Vive

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vive kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Vive

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Élvezze a virtuális valóságot a legújabb technológiáknak köszönhetően. A Vive webáruházban számos VR eszközt és kiegészítőt...

A(z) Vive webáruházról

A Vive.com célja, hogy elszakítsa az ember képzelőerejét a valóság határaitól. Ezért hozta létre a virtuális valóságot, ahol lehetséges ez. Játék, tudás, művészet, kutatás - mindezt tartalmazza a VR, azaz a virtuális valóság. A Vive webáruházban választhat a Pro, a Cosmos vagy Focus szériák közül.

Vive - virtuális valóság

Válogasson a Vive VR szériái közül. A Vive Pro Series üzleti célokra és igazi gamereknek egyaránt megfelelő. Úgy tervezték, hogy minden mai elvárásnak megfeleljen, ami a virtuális valóságot illeti. A Vive Focus Series egyszerű megoldást nyújt a szórakozáshoz. A Vive Cosmos Series magas képminőséget ígér. Ez a világ első PC-VR rendszere, amely moduláris lehetőségek széles skáláját kínálja. Az egyszerűbb megoldások híveinek pedig ott van a Vive Series, amely minden gamernek biztosítja a VR-élményt.

vive

VR kiegészítők

A VR termékekhez vásárolhat kiegészítőket is a Vive webáruházban. Választhat kábeleket, power banket, kontrollert és sok mást. Vásárolhat gondosan összeválogatott csomagot is. A VR kiegészítőknek köszönhetően biztosan semmi sem fog hiányozni készletéből.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A webáruház a standard szállítási módot kínálja, a szállítási idő és díj az adott országtól függ. Az ehhez kapcsolódó információt megtalálja a fizetésnél a kosárban.

Visszaküldés

Postázott termékek esetében lehetősége van a igényelni 14 napos pénzvisszafizetést. Ez idő alatt visszaküldheti a terméket, ha nem elégedett vele. Ez nem vonatkozik a digitális termékekre. Visszaküldési szándékát tudassa az ügyfélszolgálattal. Az így keletkezett postaköltséget a vásárló állja.

Kapcsolat

A Vive ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9:00–18:00 között elérhető. Küldhet nekik üzenetet a kapcsolati kérdőív segítségével, vagy írhat nekik az élő chaten. Megtalálja őket Facebookon és Twitteren is.

 • A webshop Lengyelországban is elérhető: Vive.com
 • Hasonló webáruház Szlovákiában: Brloh.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Vive webáruházról

Élvezze a virtuális valóságot a legújabb technológiáknak köszönhetően. A Vive webáruházban számos VR eszközt és kiegészítőt vásárolhat. Játék, tanulás, művészet, dizájn és kutatás egyben. Próbálja ki ön is!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Vive webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.