UNAS

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

UNAS kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 350 Ft mindenből a webáruházból UNAS

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Az UNAS bérelhető webáruház szoftverével magasabb szintre emelheti vállalkozását és növelheti bevételét. Alacsony havidíjú, magas...

Az UNAS webáruházról

Növelje vállalkozásának bevételét egy profi webáruházzal, melyet most kedvező áron bérelhet az UNAS cégétől! A magyarországi vállalat hatékonyságáról sokat elmond, hogy a magyar webáruházak 20 százaléka UNAS rendszerben működik. A cég sikere abban rejlik, hogy az általuk kínált webáruház szoftver flexibilitást és folyamatos fejlesztést biztosít ügyfeleinek. Az UNAS rendszerében minden egy helyen megtalálható, ami az online értékesítéshez szükséges.

Kép

Az UNAS története

Az UNAS cégének története a 2004-es évbe nyúlik vissza, amikor a webáruházak üzemeltetése nem volt jellemző és gyakorlatilag luxusnak számított. Az UNAS volt az a vállalat, amely bevezette a bérelhető webáruház fogalmát a magyar piacra és alacsony havidíj mellett magas funkcionalitású rendszert épített ki. Rendszerükben jelenleg 7000 webáruház működik. A magas minőségű szolgáltatások biztosítása mellett a cég prioritásai közé tartozik a profi ügyfélszolgálat működtetése és a környezetvédelem szem előtt tartása.

Milyen funkciókat és szolgáltatásokat kínál az UNAS?

Az UNAS bérelhető webáruházai minden szükséges funkciót tartalmaznak, ami egy modern webáruház üzemeltetéséhez szükséges. Az ügyfél kiválaszthatja például az általa preferált marketing lehetőségeket és vásárlást ösztönző eszközöket.

Az UNAS garantálja az adatbiztonságot és megbízható kezelési felületet, valamint rengeteg modern, innovatív arculati és design variációt kínál.

Az UNAS igény szerint minden olyan szolgáltatást biztosít ügyfeleinek, amelyek a webáruház bérléséhez kapcsolódnak, mint például a webtárhely, domain regisztráció vagy SSL tanúsítvány.

A vállalat egyik nagy előnye, hogy a webshop bérlés magába foglalja a fejlesztéseket is, így az ügyfelek folyamatosan új funkciók közül válogathatnak, anélkül, hogy a bérleti díj emelkedne.

Másik nagy előny, hogy az UNAS szolgáltatásai és weboldalbérlés 21 napig ingyenesen kipróbálható.

Kép

Hogyan vásárolhat az UNAS weboldalán?

Az UNAS három csomagtípust kínál vásárlóinak: standard, prémium, VIP. Míg a standard csomag webáruházai az alapfunkciókat tartalmazzák, addig a prémium és VIP csomagok esetében a funkciók és lehetőségek az árral arányosan növekednek. 

Az ár attól is függ, hogy hány darab terméket szeretne az ügyfél webáruházában árusítani, mivel a termékek számával arányosan az előfizetési díj ugyancsak emelkedik. A csomagok egy hónapra vagy akár egy évre is előfizethetők.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel az UNAS weboldalán való vásárlással és előfizetéssel kapcsolatban, a cég szakértőkből álló ügyfélszolgálatával az alábbi címeken veheti fel a kapcsolatot:

 • telefon: +36 -99/200-200 (Hétfő-Péntek 8:00-15:30)
 • e-mail: unas@unas.hu
 • chat az oldal felhasználói felületén (Hétfő-Péntek 8:00-15:30)
 • cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 14.

Az UNAS webáruháza a Facebookon, Instagramon és LinkedIn-en is megtalálható.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az UNAS webáruházában

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az UNAS webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az UNAS webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az UNAS weboldalán való rendelésekor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

UNAS.hu - webáruház bérlés

Az UNAS bérelhető webáruház szoftverével magasabb szintre emelheti vállalkozását és növelheti bevételét. Alacsony havidíjú, magas funkcionalitású webáruház rendszer, melyben jelenleg több mint 7000 webáruház működik Magyarország szerte.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  350 Ft  összeget a vásárlásból a  a UNAS webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.