A(z) Rossmann webáruházról

A Rossmann német drogérialánc, története 1972-re vezethető vissza. Ezután folyamatosan terjeszkedett Európa országaiban. Magyarországon 1993-ban nyílt meg az első Rossmann üzlet Debrecenben. Jelenleg több mint 200 üzlet található az egész ország területén közel 1700 dolgozóval, ezáltal az ország egyik legsikeresebb drogériája. 2012-ben megnyílt a Rossmann online webáruháza is egész országos kiszállítással.

Drogéria és parfüméria

A Rossmann egyre bővülő választékkal rendelkezik, ez jelenleg csaknem 17 000 terméket jelent, amelyből több mint 2500 saját márkás. A kínálatban talál szépségápolási termékeket, sminktermékeket, arc-, test- és hajápolási cikkeket és minőségi parfümöket. A háztartásba is vásárolhat tisztítószereket, mosószereket vagy takarítóeszközöket. A Rossmann tartós és reform élelmiszereket is kínál a vásárlóknak, valamint állateledelt, baba-mama termékeket, lakásdekorációkat és fehérneműt is.

A Rossmann jelenleg 28 saját márkával rendelkezik, amelyek közé tartozik az Isana, a Facelle, a Babydream, a SunOzon, a Domol vagy a Winston.

Ne csüggedjen, ha a széles választék ellenére sem sikerült megtalálni amit keresett. Nézze meg a dm vagy a notino kínálatát is, ahol a Tiplino által pénzt spórolhat meg ha használja a dm kuponokat vagy a notino kuponokat.

rossmann

Fizetés és szállítás

A Rossman webáruházban fizethet online bankkártyával, valamint utánvéttel is (az utánvétes fizetés nem vonatkozik a személyes átvételre). A szállítási módok a következők:

 • Magyar Posta - szállítási díj 999 Ft, 15.000 ft felett ingyenes
 • PostaPont - szállítási díj 799 Ft, 15.000 ft felett ingyenes
 • Időkapus szállítás - kiszállítás az ön által választott 2,3 vagy 4 órás intervallumban; a szállítási díj az időkapu intervallumától és a rendelés összegétől függ, a pontos összegeket megtalálja a weboldalon
 • Személyes átvétel Rossmann üzletben - szállítási díj 299 Ft, 15.000 ft felett ingyenes

Rossmann mobilalkalmazás és Rossmann+

Töltse le mobiltelefonjára a Rossmann alkalmazást, amelyet megtalál a Google Play, az Apple Store és az AppGalery áruházakban. A gyors és könnyű vásárláson kívül egyéb kedvezmények és akciók várják. Rossmann+ VIP-tagként minden hónapban extra kuponokhoz juthat hozzá az alkalmazásban virtuális kaparós kupon formájában.

Mostantól öné lehet a Rossmann+ kedvezménykártya is, amely extra kedvezményeket ígér. A Rossmann+ kártyát bármelyik Rossmann üzletben igényelheti.

Ügyfélszolgálat

Kérdés vagy probléma esetén a vásárlók rendelkezésére áll a Rossmann ügyfélszolgálata. Eléri őket a +36 (29) 889-800 telefonszámon munkanapokon 8:00–17:00 között. ĺrhat nekik az rossmann@rossmann.hu címre is, vagy a kapcsolati kérdőív segítségével, amelyet a weboldal ügyfélszolgálat szekciójában talál.

Megtalálja az a Rossmannt a közösségi oldalakon is: Facebookon és Instagramon is.

 • A Rossmannt Csehországban is megtalálja: Rossmann.cz
 • Az áruházat Lengyelországban is megtalálja: Rossmann.pl

Rossmann kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás Rossmann 18.000 Ft felett

01.06.2024

Ingyenes szállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén -

31.12.2023

Akár 20% kedvezmény arcápolási termékekre -

31.12.2021

Akár 20% kedvezmény babatermékekre -

31.12.2021

Akár 33% kedvezmény drogériára és kozmetikára -

31.12.2021

Recenzió Rossmann

péter

13.03.2024 5.0

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Rossmann webáruházról

A Rossmann drogéria és parfüméria egyben. Talál itt tisztítószereket a háztartásba, kozmetikát, sminktermékeket, minőségi parfümöket, háztartási kiegészítőket vagy tápszert a kisbabájának. A Rossmann drogériában mindent megtalál, ami szépségápolás, kozmetika és parfüm.

Rossmann más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Rossmann webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be