Széles könyvkínálat a könyvtündér kuponnal

A Könyvtündér könyvesboltban változatos, színes és izgalmas könyvkínálat várja. Bestsellerek, klasszikusok, a legkedveltebb szerzők kötetei, gyerek- és ifjúsági könyvek, szak- és nyelvkönyvek széles választéka kedvező áron. A Könyvtündér webáruház egy internetes könyvesbolt, ahol a Könyvtündér kupon felhasználásával még többet tud spórolni a rendelések alkalmával. Kínálatuk folyamatosan bővül jobbnál jobb könyvekkel és szórakoztató játékokkal, tehát mindig van miből válogatni és a Könyvtündér kuponokat felhasználni. A Könyvtündér könyvesbolt folyamatos akciókkal, újdonságokkal várja Önt. 

Csatlakozzon a Könyvtündér törzsvásárlói programjához

Eddig érvényes: 2024.04.30

 
 

Csatlakozzon a Könyvtündér törzsvásárlói programjához, gyűjtse a pontokat, és kedvezményekben részesül. További információ a Könyvtündér… több

Ingyenes szállítás 33.000 forint felett

Eddig érvényes: 2024.04.30

 

Vásároljon 33.000 Ft felett a Könyvtündér webshopban, és ingyenes szállításban részesül.

Könyvtündér.hu és a Könyvtündér kupon

A 2010-ben alakult Könyvtündér online webáruháza valami újat és változatosat igyekezett hozni a magyar könyvpiacra. Az online könyvesboltban széles választék várja minden korosztályt, ami pedig a kategóriákat illeti, határ a csillagos ég: szórakoztató irodalom, szépirodalom, ezoterika, önfejlesztés, történelem és tudomány, lexikonok, tankönyvek, nyelvkönyvek, valamint megannyi izgalmas műfaj kötetei várják a webshopban. A Könyvtündér könyvesboltban változatos, színes és izgalmas könyvkínálat várja. Bestsellerek, klasszikusok, a legkedveltebb szerzők kötetei, gyerek- és ifjúsági könyvek, szak- és nyelvkönyvek széles választéka kedvező áron. A Könyvtündér webáruház egy internetes könyvesbolt, ahol a Könyvtündér kupon felhasználásával még többet tud spórolni a rendelések alkalmával. Kínálatuk folyamatosan bővül jobbnál jobb könyvekkel és szórakoztató játékokkal, tehát mindig van miből válogatni és a Könyvtündér kuponokat felhasználni. A Könyvtündér könyvesbolt folyamatos akciókkal, újdonságokkal várja Önt. Mindig érheti valami újdonság, meglepetés, vagy akár a kedvenc könyve leértékelt árral. Látogassa meg a Könyvtündér oldalát, és vásároljon a Tiplino segítségével kedvezményes árakon.

Kép

Így spórolhat a Könyvtündér online webáruházban

Ez az online könyvesbolt megannyi nagyszerű könyvvel, szórakoztató játékokkal, szórakoztató irodalommal, szépirodalommal, ezoterikával, önfejlesztéssel, történelmi és tudományos könyvekkel, lexikonokkal, tankönyvekkel, nyelvkönyvekkel, valamint megannyi izgalmas műfaj köteteivel várja a vásárlókat. Otthona kényelméből több száz könyv közül választhat a legkülönbözőbb kategóriákban. Amellett azonban, hogy szezonális eladásaik is vannak, a Könyvtündér kuponok beváltása is lehetséges. A kupon beváltásának módjáról lejjebb olvashat. Ne hagyja ki a Könyvtündér akcióit, amikor az amúgy is kedvező árak még lejjebb mennek.

A Tiplino által nemcsak kuponok érhetők el, hanem a pénzvisszatérítés lehetősége is. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Könyvtündér által kínált kedvezményeket, és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. 

