Radisson Hotels

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Radisson Hotels kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 3 % mindenből a webáruházból Radisson Hotels

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Minőségi hotelek világszerte, kedvezményes árú utazási csomagok és egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatások a Radisson Hotels weboldalán....

A Radisson Hotels.com weboldaláról

A Radisson Hotels szállodalánca nem mindennapi ajánlatokkal várja az utazni vágyókat. Minőségi hotelek kedvező áron a világ legvonzóbb célpontjain, utazási csomagok és számos kedvezmény, melyet nyaralása során felhasználhat. Nem számít, hogy családi vagy munkatúra megy, télen vagy épp nyáron utazik, a Radisson Hotels szállodalánc és utazásszervező oldal szolgáltatásai és kínálata minden esetben tudja a legjobb megoldást.

Kép

Radisson Hotels szállodák és hűségprogram

A Radisson Hotels platformján Európától kezdve Ázsiáig több ezer hotelt és szálláshelyet foglalhat. Az oldal egyszerű keresési lehetőségeivel célirányosan böngészhet a szálláshelyek között például az alapján, hogy milyen céllal utazik, vagy épp milyen a költségvetése. A Radisson Hotels hűségprogramjával pontokat gyűjthet és extra kedvezményekre tehet szert. A cég egyik újdonsága a hibrid hotelszobák, melyek a 21. század digitális szférájában dolgozó és élő személyek minden igényét igyekszenek kielégíteni modern szolgáltatásaikkal, mint például a gyors és megbízható internethozzáférés.

Radisson Hotels utazási csomagok

A Radisson Hotels weboldalán különböző kedvezményes árú utazási csomagokat is vásárolhat, melyek a világ különböző pontjaira szólnak és több szolgáltatást is magukba foglalnak. Romantikus hétvége Londonban vagy egy hosszú, pihentető családi nyaralás egy homokos tengerparton? A Radisson Hotels csomagjai között ez mind megtalálható!

Radisson Hotels online

A Radisson Hotels honlapjának köszönhetően nyaralását és utazását gyorsan és egyszerűen lefoglalhatja és megszervezheti. Az oldalon részletes leírást, vásárlói értékeléseket és egyértelmű tájékoztatást olvashat az egyes szálláshelyekről, programokról, fizetési módokról és lemondási feltételekről, hogy útja során ne érjék meglepetések.

Kép

A Radisson Hotels Magyarországon

A Radisson Hotels belföldi utazások esetén is a rendelkezésére áll, hiszen a szállodalánc Magyarország-szerte rendelkezik különböző jellegű és árkategóriájú szálláshelyekkel.

Radisson hotels ügyfélszolgálat és telefonos applikáció

Amennyiben kérdése merül fel a foglalással vagy a Radisson Hotels szolgáltatásaival kapcsolatban, a szállodalánc magyar nyelven is beszélő ügyfélszolgálatával a vállalat weboldalán keresztül, vagy a következő telefonszámokon léphet kapcsolatba:

 • szállásfoglalással és hűségprogrammal kapcsolatos kérdések: +36 1 6555314
 • Platinum tagoknak: +353 1 513 8003

A Radisson Hotels ingyenesen letölthető telefonos applikációjával egyszerűen és gyorsan foglalhat szállást, szervezhet utazást és kezelheti foglalásait okoseszközeiről. Sőt, az alkalmazáson keresztül akár extra kedvezményekre is szert tehet! Az applikáció ingyenesen letölthető az App Store és Google Play webáruházakból!

A Radisson Hotels a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, LinkedIn

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Radisson Hotels weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Radisson Hotels weboldala és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Radisson Hotels weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Radisson Hotels weboldalán való foglaláskor és vásárláskor a kuponkód számára fenntartott mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Radisson Hotels.com - hotelek, utazás

Minőségi hotelek világszerte, kedvezményes árú utazási csomagok és egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatások a Radisson Hotels weboldalán. Foglaljon szállást online a szállodalánc hoteleiben a világ legkedveltebb célpontjain. Nem számít, hogy külföld vagy belföld, munkaút vagy családi vakáció, a Radisson Hotels kínálatában mindent megtalál. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 3 %
Art’otel, Park Plaza 2 %
Edwardian London Hotels 2,5 %
Radisson Blu, Park Inn, Radisson Collection, Radisson Red 3 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 %  összeget a vásárlásból a  a Radisson Hotels webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.