A Radisson Hotels.com weboldaláról

A Radisson Hotels szállodalánca nem mindennapi ajánlatokkal várja az utazni vágyókat. Minőségi hotelek kedvező áron a világ legvonzóbb célpontjain, utazási csomagok és számos kedvezmény, melyet nyaralása során felhasználhat. Nem számít, hogy családi vagy munkatúra megy, télen vagy épp nyáron utazik, a Radisson Hotels szállodalánc és utazásszervező oldal szolgáltatásai és kínálata minden esetben tudja a legjobb megoldást.

Kép

Radisson Hotels szállodák és hűségprogram

A Radisson Hotels platformján Európától kezdve Ázsiáig több ezer hotelt és szálláshelyet foglalhat. Az oldal egyszerű keresési lehetőségeivel célirányosan böngészhet a szálláshelyek között például az alapján, hogy milyen céllal utazik, vagy épp milyen a költségvetése. A Radisson Hotels hűségprogramjával pontokat gyűjthet és extra kedvezményekre tehet szert. A cég egyik újdonsága a hibrid hotelszobák, melyek a 21. század digitális szférájában dolgozó és élő személyek minden igényét igyekszenek kielégíteni modern szolgáltatásaikkal, mint például a gyors és megbízható internethozzáférés.

Radisson Hotels utazási csomagok

A Radisson Hotels weboldalán különböző kedvezményes árú utazási csomagokat is vásárolhat, melyek a világ különböző pontjaira szólnak és több szolgáltatást is magukba foglalnak. Romantikus hétvége Londonban vagy egy hosszú, pihentető családi nyaralás egy homokos tengerparton? A Radisson Hotels csomagjai között ez mind megtalálható!

Radisson Hotels online

A Radisson Hotels honlapjának köszönhetően nyaralását és utazását gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja és megszervezheti. Az oldalon részletes leírást, vásárlói értékeléseket és egyértelmű tájékoztatást olvashat az egyes szálláshelyekről, programokról, fizetési módokról és lemondási feltételekről, hogy útja során ne érjék meglepetések.

Kép

A Radisson Hotels Magyarországon

A Radisson Hotels belföldi utazások esetén is a rendelkezésére áll, hiszen a szállodalánc Magyarország-szerte rendelkezik különböző jellegű és árkategóriájú szálláshelyekkel.

Radisson hotels ügyfélszolgálat és telefonos applikáció

Amennyiben kérdése merül fel a foglalással vagy a Radisson Hotels szolgáltatásaival kapcsolatban, a szállodalánc magyar nyelven is beszélő ügyfélszolgálatával a vállalat weboldalán keresztül, vagy a következő telefonszámokon léphet kapcsolatba:

 • szállásfoglalással és hűségprogrammal kapcsolatos kérdések: +36 1 6555314
 • Platinum tagoknak: +353 1 513 8003

A Radisson Hotels ingyenesen letölthető telefonos applikációjával egyszerűen és gyorsan foglalhat szállást, szervezhet utazást és kezelheti foglalásait okoseszközeiről. Sőt, az alkalmazáson keresztül akár extra kedvezményekre is szert tehet! Az applikáció ingyenesen letölthető az App Store és Google Play webáruházakból!

A Radisson Hotels a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, LinkedIn

Kedvezményes kuponok felhasználása a Radisson Hotels weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Radisson Hotels weboldala és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Radisson Hotels weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Radisson Hotels weboldalán való foglaláskor és vásárláskor a kuponkód számára fenntartott mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Radisson Hotels.com - hotelek, utazás

Minőségi hotelek világszerte, kedvezményes árú utazási csomagok és egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatások a Radisson Hotels weboldalán. Foglaljon szállást online a szállodalánc hoteleiben a világ legkedveltebb célpontjain. Nem számít, hogy külföld vagy belföld, munkaút vagy családi vakáció, a Radisson Hotels kínálatában mindent megtalál. 

Radisson Hotels más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Radisson Hotels webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be