Így juthat hozzá a Könyvtündér kuponokhoz 

Az első módja annak, hogy egy Könyvtündér kupont kapjon az, hogy feliratkozik a hírlevélre, amely segítségével nemcsak többször kap majd kuponokat közvetlenül az e-mail-címére, de mindenről elsőkézből értesül is. Tehát ha új könyv jelenik meg a piacon, új leárazások vagy akciók várják, mindenről elsőként fog értesülni. A Könyvtündér is csatlakozik a Black Friday ünnepéhez, illetve karácsonykor is szuper akciókkal várja a könyvmolyokat. Emellett a Könyvtündér könyvesbolt Könyvtündér Törzsvásárlói Programmal is rendelkezik. A részvételre mindenki jogosult, aki regisztrál az oldalon és a leadott rendeléseit mindig belépett állapotban bonyolítja le. A Tündérpontok gyűjtéséről részletesebben a webáruház oldalán olvashat. A termékeknél a 35% kedvezménynél vagy felette már nem jár Tündérpont, ezt vegyék figyelembe. 

Könyvtündér online előrendelés és Könyvtündér könyvesboltok

Elsőként szeretne lecsapni a könyvpiac újdonságaira? A Könyvtündér webshopjában nincs más dolga, mint előrendelni a megjelenés előtt álló köteteket, és a webáruház mindent megtesz majd, hogy amint lehet, kézhez kapja az Ön által várt könyvet. A Könyvtündér a webshop mellett számos könyvesbolttal rendelkezik Budapesten és vidéken, melyek csomagátvevő pontokként is szolgálnak az online rendeléskenek. Ilyen például a Könytündér Déli pályaudvari könyvesboltja. Hasonló webáruházakat keres mint a Könyvtündér? Akkor ebben az esetben látogassa meg a Libri könyvesboltot, ahol a Libri kupont be tudja váltani. 

Kép

Vásárlás és fizetési módok

A Könyvtündér online könyváruházban regisztrációval és regisztráció nélkül is vásárolhat. A regisztráció előnyei, hogy törzsvásárlóvá válhat, és vásárlásai során gyűjtheti a Tündérpontokat, melyek még több kedvezményre jogosítják fel.

A webáruházban online bankkártyás fizetésre, illetve utánvétes fizetésre van lehetőség a csomag átvételekor. Az utánvétes fizetés díja a csomag személyes átvételekor 150 Ft/rendelés, házhozszállítással való kombinációkor 250 Ft/rendelés.

Visszaküldés és elállási jog, valamint ügyfélszolgálat

A Könyvtündér webshopjából vásárolt könyvek és egyéb termékek visszaküldésére az átvételt követő 14 napban van lehetőség. A termékeket hibátlan állapotban, az elállási nyilatkozattal együtt szükséges visszajuttatni a webáruházba postai vagy személyes úton. Amennyiben a visszaküldés sikeres, a Könyvtündér visszafizeti vásárlása összegét.

A Könyvtündér ügyfélszolgálata minden könyvekkel és webshopban való vásárlással kapcsolatos kérdését szívesen megválaszolja:

 • telefon: (+36 1) 370-55-40
 • e-mail: info@konyvtunder.hu
 • székhely: 1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 15.

Könyvtündér kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Tavaszi borzongás - horror és thriller könyvek akár 30% kevdvezménnyel

31.03.2024

Ismeretterjesztő gyerekkönyvek akár 50% kedvezménnyel

31.03.2024

Könyvekkel teli húsvéti kosarak - akció

31.03.2024

Húsvéti gyerekkönyvek - akció

31.03.2024

Előrendelhető könyvek kedvező áron

31.03.2024

Újdonságok kedvező áron

16.03.2024

Danielle Steel legújabb könyve 27% kedvezménnyel

29.02.2024

Laura Barrow legújabb könyve 27% kedvezménnyel

21.02.2024

A csodakukac c. gyermekkönyv akciós áron

29.02.2024

Fábián Janka legújabb könyve 27% kedvezménnyel

20.03.2024

Kedvezményes kuponok felhasználása a Könyvtündér webáruházban

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Könyvtündér kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot, és vásároljon bátran a Könyvtündér webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket, lépjen tovább a kosárhoz, onnan pedig a pénztárhoz. A fizetés részletei legalján található a "Kupon" lehetőség. Oda írja vagy illessze be a megszerzett kódot, és kattintson rá a "Beváltom" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan átirányítjuk az adott webshop oldalára, és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket, valamint a Könyvtündér kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek, vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Könyvtündér webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be