eBay.de

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

eBay.de kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,5 % mindenből a webáruházból eBay.de

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Az Ebay, az egyik legnagyobb webáruház az egész világon működik. Rendeljen a németországi oldaláról, így...

A(z) eBay.de webáruházról

Az Ebay.de a világ egyik legnagyobb online áruházának a német verziója. Az Ebay az egész világon töretlen népszerűségnek örvend. Vásárlók milliói használják nemcsak vásárlásra, hanem licitálásra és saját termékeik eladására is. Bármit is keres, az elektromos eszközöktől kezdve a divatcikkeken át a hangszerekig, itt mindent megtalál, méghozzá rendkívül kedvező áron. Kiválaszthatja, hogy csak új terméket szeretne, vagy nem probléma a használt sem.

Ebay németül

Jobban tud németül, mint angolul? Akkor az Ebay.de webáruházat, a világhírű online áruház német verzióját önnek találták ki. A weboldal sajnos nem elérhető magyarul, de használhatja a gépi fordítást. A német Ebay előnye, hogy más a termékpalettája, mint a nemzetközi testvérének. Ráadásul a földrajzi közelségnek köszönhetően a terméke sokkal gyorsabban elér önhöz, mint az Ebay.com-ról.

Ebay kleinanzeigen

ebay kleinanzeigen


Az Ebay.de része a "Kleinanzeigen" nevezetű bazár is, amelyben a felhasználók ingyenesen hirdethetnek. A bazár előnye, hogy a termékek helyi jellegűek, és sokkal olcsóbbak, mint bárhol máshol. Talál itt akár autókat vagy bérlésre kiadott lakásokat is, de a szokásos termékeket is, mint ruhák, ékszerek, játékok vagy babakocsik. Minden termékhez részletes, fényképekkel illusztrált leírás is jár. A vásárlást a termék eladójával kell lebonyolítani.

Vásárlás biztonságosan

Nem kell attól tartania, hogy a vásárlás ne lenne biztonságos. Az Ebay.de az eddigi legmegbízhatóbb fizetési rendszert, a Paypalt alkalmazza, így nem kell félnie, hogy bármi probléma adódna fizetés közben, vagy eltűnne a pénze. A termékek megbízhatóságáról úgy is meggyőződhet, hogy elolvassa az értékeléseket. Ezek valódi vásárlóktól származnak, így a lehető legbiztosabb képet festenek a termékről. Ha körültekintően vásárol, radikálisan lecsökken az esélye annak, hogy esetleg nem azt kapja majd, amit várt.

Kedvezményes vásárlás az Ebay-en

Az Ebay.de arról híres, hogy itt rendkívül kedvező áron vásárolhat bármilyen terméket. Ha ez nem lenne elég, válassza az ingyenes szállítás lehetőségét, így csak azokat a termékeket tekinti meg, amelyekért nem fizet postaköltséget.

Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül: rendelésének akár 2%-át visszaszereheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A eBay.de webáruházról

Az Ebay, az egyik legnagyobb webáruház az egész világon működik. Rendeljen a németországi oldaláról, így csomagja sokkal gyorsabban az öné lehet. Az Ebay a szokásos vásárláson kívül a licitálás és az eladás lehetőségét is kínálja. Válogasson a több millió termék közül, legyen az elektronika, hobbi, szépségápolás, ruházat vagy kiegészítő.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2 %
Sammeln, Elektronik, Business & Industrie, Medien, Motor, Mások akár 1,25 %
Teile, Fashion akár 2 %
Otthon és kert, életmód akár 1,5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2 %  összeget a vásárlásból a  a eBay.de webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.