Gruppi kupon

A(z) Gruppi webáruházról

Gruppi hu webáruházban megvásárolhat mindent az autós kiegészítőktől kezdve a háztartási cikkeken át a ruhadarabokig. Nem egy tipikus webáruházról van szó, hiszen minden terméket külön-külön vásárolhat meg. Válogasson a napi ajánlatok és a speciális ajánlatok közül. A weboldal a legjobb akciókat és a legkedvezőbb árakat ajánlja.

Kép

Így spórolhat a Gruppival

A Gruppi weboldal maga a spórolás. Az itt található termékek mindig a legjobb áron vannak. A kiemelt ajánlatok 48 órán keresztül elérhetők. A speciális ajánlatok lejárati ideje minden terméknél fel van tüntetve. Azért van a garantáltan legjobb árra a hangsúly fektetve, mivel a Gruppi árak akár 73%-kal olcsóbbak, mint az ajánlott fogyasztói ár. Már magával a weboldalon történő vásárlással spórol.

Ehhez még a Gruppi hu "cashback" lehetőségét is kínálja a Tiplino jóvoltából. Ez annyit jelent, hogy Gruppin való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Gruppi kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. A cashback lehetőségét hasonló kínálattal rendelkező webshopokban is kiélvezheti, mint a Pepita.hu vagy a Hasznos-holmik.

A legfrisseb kínálatot és a legjobb árakat keresse a Gruppi Facebbok csatornáján vagy pedig iratkozzon fel a hírlevélre. A Tiplino követésével nem csak a Gruppi webshopban spórolhat, hanem számos másban is. Kuponok beváltása ebben a webáruházban nem lehetséges, viszont a Tiplino figyeli és összegyűjti az erre a boltra vonatkozó legjobb ajánlatokat. A Gruppi hu ingyenes szállítást nem tud garantálni, mivel harmadik felek termékeit árulja. Minden terméknél megtalálja viszont a szállítási díjat és a szállítót is.

Gruppi hu termékek

Nincs ember a világon, aki ne szeretne a legjobb áron hozzájutni a szükséges termékekhez. A Gruppi ezen álmok megvalósítója. Speciális ajánlatok és napi ajánlatok tömkelege várja. Választéka igazán széles. Megtalál benne mindent, ami:

 • Autós kiegészítő
 • Egészség
 • Elektronikai termék
 • Háztartás
 • Karácsony
 • Kert
 • Konyha
 • Szabadidő
 • Szerszám
 • Textil, divat
 • Világítás
Kép

Ha szereti egyedül megoldani autója szerelését, nézzen szét a Gruppi autós szerszámok kínálatában. Például nagyon hasznos lehet a horpadás javító szett, amelyet az autós felszerelések között talál. Amennyiben szereti védeni autóját szélvédő takaróval, autótakaró ponyvával esetleg ülésmatraccal, a Gruppinál garantáltan a legjobb áron találja. Tolató radar, tolató kamera és eseményrögzítő kamerák is elérhetők napi illetve speciális áron.

Mindenki számára fontos az egészség, ezért is kínál a Gruppi hu olyan fontos eszközöket, mint az ózongenerátor, a szájmaszk vagy a vérnyomás mérő. Ez természetesen csak egy kicsi része az "Egészség" kategóriában található termékeknek. Kozmetikai eszközök színes skálája sorakozik fel. Nem számít, hogy arctisztító készülékre, szájzuhanyra, elektromos sarokreszelőre vagy hajvágó készülékre vágyik, itt megtalálja mindig a legjobb áron.

Az elektronikai eszközök páratlan kínálata garantált. Olyan alap eszközöktől, mint a tv, telefonok, töltők és elemek az olyanokon keresztül, mint az audio kiegészítők, kamerák és smart eszközök teljesen az olyan speciálisokig, mint az informatikai eszközök és a GPS itt mindent megtalál. Ezekkel az eszközökkel a Media Markt is szolgálhat, ahol Media Markt kuponkód beváltásával még spórolhat is.

