A Trivago weboldaláról

A Trivago a világ legnagyobb szálláskereső oldala, ahol több mint 300 foglalási oldal 5 milliót is meghaladó szálláshelye között böngészhet, melyek a világ 190 országában találhatók meg. A magyar nyelven is elérhető platform megkönnyíti az utazásszervezést, hiszen segítségével könnyedén összehasonlíthatja a szállásárakat a különböző foglalási oldalakon, mint a Booking, Agoda vagy az Airbnb.

Kép

Trivago szállás

A Trivago weboldalán több millió, különböző árkategóriájú és minőségű szállás között válogathat. A szerény kis vízparti üdülőktől kezdve az impozáns luxusszállodákig minden megtalálható itt. A vásárlói értékelések, keresői filterek és kategóriák segítenek a döntésben és bővebb áttekintést adnak az adott úticélról. Fontos megjegyezni, hogy maga a szállásfoglalás nem a Trivago, hanem az adott szállásfoglaló oldalán történik, melyre a szálláshely leírásán keresztül pár kattintással el lehet jutni.

Trivago „Hétvége”

Trivago egyik új funkciója a Hétvége, ez a menüpont összegyűjti azokat a látványosságokat, programokat és úticélokat, amelyek a foglalt szállás vagy aktuális tartózkodási helye közelében találhatók.

Kép

A Trivago Magyarországon

A weboldal számos magyarországi úticélt és programot is kínál, legyen az egy csendes hostel a Balaton mellett, vagy egy patinás szálloda Budapest nyüzsgő fővárosában. Utazzon belföldön is a Trivagoval és foglaljon kedvezményesen a Tiplino kuponjaival!

Foglalás és fizetési módok

Maga a szállásfoglalás és fizetés folyamata nem a Trivago weboldalán történik, hanem a választott szállást kínáló foglalási oldalon. A platform automatikusan átirányítja a vásárlókat a választott szállást kínáló foglalási oldalra. A Trivago nem vállal felelősséget semmilyen szolgáltatásért, melyet a szállásfoglalási oldalak és szálláshelyek kínálnak.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Trivago ügyfélszolgálatával a weboldal felhasználói felületén, írásban veheti fel a kapcsolatot.

Tudjon meg többet a Trivago kínálatáról és újdonságairól a közösségi média platformokon: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Trivago weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Trivago és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Trivago weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Trivago weboldalán található szállásfoglaló oldalakon való vásárláskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Trivago.hu - a legjobb szállásárak

Több millió szálláshely a világ 190 országában a Trivago szálláskereső oldalán. A weboldal segít megtalálni a tökéletes szállást és programot legközelebbi utazására, platformján több mint 300 foglalási oldal ajánlatai jelennek meg. A Trivagoval az utazásszervezés egyszerűbb lehet mint valaha, a Tiplinóval pedig most még több pénzt spórolhat meg a foglaláskor!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Trivago webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be