eBay.de

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) eBay.de webáruházról

Az Ebay.de a világ egyik legnagyobb online áruházának a német verziója. Az Ebay az egész világon töretlen népszerűségnek örvend. Vásárlók milliói használják nemcsak vásárlásra, hanem licitálásra és saját termékeik eladására is. Bármit is keres, az elektromos eszközöktől kezdve a divatcikkeken át a hangszerekig, itt mindent megtalál, méghozzá rendkívül kedvező áron. Kiválaszthatja, hogy csak új terméket szeretne, vagy nem probléma a használt sem.

Ebay németül

Jobban tud németül, mint angolul? Akkor az Ebay.de webáruházat, a világhírű online áruház német verzióját önnek találták ki. A weboldal sajnos nem elérhető magyarul, de használhatja a gépi fordítást. A német Ebay előnye, hogy más a termékpalettája, mint a nemzetközi testvérének. Ráadásul a földrajzi közelségnek köszönhetően a terméke sokkal gyorsabban elér önhöz, mint az Ebay.com-ról.

Ebay kleinanzeigen

ebay kleinanzeigen

Az Ebay.de része a "Kleinanzeigen" nevezetű bazár is, amelyben a felhasználók ingyenesen hirdethetnek. A bazár előnye, hogy a termékek helyi jellegűek, és sokkal olcsóbbak, mint bárhol máshol. Talál itt akár autókat vagy bérlésre kiadott lakásokat is, de a szokásos termékeket is, mint ruhák, ékszerek, játékok vagy babakocsik. Minden termékhez részletes, fényképekkel illusztrált leírás is jár. A vásárlást a termék eladójával kell lebonyolítani.

Vásárlás biztonságosan

Nem kell attól tartania, hogy a vásárlás ne lenne biztonságos. Az Ebay.de az eddigi legmegbízhatóbb fizetési rendszert, a Paypalt alkalmazza, így nem kell félnie, hogy bármi probléma adódna fizetés közben, vagy eltűnne a pénze. A termékek megbízhatóságáról úgy is meggyőződhet, hogy elolvassa az értékeléseket. Ezek valódi vásárlóktól származnak, így a lehető legbiztosabb képet festenek a termékről. Ha körültekintően vásárol, radikálisan lecsökken az esélye annak, hogy esetleg nem azt kapja majd, amit várt.

Kedvezményes vásárlás az Ebay-en

Az Ebay.de arról híres, hogy itt rendkívül kedvező áron vásárolhat bármilyen terméket. Ha ez nem lenne elég, válassza az ingyenes szállítás lehetőségét, így csak azokat a termékeket tekinti meg, amelyekért nem fizet postaköltséget.

Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül: rendelésének akár 2%-át visszaszereheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A eBay.de webáruházról

Az Ebay, az egyik legnagyobb webáruház az egész világon működik. Rendeljen a németországi oldaláról, így csomagja sokkal gyorsabban az öné lehet. Az Ebay a szokásos vásárláson kívül a licitálás és az eladás lehetőségét is kínálja. Válogasson a több millió termék közül, legyen az elektronika, hobbi, szépségápolás, ruházat vagy kiegészítő.

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Sammeln, Elektronik, Business & Industrie, Medien, Motor, Mások akár 1,25 %
Teile, Fashion akár 2 %
Otthon és kert, életmód akár 1,5 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,25 %  összeget a vásárlásból a eBay.de webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be