Vive

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Vive-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Vive webáruházé.

Vive kupon

Viveport Infinity - több mint 1000 játék

+ 2 % vissza a vásárlásból
 

Csatlakozzon a Viveport Infinity programhoz, amely több mint ezer játékhoz kínál hozzáférést. Részletek a weboldalon.

A(z) Vive webáruházról

A Vive.com célja, hogy elszakítsa az ember képzelőerejét a valóság határaitól. Ezért hozta létre a virtuális valóságot, ahol lehetséges ez. Játék, tudás, művészet, kutatás - mindezt tartalmazza a VR, azaz a virtuális valóság. A Vive webáruházban választhat a Pro, a Cosmos vagy Focus szériák közül.

Vive - virtuális valóság

Válogasson a Vive VR szériái közül. A Vive Pro Series üzleti célokra és igazi gamereknek egyaránt megfelelő. Úgy tervezték, hogy minden mai elvárásnak megfeleljen, ami a virtuális valóságot illeti. A Vive Focus Series egyszerű megoldást nyújt a szórakozáshoz. A Vive Cosmos Series magas képminőséget ígér. Ez a világ első PC-VR rendszere, amely moduláris lehetőségek széles skáláját kínálja. Az egyszerűbb megoldások híveinek pedig ott van a Vive Series, amely minden gamernek biztosítja a VR-élményt.

vive

VR kiegészítők

A VR termékekhez vásárolhat kiegészítőket is a Vive webáruházban. Választhat kábeleket, power banket, kontrollert és sok mást. Vásárolhat gondosan összeválogatott csomagot is. A VR kiegészítőknek köszönhetően biztosan semmi sem fog hiányozni készletéből.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A webáruház a standard szállítási módot kínálja, a szállítási idő és díj az adott országtól függ. Az ehhez kapcsolódó információt megtalálja a fizetésnél a kosárban.

Visszaküldés

Postázott termékek esetében lehetősége van a igényelni 14 napos pénzvisszafizetést. Ez idő alatt visszaküldheti a terméket, ha nem elégedett vele. Ez nem vonatkozik a digitális termékekre. Visszaküldési szándékát tudassa az ügyfélszolgálattal. Az így keletkezett postaköltséget a vásárló állja.

Kapcsolat

A Vive ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9:00–18:00 között elérhető. Küldhet nekik üzenetet a kapcsolati kérdőív segítségével, vagy írhat nekik az élő chaten. Megtalálja őket Facebookon és Twitteren is.

 • A webshop Lengyelországban is elérhető: Vive.com
 • Hasonló webáruház Szlovákiában: Brloh.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Vive webáruházról

Élvezze a virtuális valóságot a legújabb technológiáknak köszönhetően. A Vive webáruházban számos VR eszközt és kiegészítőt vásárolhat. Játék, tanulás, művészet, dizájn és kutatás egyben. Próbálja ki ön is!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Vive más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a Vive webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be