3Avape

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

3Avape kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból 3Avape

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Válassza a cigaretta egészségesebb verzióját, az elektromos cigarettát. Mindemellett még stílusos választás is. A 3Avape.com...

A(z) 3Avape webáruházról

A 3Avape.com internetes áruház 2012-ben alakult, és stílusos vape cigaretták széles választékát kínálja. Emellett természetesen kiegészítőket és a karbantartáshoz szükséges eszközöket, töltőket és egyéb hasznos holmikat is vásárolhat itt. Ma már kategóriája egyik legnagyobb webáruházai közé tartozik.

3Avape - Stílusos vape cigaretták

Amennyiben felhagyott a klasszikus, nikotinos cigarettákkal, és áttért az elektromos vape cigarettákra, a 3Avape webáruház önnek való. Válasszon a stílusának megfelelő darabot. A webáruház elektromos vape cigaretták széles választékát kínálja, amelyek nemcsak a kiváló minőséget garantálják, hanem számos stílusos kivitelezésből is választhat. Válassza ki azt a darabot, amely nemcsak minőségben megfelelő és az egészségére sem káros, hanem a stílusát is kiemeli.

Kiegészítők széles kínálata

A webáruházban nemcsak cigarettákat vásárolhat, hanem megtalálja itt az összes szükséges tartozékot és kiegészítőt is. Vásárolhat például cartridge-t, szilikonkört vagy tokot. Némely modellekhez tartalék elemet is választhat. Gondoljon elektromos cigarettája megfelelő tisztítására is, és válasszon antibakteriális tisztítószereket is a webáruház kínálatából.

3avape

Fizetés és szállítás

A webáruház több fizetési módot is kínál: fizethet bankkártyával vagy PayPal segítségével. A szállítási módok a következők:

 • Singapore Post - a szállítási idő 7–30 munkanap
 • EU Express - a szállítási idő 7–15 munkanap
 • Euro Special Air Line - a szállítási idő 7–15 munkanap
 • PostNL - a szállítási idő 7–20 munkanap
 • High Drain Battery Specia Line - a szállítási idő 8–15 munkanap
 • Liquid Special line - a szállítási idő 8–15 munkanap

Expressz szállítási lehetőségek:

 • HongKong DL - a szállítási idő 3–5 munkanap
 • HK UPS - a szállítási idő 3–5 munkanap

Kapcsolat

Kérdése van? Kapcsolatba léphet a 3Avape.com ügyfélszolgálatával a support@3avape.com e-mail-címen. ĺrhat nekik Skype-on is: vape_3avape.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Twitter.

 • A 3Avape Csehországban is megtalálható: 3Avape.com
 • Lengyelországból is vásárolhat: 3Avape.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A 3Avape webáruházról

Válassza a cigaretta egészségesebb verzióját, az elektromos cigarettát. Mindemellett még stílusos választás is. A 3Avape.com webáruház dizájnos vape cigaretták széles választékát kínálja a vásárlóknak. Talál itt természetesen egyéb kiegészítőket és töltőket is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a 3Avape webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.