eBay.de kupon

A(z) eBay.de webáruházról

Az eBay azon óriások közé tartozik, akiket nem kell bemutatni. Az egész világon elérhető online áruház, melynek német verziója, azaz a "német eBay", az eBay.de. Az egész világon töretlen népszerűségnek örvend, hiszen nem csak új, hanem használt tárgyak is vehetők/eladhatók rajta. Vásárlók milliói használják nemcsak vásárlásra, hanem licitálásra és saját termékeik eladására is. Bármit is keres, az elektromos eszközöktől kezdve a divatcikkeken át a hangszerekig, itt mindent megtalál, méghozzá rendkívül kedvező áron. Bár az eBay.de magyarul nem elérhető, de biztosít szállítást Magyarországra is.

Kép

Hogyan spórolhat az eBay.de-vel?

Nincs olyan évszak, amikor ne találna valamilyen meghökkentő leárazást az eBay.de weboldalon. Napi ajánlatokat, leárazásokat is talál, melyeket a "WOW! des Tages" alatt találja. Állandó 10%-os kedvezmény jár az eBay plus tagoknak. Kuponokon kívül a Tiplino által a "cashback" is biztosított. Az eBay.de-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az eBay.de kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Spóroljon még többet, válassza az ingyenes szállítás lehetőségét, így csak azokat a termékeket tekinti meg, amelyekért nem fizet postaköltséget. Az olyan esemény, mint a Black Friday pedig már csak természetes lehet egy ilyen kaliberű webáruháznál, mint az eBay.de.

Akciók az eBay.de-n

Nem kell tartania attól, hogy mivel német eBay-ről van szó, csak németországi szállítási lehetőséget kínál. Csak a webshop nyelvezete német, kínálata hasonlít a nagytesóéhoz, az eBay.com-hoz. Kedvező azon vásárlók számára, akik jobban tudnak németül, mint angolul. Az eBay.de magyarul nem elérhető, de használhat gépi fordítást.

Állandó leárazásokkal várja vásárlóit, ezért is éri meg figyelemmel követni a Tiplino ajánlatait és az eBay.de közösségi médiában található csatornáit, mint a Facebook, a YouTube, az Instagram vagy a Twitter. Ezen kívül napi ajánlatokat, leárazásokat is talál, melyeket a "WOW! des Tages" alatt találja. Outletjén akár 70%-os kedvezményt is talál valamint ingyen szállítást és ingyen visszaküldési lehetőséget. Állandó 10%-os kedvezményt biztosít az eBay plus tagoknak. Ez egy prémium lehetőség, mely előfizetéshez kötött. Emellett kedvezményes kódok sora váltható be, melyeket megtalál a Tiplinon vagy a német eBay weboldalán.

Természetesen évente megrendezi a Black Friday eBay.de eseményt is, ahol további kedvezményekkel vásárolhat. Mintha ez nem lenne elég, az eBay.de Fekete héttel tetőzi a leárazásait. A hét Fekete hétfővel ér véget, ekkor van az utolsó esély teljesíteni régóta dédelgetett álmát.

eBay.de termékpaletta

Gondoljon akármire, az eBay.de-n megtalálja. Nem számít, hogy sportról, autókról, ruhákról, elektronikáról vagy otthoni kiegészítőkről van-e szó, itt rálel a megfelelőre. Hasonló termék kínálattal rendelkezik a Pepita.hu vagy az eMAG magyar webshopok, amelyekben szintén spórolhat a Tiplino jóvoltából.

Széles kínálata az alábbi fő kategóriákra van felosztva:

 • Elektronika - Elektronik
 • Járművek - Motors
 • Otthon és kert - Haus & Garten
 • Ruhák és kiegészítők - Kleidung & Accessoires
 • Gyűjtés és régiség - Sammeln
 • Sport - Sport
 • Business és ipar - Business & Industrie
 • WOW! kínálat - WOW! Angebote
 • Bazár - Re-Store
 • Kis boltok - Kleine Shops

Bár a kategóriák száma is bőséges, nem beszélve a tartalmukról. Az ebay.de minden kategóriája tartalmazza a kiárúsítás és a bazár lehetőséget. Ezen kívül megtalál az elektronika részlegen számítógépet, tabletet, Tv-t, videót, háztartási gépeket, fényképezőgépet, kamerát vagy akár telefonokat. Amint belép egy kategóriába, megtalálja az összes kategóriára érvényes kedvezményeket és kuponkódokat.

