3Fvape

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

3Fvape kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza slevy a kupóny mindenből a webáruházból 3Fvape

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A 3Fvape.com egy elektronikus cigarettákat árusító professzionális webáruház, ahol csak a legújabb és legjobb minőségű...

A(z) 3Fvape webáruházról

A 3Fvape.com egy elektromos cigarettákat forgalamazó webáruház. A webáruház kínálatában talál elektromos cigarettákat, töltényeket, tokokat és más kiegészítőket is. A webshopban talál kellékeket a DIY kedvelőinek is, valamint vapinghez szükséges kiegészítőket és felszerelést. A termékek nagy része raktárkészleten van, így nem kell sokáig várnia, amíg megérkezik a csomagja.

3Fvape.com webáruház

A 3Fvape.com webáruház előnye, hogy nagyon jól átlátható. A termékeket kategóriákba rendezték, így könnyedén ki tudja választani, amit szeretne. Válogasson a különféle stílusú és színű elektromos cigaretták közül, amely a leginkább közel áll önhöz.

3fvape

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Payssion
 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás

A szállítási módok a következők:

 • airmail shipping
 • railway shipping
 • express shipping

A szállítási idő a termék állapotától függ, a leggyorsabban a "24 hrs" címkével ellátott termékeket postázzák. A szállítási költség országtól és a szállítási módtól függ, a legtöbb esetben 15 $ felett a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a kapott termékkel, 45 napon belül visszaküldheti azt. Ha a visszaküldés okáért nem a webáruház felelős, a szállítási díj a vásárlót terheli. A terméket eredeti állapotában küdje vissza, a visszaküldés előtt pedig lépjen kapcsoaltba az ügyfélszolgálattal.

Kapcsolat

Kérdése van, esetleg tanácsra lenne szüksége? Lépjen kapcsolatba a 3Fvape.com ügyfélszolgálatával a ticket@3fvape.com e-mail-címen, vagy a weboldal "Support" szekcióján keresztül.

Keresse őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Instagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A 3Fvape webáruházról

A 3Fvape.com egy elektronikus cigarettákat árusító professzionális webáruház, ahol csak a legújabb és legjobb minőségű termékeket találja egyenesen a gyártótól. A weboldalon talál kezdőknek való termékeket és haladóknak ajánlott szetteket egyaránt.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  kedvezmények és kuponok  összeget a vásárlásból a  a 3Fvape webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.