Ha berendez, épít, felújít vagy egy kártevővel gyűlik meg a baja, mindenképp böngésszen a Gruppi "Háztartás" kategóriájában. Felújításhoz vagy átalakításhoz talál hevedert, ragasztószalagot és nyílászáró szigetelőt is. Új konyha vagy fürdőszoba nem lehet meg új szaniterek nélkül és ezt a Gruppi csapata is tudja. Abban az esetben, ha felfűteni vagy lehűteni kényszerül otthonát, garantaltán legjobb áron vehet hősugárzót, törölközőszárító vagy vetillátort. Katarítást segítő praktikus eszközök, mint az álló porszívó, a gőztisztító és az ipari porszívó várják. A Gruppival otthona tiszta és otthonos lehet jutányos áron.

Mindenki által várt ünnep a Karácsony. Szép és egyben költséges is. Ezért is éri meg szétnézni a Gruppi által kínált ajándékok, dekorációk és világítások között. Projektorok, fények és székdekorok a legjobb áron elérhetők. Ahogy a Karácsonyhoz hozzátartozik a világítás, úgy tartozik hozzá a tavaszhoz a virágcserép, a medence és a kerti világítás vásárlása. Szerencséjére a Gruppinál ezeket is beszerezheti.

Mi lenne egy konyha edények, kések, konyhai gépek és evőeszközök nélkül? Ehhez társulnak még olyan kiegészítők, mint a vágódeszka, a grillsütö és a fritőz. Nagy segítség lehet egy 4az1-ben reggeli készítő gép vagy a konyhai aprító. Egy retro pirító visszavarázsolja a nagyszülöknél töltött nyári vakációkhoz. Ha nem az az otthon ülő típus, bővítse ki készletét horgászesernyővel vagy pillangókéssel. Kerékpározás mellett jól ki lehet kapcsolódani görkorcsolyázással vagy rollerezéssel. Mindez a garantáltan legjobb áron.

Amennyiben Ön is szeret otthon barkácsolni, kertet rendezni, biztos hasznosnak fognak találni a "Szerszámok" kategóriában található termékeket. Fűkasza, kompresszor, láncfűrész, szerszámgépek, kézi szerszámok Gruppi áron. Az otthont nem csak a bútorok, hanem a textil kiegészítők is öltöztetik. Ezért a Gruppi otthonára gondolva, kínálja a legjobb árú ágyneműket, párnákat és törölközőket. Még szélesebb választékért keresse fel a 4Home webshopot, ahol a Tiplino által szintén spórolhat. Bútorok véget nem érő sora várja a VidaXL bútor áruházban, ahol a Tiplino hozzájárul a kedvezményes vásárláshoz. A "Textil, divat" kategória ezen kívül ruházatot és kiegészítőket is tartalmaz.

A "Világítás" kategória foglal össze mindent, amit ez a kifejezés jelent. Legyen szó izzókról, lámpákról, LED világításról vagy reflektorokról itt széles választékot talál. És mivel a világítás már dekorációként is szolgál, ezért olyan termékekhez is hozzájuthat itt, mint a napelemes házszámtábla. A Ledenvilágításod.hu webshop is rendelkezik ilyen LED világítással és sok mással. A Ledensvilágításod online áruházban kedvezményesen vásárolhat a Tiplino segítségével. A Gruppi hu rendelkezik még egy eddig nem említett kategóriával, ez pedig nem más, mint az "Utolsó darabok". A megnevezés magáért beszél.

Kép

Ezért a Gruppi hu

Magáért beszél a garantáltan legjobb ár, valamint az ajánlott fogyasztói és a Gruppi által kínált ár közötti különbség. Ehhez adjunk hozzá pozitív Gruppi véleményeket valamint nagyon egyszerű rendelést. Számtalan más weboldalhoz hasonlóan, a Gruppi is gyűjti a vásárlói Gruppi véleményeket a fejlődés érdekében. Ezért fontos, hogy megossza a pozitív vagy akár a negatív Gruppi véleményeket, visszajelzéseket.