Gumiabroncsokat, pót alkatrészeket talál autója vagy motorja számára a Járművek kínálatában. Mivel autószerelés különböző eszközöket is igényel, ezeket is megtalálja ebben a kategóriában. Ha azok közé tartozik, akik a lakókocsik szerelmesei, az eBay.de kínálatában talál hozzá kiegészítőket és alkatrészeket. Támogatván a zöld életmódot, szert tehet egy elekromos autó töltőállomásra kedvező áron.

A megfelelő új bútort, háztartási gépet, baba kiegészítőt vagy akár házi kedvencének szánt tárgyat megtalálja az Otthon és Kert szekcióban. A baba kiegészítőken belül baba bútor, öltözék, autós ülés, babakocsi, baba ágyhuzatok, játékok, etetéshez szükséges eszközök és a biztonsághoz szükséges eszközök széles sora várja. Baba ruhákban verhetetlen a PatPat online áruház is, ahol a Tiplino segítségével szintén spórolhat.

A gyermekeknek szánt öltözéket és kiegészítőket megtalálja a Ruhák és kiegészítők kategóriában. Nem csak gyermek, hanem felnőtteknek szánt darabokat is talál itt. Mivel a cipők, övek és táskák elengedhetetlen részei az öltözéknek, ezekből is talál mindenfélét. Olyan márkák közül válogathat, mint a Puma, a Calvin Klein, a Tommy Hilfiger vagy a Superdry. Ezeket a világmárkákat megtalálja a Wish oldalán is, ahol a Tiplino szintén a cashback lehetőségét is kínálja. Amennyiben a hobbijához/gyűjteményéhez keres új darabot, nézzen szét a Gyűjtés és Régiség termékei közt az eBay.de-n. Legyen szó érmékről, modellezésről, bélyegekről vagy régiségekről, itt bővíteni tudja gyűjteményét.

Egyszerűen foglmazva, minden, ami sport fellelhető a Sport kategória ajánlatában. Bicikli és a hozzá tartozó alkatrészek, kiegészítők, foci vagy vízisportok, golf, lovaglás, horgászat, fitness és camping. Minden alapfelszerelést megtalál ezekhez a sportokhoz és még sok másikhoz is. Az sem akadály, ha olyan kicsiségre vágyik, mint a gáz melegítő a kempingezéshez.

Vállakozása indításához is segítségre talál az eBay.de-n. Mármint nem a papírmunkában, hanem az irodája felszerelésében vagy a biztonságos munkavégzéshez szükséges eszközök beszerzésében. Kévágépek és konyhai eszközök sora várja, ha a gasztronómia terén próbál szerencsét. Még akár mikroszkópot is beszerezhet.

A WOW! kínálata nagyon sokrétű, mindig az aktuális leárazott termékeket tartalmazza. Az egész termékpaletta akciós, illetve majdnem az utolsó darabig kiárúsított darabjai találhatók itt. Ha mosógépre, hűtőszekrényre, fűnyíróra vagy ruhára van szüksége, mindig érdemes megnézni ezt a szekciót, mert akár 58%-kal olcsóbban hozzájuthat az utolsó darabokhoz.

Az eBay.de része a "Kleinanzeigen" nevezetű bazár is, amelyben a felhasználók ingyenesen hirdethetnek. A bazár előnye, hogy a termékek helyi jellegűek, és sokkal olcsóbbak, mint bárhol másholTalál itt akár autókat vagy bérlésre kiadott lakásokat is, de a szokásos termékeket is, mint ruhák, ékszerek, játékok vagy babakocsik. Minden termékhez részletes, fényképekkel illusztrált leírás is jár. A vásárlást a termék eladójával kell lebonyolítani.

Miért az eBay.de?

Széles választéka mellett elérhetősége is a pozitívumok közé sorolható. Annak ellenére, hogy az eBay.de német webshop, szállítása gyorsabb, mint az eBay.com-é. Nem kell tartania a nyelvezete miatt, mert bár az eBay.de magyarul nem elérhető, használhat gépi fordítást. Ha autó alkatrészt keres, a Win azonosító megadásával biztosra mehet, hogy a megfelelő alkatrészt veszi meg. Minden kategóriában hasznos tanácsokat talál. Például egy listát arról, mit ajánlatos beszerezni egy kisbaba érkezése előtt vagy hogy hogyan válasszon megfelelő gumiabroncsot járműve számára.

