3Retro

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

3Retro kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 5 % mindenből a webáruházból 3Retro

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A 3retro webáruház a futball rajongóinak kedvez. Ön is kedveli az egyedi, vintage vagy retro darabokat?...

A(z) 3Retro webáruházról

A 3retro angol webáruház a retro futballmezek eladására specializálódott. Esélyt adnak a futball rajongóinak újra átélni a labdarúgás történetének híres eseményeit, még akkor is, ha azok sok évvel a születésük előtt zajlottak le. Kínálatukban számos retro futballmez található a világ híres klubjaitól. Mindegy tehát, hogy melyik csapat rajongója, a 3retro kínálatában biztosan megtalálja az önnek való mezt.

Vintage futballmezek

A futball rajongói igazi kincsekre lelhetnek a 3retro webáruházban. Kedveli a sportot, és érdeklődik a történelme iránt is? Akkor biztosan tetszeni fognak önnek a vintage és retro futballmezek és más ruhadarabok. Válogasson kategórák szerint: akár az angol klubok iránt érdeklődik, vagy más országból való a kedvenc csapata. Az angol klubok között megtalálja például a Liverpool, az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United mezeit. Megtalálja a német Bayern München, a spanyol FC Barcelona vagy az olasz AC Milan klubok mezeit is. Ha inkább a dél-amerikai futball iránt érdeklődik, keresse az argentin vagy brazil csapatok darabjait.

3retro

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy Paypal segítségével. Európa országaiba a European Tracked Sevice segítségével szállítanak, a szállítási díj £8.95 (kb. 3700 Ft).

Visszaküldés és csere

A csomag átvétele után 14 napja van visszaküldeni a terméket hordatlan, használatlan állapotban és eredeti csomagolásban. Ebben az esetben visszautalják önnek a termék teljes vételárát. Személyre szabott termékek csak akkor küldhetők vissza, ha a hiba a gyártó oldalán történt. Lehetőség van a termék cseréjére is, azonban a postaköltség ebben az esetben a vásárlót terheli. A termékeket küldje a következő címre egy megjegyzéssel az ügyfélszolgálatnak: 3RETRO, Unit 2 Spectrum Court, Intec 2, Wade Road, Basingstoke, RG24 8NE. A visszaküldés feldolgozása rendszerint 14 munkanapon belül történik.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a 3retro ügyfélszolgálatához. Használhatja a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőívet, vagy írjon e-mailt az info@3Retro.com címre.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Twitter, Instagram.

Hasonló webáruházakban vásárolhat Szlovákiában: Sportobchod.sk és Csehországban is: Bezvasport.cz.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A 3Retro webáruházról

A 3retro webáruház a futball rajongóinak kedvez. Ön is kedveli az egyedi, vintage vagy retro darabokat? Válasszon a 3retro kínálatából, ahol focimezeket, dzsekiket és más vintage ruhadarabokat talál. Válogathat klubok szerint is - legyenek azok a klasszikus angol vagy nemzetközi csapatok.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 5 %  összeget a vásárlásból a  a 3Retro webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.