A Gruppi hu nem úgy működik, mint egy átlagos webshop. Itt a termékek ugyanis külön vásárolhatók meg. Tehát nem rendelkezik kosárral. Ha megtetszik egy ajánlat, elég a "Kell nekem" gombra kattintani. Ezután már csak a számlázási és szállítási adatokat adja meg valamint kiválasztja a szállítás és fizetés módját. Már csak egy kattintás szükséges és végrehajtotta a rendelést. Minden termék alatt megtalálja az ajánlott fogyasztói árat, a Gruppi árat, az ajánlat lejártáig hátralevő időt valamint a vásárlások számát. A legfontosabb információk, a szálítási idő, a forgalmazó, a garancia és szállítási költség is azonnal rendelkezésre áll, keresgélés nélkül. A Gruppiról egy kattintással átléphet a Bors és az Origo hírportálokra, ha belefárad a böngészésbe. Ugyanilyen egyszerűen léphet be freemail fiókjába is.

Külfödi címre is rendelhető termék, ehhez a szállítási cím megadásánál a város neve mellett az országot is meg kell adni. Amennyiben külföldi számot ad meg, felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy jelezzék, végrehajtható-e az adott országba történő szállítás. Valamint azt is megtudja, hogy felmerülnek-e plusz költségek a szállítással kapcsolatba. Ha a kapcsolat felvételt követően nem kívánja megvenni az adott terméket, 14 napon belül visszatérítik a már kifizetett összeget. Ha a megvétel mellett dönt, így 14 napon belül köteles megtéríteni a szállítási díjat. Utánvétes fizetésre ebben az esetben nincs lehetőség.

Jótállás, elállási jog, visszaküldés a Gruppinál

A Gruppi hu biztosítja a 14 napos elállási jogot. Ha 14 napon belül eláll a megrendeléstől, úgy a termékek visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítik a vételárat, kivéve a szállítási költséget. A termékeket eredi csomagolásban, az összes tartozékkal együtt, a számlával mellékellve köteles visszaküldeni. Visszatérítésre csak abban az esetben nem kerül sor, ha a termékek nem hiánytalanul kerültek vissza az eladóhoz valamint azokon a rendeltetésszerű használatból eredő kopástól és elhasználódástól eltérő sérülést vagy hibát észlel. Az összes visszaküldéssel kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik. Amennyiben nem veszi át a megrendelt terméket, az szerződésszegést jelent és ez nem minősül elállásnak. Ebben az esetben további költségek léphetnek fel, mint például a szállítási vagy tárolási költség.

A jótállás ideje a megvásárolt termék árától az alábbi módon függ:

 • 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év
 • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év
 • 250 000 forint eladási ár felett 3 év

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén keresse fel a Gruppi ügyfélszolgálatát. Eléri őket a 06 (1) 2 550 250 telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@gruppi.hu e-mail címen. Kapcsolatba léphet velük a kapcsolati űrlapon keresztül is, vagy az élő chat segítségével.

Gruppi kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Alpina gyümölcskészlet 83% kedvezménnyel

26.12.2022

Dunlop focikapu 52%-kal olcsóbban

26.12.2022

3 méteres indítókábel

26.12.2022

Elektromos fali kandalló

26.12.2022

Germany vízforraló

26.12.2022

Recenzió Gruppi

Lia

15.03.2023 5.0

Szerettem itt vásárolni,de mostanában,a tiplino-cashback nem kerül jóváírásra,minden esetben.Sajnos,az is,sokszor probléma,hogy 1-2 darabnál több terméket nem lehet egyszerre vásárolni,pedig,sokszor vennék 4-5 darab egyformát,mert az unokák,és dédunokák is olyat szeretnének,amilyen a másiknak van.Ezért,ha több darabra van szükségem,már máshol vásárolom meg.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Gruppi webáruházról

A Gruppi egy weboldal, mely harmadik felek termékeit kínálja garántaltan a legjobb árakon. Ez nem egy klasszikus webshop, hiszen a napi ajánlatok 48 órán keresztül, a speciális ajánlatok pedig meghatározott ideig érvényesek. Ebben az áruházban mindennap a legjobb akciók várnak Önre. Az ajánlott fogyasztói ár és a Gruppi ár között akár 73%-os árkülönbség is lehet. A kínálat rendkívül széles: elektromos eszközök, háztartási kiegészítők, textil, szerszámok és sok más termék elérhető. Mindez külföldi címre is rendelhető. A Gruppinál már magával a vásárlással spórol.

Gruppi más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Gruppi webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be