC Játék webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az ABC Játék webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ABC Játék.hu - szabadtéri szórakozás

Szabadtéri játékok, kondigépek és köztéri kiegészítők az ABC játék webáruházában. A webshop Magyarország egész területére szállítja termékeit, a rendelés egyszerű és gyors, amennyiben a Tiplinó kuponjaival vásárol, extra kedvezményekkel juthat hozzá a webáruház termékeihez.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,75 %  összeget a vásárlásból a  a ABC Játék webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.