Gruppi

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Gruppi kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Gruppi

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Gruppi webáruházban mindennap a legjobb akciók várnak önre. A Gruppi nem klasszikus webshop, hiszen a...

A(z) Gruppi webáruházról

Gruppi.hu webáruházban megvásárolhat mindent az autós kiegészítőktől kezdve a háztartási cikkeken át a ruhadarabokig. Nem egy tipikus webáruházról van szó, hiszen minden terméket külön-külön vásárolhat meg. Válogasson a napi ajánlatok és a speciális ajánlatok közül. A weboldal a legjobb akciókat és a legkedvezőbb árakat ajánlja.

Hogyan működik?

A Gruppi.hu webáruház nem úgy működik, mint az átlagos webshopok. A napi ajánlatok 48 órán keresztül érvényesek, a speciális ajánlatok lejárati ideje mindig fel van tüntetve a terméknél. A webáruházban nincs kosár, minden terméket külön vásárolhat meg. Vásárlási szándék esetén kattintson a "Kell nekem" gombra. Minden termék leírásánál megtalálja a fizetési és a szállítási módot és a szállítási díjat.

Gruppi.hu termékek

A Gruppi.hu termékeinek skálája igazán széles. Válogasson kategóriák szerint: Elektronikai termékek, háztartás, kert, egészség, szabadidő, textil és sok más. A háztartás kategóriában talál háztartási gépeket, lakásdekorációt, ruhaszárítót, de például mosógélt vagy öblítőt is. Az elektronika kategóriában vásárolhat billentyűzetet, okosórát vagy televíziót. Az egészség kategória párologtatót, kézi masszírozót és szájmaszkot is kínál.

Gruppi


Fizetés és szállítás

A Gruppi.hu webáruházban a következő módokon fizethet:

 • Banki utalással
 • Utánvéttel a termék kézbesítésekor
 • Online bankkártyával
 • Széchenyi Kártyával
 • Üdülési csekkel

A fizetési módok termékenként eltérőek, nem minden esetben választhat minden fizetési mód közül. Hasonlóképpen a szállítás esetében is terméktől függően választhat a házhozszállítás és a személyes átvétel között.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Gruppi.hu ügyfélszolgálatához. Eléri őket a 06 (1) 2 550 250 telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@gruppi.hu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük a kapcsolati űrlapon keresztül is, vagy az élő chat segítségével.

A webáruházat megtalálja Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon kedvezményesen a Gruppi.hu webáruházban. Ennek egyik módja a cashback érvényesítése. Ehhez annyit kell tennie, hogy a Tiplinóról lép be a webáruházba, így rendelésének akár 2,5%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

 • A Gruppi webáruházban Romániából is vásárolhat: Gruppi.ro

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Gruppi webáruházról

A Gruppi webáruházban mindennap a legjobb akciók várnak önre. A Gruppi nem klasszikus webshop, hiszen a napi ajánlatok 48 órán keresztül, a speciális ajánlatok pedig meghatározott ideig érvényesek. A kínálat rendkívül széles: elektromos eszközök, háztartási kiegészítők, textil, szerszámok és sok más termék elérhető.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Gruppi webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.