Reflexshop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Reflexshop-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Reflexshop webáruházé.

Reflexshop kupon

Akció Reflexshop akár 10% kedvezmény a gémer társasjátékokra

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A Reflexshop.hu webáruházban jelenleg akár 10% kedvezményt is kaphat az akciós kiválasztott gamer társasjátékokra.

Reflexshop akciós termékek

+ 3,5 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvezményesen akciós termékeket.

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

Reflexshop.hu webáruházban a kiszállítás díjmentes, amennyiben a rendelés meghaladja a 25.000 Ft-ot. A kedvezmény igénybevételének feltételeit… több

A Reflexshop webáruházról

A Reflexshop játékbolt csapata hisz abban, hogy szabadidőnk akkor értékes, ha kreatív és szórakoztató tevékenységekkel töltjük, illetve ha azokat is bevonjuk, akik társaságában jól érezzük magunkat. A Reflexshop játékboltja éppen ezért kreatív, szórakoztató és logikai játékok, illetve társasjátékok széles kínálatával várja, melyek bármilyen baráti összejövetelt, vagy unalmas délután feldobnak. A webáruház választéka minden korosztály számára izgalmas termékeket rejt, melyekkel ismét felfedezheti és átélheti a játék örömét.

Kép

A Reflexshop különleges termékei

A Reflexshop különlegessége, hogy kínálatában kizárólag olyan játékok találhatók meg, melyeket a bolt munkatársai kipróbáltak és élveztek. Amennyiben kreatív időtöltésre vágyik, kivételes minőségű acél és famakettek, illetve modellek széles skálája várja. Az aktív szórakozás kedvelői biztosan örömüket lelik a csapágyas yoyo-ban és zsonglőrtermékekben. A Moluk márka svájci tervezésű játékai engedik, hogy a gyermekek kibontakoztathassák kreativitásukat, így szinte megunhatatlanná válnak.

A Reflexshop saját társasjátékai

Amellett, hogy a Reflexshopban rengeteg magyar és angol nyelvű társasjáték vásárolható meg, az üzlet nemzetközi szinten elismert és díjnyertes saját társasjátékokkal is büszkélkedhet. Ezek között a kétszemélyes stratégiai játékoktól kezdve, a könnyed party játékokig minden megtalálható.

Kép

Reflexshop üzletek

A webáruház mellett a Reflexshop két üzlettel is rendelkezik Budapesten, ahol a játékok és kipróbálása és személyes megvásárlása mellett ingyenes yo-yo oktatásra, valamint társas klubban való részvételre is lehetőség nyílik, amennyiben azt az aktuális helyzet engedi. A Reflexshop játékboltjai az alábbi címeken találhatók meg:

 • 1067 Budapest, Eötvös utca 39. (Eötvös-Szondi sarok)
 • 1027 Budapest, Horvát u. 1-3.

Fizetési módok

A Reflexshop webáruházában online bankkártyás fizetéssel, ingyenesen térítheti meg vásárlása összegét. Amennyiben a futárszolgálat képviselőjénél történő, utánvétes bankkártyás vagy készpénzes fizetési lehetőséget választja, 390 Ft kezelési költség számolódik fel. A Reflexshop üzleteiben történő személyes átvétel esetén ingyenesen, bankkártyával vagy készpénzzel fizethet.

Kép

Szállítás és személyes átvétel

16 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a Reflexshop ingyenesen szállítja házhoz rendelését Magyarországon, valamint a GLS csomagpontokon való csomagátvétel is díjmentes. Ennél alacsonyabb összegű online vásárlásnál a kézbesítés és átvétel díja a rendelés bruttó összértékétől függően határozódik meg. Amennyiben személyesen venné át a webshopban rendelt termékeket, Reflexshop budapesti üzleteiben, valamint debreceni irodájában ezt ingyenesen teheti meg.

Amennyiben az adott termék elérhető a Reflexshop raktárában, a GLS futárszolgálat munkanapokon akár 24 órán belül kézbesíti azt. A GLS csomagpontokon 1-5 napon belül veheti át rendelését. A raktáron épp nem elérhető árucikkek esetében a beszerzés átlagosan 7-14 munkanapot vesz igénybe.

Visszaküldés és elállási jog

A Reflexshop webáruházából rendelt termékeknél az átvételt követően 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt visszajuttatja a hibátlan állapotú árucikkeket a webshopnak, pénzvisszafizetésben részesül.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Reflexshop ügyfélszolgálata bármilyen játékokkal, online vásárlással, szállítással és visszaküldéssel kapcsolatos kérdésben rendelkezésére áll a +36 1 / 773 3600-ás telefonszámon, illetve az ugyfelszolgalat@reflexshop.hu e-mail címen.

A Reflexshop közösségi média oldalain mindig naprakész ajánlatokat és újdonságokat talál, emellett pedig játékos, illetve oktató jellegű tartalmak között is böngészhet: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest

Reflexshop kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Reflexshop akció akár 15% kedvezmény a pörgős társasjátékokra

16.06.2024

Akció Reflexshop akár 10% kedvezmény a kártyajátékokra

16.06.2024

Kedvezményes kuponok felhasználása a Reflexshop webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Reflexshop webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a a Reflexshop kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Reflexshop webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Reflexshop.hu – aktív, kreatív, játékos

A Reflexshop játékboltja különleges társasjátékok, kreatív és logikai játékok, sporteszközök, illetve hobbikellékek széles kínálatával vár minden korosztályt, a Tiplinóval most extra kedvező áron!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a Reflexshop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be