A(z) Crocs webáruházról

Legtöbbünk bizonyára találkozott már a Crocs márka jellegzetes, lyukacsos klumpáival, amelyek megosztó külsőjük ellenére kényelmességükkel és a lábnak ideális kialakításukkal milliók szívébe lopták be magukat. Bár a Crocs webáruháza a szivárvány minden színében és mintájában kínál lábbeliket, aki még egy kis extrára vágyik, az a klumpákra erősíthető Jibbitz díszekkel még egyedibbé teheti cipőjét. A papucsok mellett a Crocs szandálokat, magassarkúkat és őszi-téli lábbeliket is kínál.

Kép

Miért jó a Crocs?

A Crocs készítői a kezdetektől a kényelmet helyezték az előtérbe a trendekkel és divattal szemben. Bár sokan úgy gondolják, hogy egyszerű gumiból készült lábbelikről van szó, a Crocs cipői valójában speciális eljárással készülnek és Croslite anyaggal vannak bélelve, amelynek köszönhetően tökéletesen idomulnak a lábhoz és munkavégzéshez is kiválóak. A Crocs cipők béleltsége és fazonja típusonként eltérő, így mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt.

Kép

Fizetési módok

A Crocs hivatalos weboldalán bankkártyás online fizetésre és PayPal-on keresztül történő fizetésre van lehetőség. Magyarországról való fizetés esetén a következő bankkártya-típusok elfogadottak: Mastercard, VISA, American Express

Szállítás

Bár a Crocs.eu Magyarországra jelenleg nem szállítja termékeit, a környező országokba, köztük Szlovákiába, Romániába és Ausztriába igen. 75€-t meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes. Amennyiben vásárlása nem haladja meg ezt az összeget, a szállításért országonként különböző felárat kell fizetni. A rendelés leadása után az áruház lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére.

Reklamáció

Amennyiben elégedetlen a Crocs.eu webáruházából vásárolt termékekkel, a csomag átvételétől számított 90 napon belül visszaküldheti azokat és visszakapja a termékért fizetett összeget. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a rendeléssel, termékekkel vagy reklamációval kapcsolatban a Crocs.eu ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig, napi 24 órában a rendelkezésére áll. Az ügyfélszolgálattal a webáruház élő chatjén vagy a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: 0031-23 7411703

Amennyiben többet szeretne megtudni a Crocs kínálatáról és újdonságairól, érdemes ellátogatnia az üzlet közösségi média platformjaira: Facebook, Instagram, YouTube

Crocs cipők más üzletekben

A hivatalos webáruház mellett a Crocs lábbeliket számos más üzletben is beszerezheti, ilyenek péládul: Answear, AboutYou, Ecipo.hu

A Crocs webáruházában Szlovákiából és Csehországból is kedvezményesen rendelhet a Tiplinóval. 

Crocs kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Crocs.com $15 kedvezmény $75 felett

14.12.2023

Kedvezményes kupon CROCS $20 kedvezmény $100 felett

14.12.2023

Kedvezményes kuponok használata a(z) Crocs webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Crocs.eu webáruház és számos más üzlet és szolgáltatás termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Crocs.eu webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Crocs.eu weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback? 

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Crocs.eu - több mint papucs

A Crocs.eu online cipőáruház egyedi és változatos külsejű férfi, női és gyermekcipőket kínál. Az üzletben a jellegzetes Crocs klumpák mellett szandálokat, csizmákat és sportcipőket is találunk. Bár a kinézetük eltérő, egy dolog minden modellben közös: a kényelem.

Crocs más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Crocs webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be