Gruppi

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Gruppi webáruházról

Gruppi.hu webáruházban megvásárolhat mindent az autós kiegészítőktől kezdve a háztartási cikkeken át a ruhadarabokig. Nem egy tipikus webáruházról van szó, hiszen minden terméket külön-külön vásárolhat meg. Válogasson a napi ajánlatok és a speciális ajánlatok közül. A weboldal a legjobb akciókat és a legkedvezőbb árakat ajánlja.

Hogyan működik?

A Gruppi.hu webáruház nem úgy működik, mint az átlagos webshopok. A napi ajánlatok 48 órán keresztül érvényesek, a speciális ajánlatok lejárati ideje mindig fel van tüntetve a terméknél. A webáruházban nincs kosár, minden terméket külön vásárolhat meg. Vásárlási szándék esetén kattintson a "Kell nekem" gombra. Minden termék leírásánál megtalálja a fizetési és a szállítási módot és a szállítási díjat.

Gruppi.hu termékek

A Gruppi.hu termékeinek skálája igazán széles. Válogasson kategóriák szerint: Elektronikai termékek, háztartás, kert, egészség, szabadidő, textil és sok más. A háztartás kategóriában talál háztartási gépeket, lakásdekorációt, ruhaszárítót, de például mosógélt vagy öblítőt is. Az elektronika kategóriában vásárolhat billentyűzetet, okosórát vagy televíziót. Az egészség kategória párologtatót, kézi masszírozót és szájmaszkot is kínál.

Gruppi

Fizetés és szállítás

A Gruppi.hu webáruházban a következő módokon fizethet:

 • Banki utalással
 • Utánvéttel a termék kézbesítésekor
 • Online bankkártyával
 • Széchenyi Kártyával
 • Üdülési csekkel

A fizetési módok termékenként eltérőek, nem minden esetben választhat minden fizetési mód közül. Hasonlóképpen a szállítás esetében is terméktől függően választhat a házhozszállítás és a személyes átvétel között.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Gruppi.hu ügyfélszolgálatához. Eléri őket a 06 (1) 2 550 250 telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@gruppi.hu e-mail-címen. Kapcsolatba léphet velük a kapcsolati űrlapon keresztül is, vagy az élő chat segítségével.

A webáruházat megtalálja Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon kedvezményesen a Gruppi.hu webáruházban. Ennek egyik módja a cashback érvényesítése. Ehhez annyit kell tennie, hogy a Tiplinóról lép be a webáruházba, így rendelésének akár 2,5%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

 • A Gruppi webáruházban Romániából is vásárolhat: Gruppi.ro

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Gruppi webáruházról

A Gruppi webáruházban mindennap a legjobb akciók várnak önre. A Gruppi nem klasszikus webshop, hiszen a napi ajánlatok 48 órán keresztül, a speciális ajánlatok pedig meghatározott ideig érvényesek. A kínálat rendkívül széles: elektromos eszközök, háztartási kiegészítők, textil, szerszámok és sok más termék elérhető.

Vásárlási feltételek

Az áruházi alkalmazáson keresztül történő vásárlásokat nem jutalmazzuk.

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Gruppi webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be