Állandó leárazások teszik lehetővé, hogy olcsóbban vásárolhasson. Nem beszélve a kedvezményes kuponokról és a cashback-ről. Azzal is lehetőséget ad a kedvezményes vásárlásra, hogy nem csak új, hanem használt termékeket is kínál. Vásárlásával jótékonykodhat is, ugyanis az eBay.de rendez adománygyűjtést is például kórházak számára vagy az afrikai szegény családok megsegítésére.

Outlet részlege tömve van márkás ruhákkal és kiegészítőkkel jutányos áron. Emellett extra kedvezményeket is biztosít a divatos darabokra valamint ingyenes szállítással és ingyenes visszaküldéssel is jár. Így válik egy világhírű márka, mint a Calvin Klein bárki számára elérhető. Ezt a márkát megtalálja az About You webshopban is, mely a Tiplino által szintén kedvezményeket biztosít.

Azért, hogy bármikor vásárolhasson és jól értesült legyen az aktuális kínálatról és leárazásokról, töltse le az eBay.de mobilalkalmazását. Elérhető az App Store-ban és a Google Play-en is. Mobil aplikáció készült külön a német eBay.de Kleinanzeigen számára is. Programja, az eBay plus ingyenes szállítást és visszaküldést biztosít. Az eBay plus előfizetéssel jár, azonban 30 napig ingyen kipróbálható. Lehetővé teszi a pontgyűjtést, amikoris minden elköltött € egy pontot ér. Ezeket a pontokat felhasználhatja vásárlásai során. Az állandó 10%-os kedvezmény is hozzátartozik a plus tagsághoz valamint további exkluzív kedvezmények.

Kép

Nem kell attól tartania, hogy a vásárlás ne lenne biztonságos. Az Ebay.de az eddigi legmegbízhatóbb fizetési rendszert, a Paypalt alkalmazza, így nem kell félnie, hogy bármi probléma adódna fizetés közben, vagy eltűnne a pénze. A termékek megbízhatóságáról úgy is meggyőződhet, hogy elolvassa az értékeléseket. Ezek valódi vásárlóktól származnak, így a lehető legbiztosabb képet festenek a termékről. Ha körültekintően vásárol, radikálisan lecsökken az esélye annak, hogy esetleg nem azt kapja majd, amit várt.

eBay.de kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Dyson termékek 20% kedvezménnyel

14.12.2022

10% kedvezmény

14.12.2022

Akár 70% kedvezmény farmerre

14.12.2022

20% kedvezmény

14.12.2022

Hogyan használhatja fel eBay.de kuponjait?

Követi a Tiplino weboldalt esetleg más módon tett szert eBay.de kuponokra? Nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált eBay.de kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az eBay.de online shopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Ezt megteheti a bevásárló kosár ikonra vagy a "In den Warenkorb" lehetőségre kattintva. Ha rákattint a "zur Kasse" gombra, végrehajtgatja a rendelést illetve fizetést. Miután kiválasztotta, hogy regisztrált felhasználóként vagy vendégként vásárol, adja meg nevét, elérhetőségét és a szállítási címét. A fizetési opciók alatt találja a "Gutscheine hinzufügen" lehetőséget. Erre kattintva megjelenik egy mező, oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Einlösen" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A eBay.de webáruházról

Az eBay, az egyik legnagyobb webáruház, az egész világon működik. Rendeljen a németországi oldaláról, így csomagja sokkal gyorsabban az öné lehet. Válogasson a több millió termék közül, legyen az elektronika, hobbi, szépségápolás, ruházat vagy kiegészítő. Szűrő segítségével olyan termékekhez is hozzájuthat, melyek ingyen szállítással megrendelhetők. A jótékonykodásra is lehetőséget ad az eBay.de, részt vehet adománygyűjtéseiben. Ha a garázsában lapul egy rég nem használt tárgy vagy ruházat, az eBay Kleinanzeige bazáron keresztül megszabadulhat tőle.

eBay.de más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a eBay.de webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be