Szeretné, ha webáruházában minél többen vásárolnának? Működjön velünk együtt, mi pedig eljuttatjuk önhöz az új vásárlókat.

Hogyan működik az együttműködés?

Miután megegyeztünk, hozzáadjuk üzletét a webáruházak listájához, ahol felhasználóinknak megéri vásárolni. Ezzel behozzuk az ön márkáját a köztudatba, és új vásárlókat szerzünk önnek. Az általunk szerzett vásárlók megvalósult rendeléseiért jutalmat küldenek nekünk, amely nagy részét visszaadjuk a vásárlóknak.

Miért érdemes együttműködni velünk??

Együttműködésünknek köszönhetően számos új vásárlót szerezhet, akik szívesen térnek vissza webáruházába, mivel minden vásárlásuk összegének egy részét visszaszerzik. Márkáját egyúttal reklámozzuk is, amiért nem fizet egy forintot sem.

Hogyan kerülhetünk fel a webáruházak listájára?

Az együttműködést nagyon egyszerű elkezdeni. ĺrjon nekünk az info@tiplino.hu címre, és pillanatokon belül mindenben megegyezünk. Mindent részletesen elmagyarázunk önnek, és segítünk az együttműködés előkészítésében.

Alig várjuk az együttműködést!

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be