UNAS

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a UNAS-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a UNAS webáruházé.

A(z) UNAS webáruházról

Növelje vállalkozásának bevételét egy profi webáruházzal, melyet most kedvező áron bérelhet az UNAS cégétől. A magyarországi vállalat hatékonyságáról sokat elmond, hogy a magyar webáruházak 20 százaléka UNAS rendszerben működik. A cég sikere abban rejlik, hogy az általuk kínált webáruház szoftver flexibilitást és folyamatos fejlesztést biztosít ügyfeleinek. Az UNAS rendszerében minden egy helyen megtalálható, ami az online értékesítéshez szükséges.

Kép

Így spórolhat az UNAS webhelyen

Már az a tény, hogy az UNAS-t választja vállakozása számára, már az maga a spórolás. Az UNAS ugyanis küldetésének tekinti, hogy az e-kereskedők számára kompex és hatékony webáruház rendszert biztosítsanak. Így a webáruházak kihasználhatják az e-kereskedelem összes előnyét és lehetőségét. A legtöbb funkció és integráció már benne van az előfizetési díjban, mikőzben az egyedi webáruház fejlesztése nem kerül százezrekbe. Az UNAS webshopban lehetőség van a "cashback" pénz visszaszerzésre a vásárlásból. Ebben az esetben mindig egy fix összeget kap vissza, függyetlenül attól, mennyit költött. Ezt a megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Az UNAS szolgáltatásai rendelése közben UNAS kuponokat is beválthat, melyekkel csökkentheti az árat. A kuponokat megtalálja a Tiplino weboldalán vagy az UNOS Facebook, Instagram, Linkedin illetve YouTube csatornáin. 

Az UNAS lehetőséget ad a 21 napos ingyenes kipróbálásra. Ez a teszt időszak csak egyszer használható ki és regisztrációhoz kötött. Emellett partnerprogrammal is rendelkezik az UNAS. A program lehetővé teszi, hogy a regisztrált felhasználó egy harmadik fél részére ajánlja az UNAS szolgáltatásait. Miután az új, ajánlott ügyfél véghezviszi első megrendelését, a kifizetett számlák nettó végösszegéből 10% jutalékot kap. Ez a jutalék egyszeri, a kifizetési időtartama pedig 45 nap.

A Black Friday is egy egyedülálló lehetőség a spórolásra. Az akció 10 napig tart és keretein belül egy új webáruház indítása esetén 19% kedvezményt biztosít az UNAS az első időszak díjából. Ha a megrendelés során éves ciklust választ, akkor a kedvezmény az elsőéves díjra ervényes, míg havi ciklus esetén az első három havi díjra vonatkozik. 

UNAS szolgáltatások

Az UNAS cégének története a 2004-es évbe nyúlik vissza, amikor a webáruházak üzemeltetése nem volt jellemző és gyakorlatilag luxusnak számított. Az UNAS volt az a vállalat, amely bevezette a bérelhető webáruház fogalmát a magyar piacra és alacsony havidíj mellett magas funkcionalitású rendszert épített ki. Rendszerükben jelenleg 7800 webáruház működik, köztük például a Pelenka.hu is. A magas minőségű szolgáltatások biztosítása mellett a cég prioritásai közé tartozik a profi ügyfélszolgálat működtetése és a környezetvédelem szem előtt tartása.

Szolgáltatásai közé tartozik a domain, webtárhely és SSL kölcsönzés. Három csomagból választhat: alfa, beta, gamma. A csomagok nem csak funkcióikban, hanem árakban is különböznek. Az SSL tanúsítvány azért fontos, mert az SSL technológia bizotsítja az adatok kódolt áramlását.

AlfaBeta

Gamma

1 000MB tárhely csomag

3 000MB tárhely csomag

9 000 MB tárhely csomag

A csomag tartalmaz egy .hu domain nevet

A csomag tartalmaz egy .hu domain nevet

A csomag tartalmaz egy .hu domain nevet

Több csatolható domain név

Több csatolható domain név

Több csatolható domain név

Tetszőleges számú aldomain

Tetszőleges számú aldomain

Tetszőleges számú aldomain

Tetszőleges számú email cím

Tetszőleges számú email cím

Tetszőleges számú email cím

POP3, IMAP, Webmail

POP3, IMAP, Webmail

POP3, IMAP, Webmail

Spam, vírus szűrés, email szabályok

Spam, vírus szűrés, email szabályok

Spam, vírus szűrés, email szabályok

PHP7, FTP, MySQL, CRON

PHP7, FTP, MySQL, CRON

PHP7, FTP, MySQL, CRON

Miután megvan a domain, illetve webtárhely, beállíthatja, alakíthatja a cége valamint webáruháza egyedi kinézetét, grafikáját. Ebben az esetben is 3 választási lehetőséget kínál az UNAS. Az egyik a kinézet módosítás, mely során webáruháza kinézete bármikor alakítható. Az alakítás lehetővé teszi a színek cseréjét, betűtípusok formázását, új módosítható elemeket, termékadatok kiemelését, gördíthető tartalmakat, menük módosítását és speciális termékszűrő kialakítását. Rendelhet akár egyedi kinézetet is, mely tükrözi saját stílusát. Ennél a választásnál az UNAS látványtervezést, reszponzív kialakítást, egyedi elrendezést, egyedi stílust, sebesség optimalizását, egyedi terméklista megjelenést, egyedi termékoldal megjelenést, egyedi belső oldalakat, egyedi módosítható elemeket biztosít. A harmadik lehetőség a teljesen egyedi grafikai munka, mely során a cégarculathoz vagy termékekhez illeszkedő stílusban vállal az UNAS grafikai feladatokat. Ez magában hordozza a logótervezést, slideshow és banner képeket, képi elemeket közösségi médiához. névjegykártyákat, bélyegzőket, irodai papírtermékeket, nyomtatható reklámanyagot, plakátot bármilyen méretben és teljes kis-vagy nagyarculat tervezést. 

Kép

Az UNAS segítségével elkészítheti saját weboldalát. A CMS tartalomkezelőnek köszönhetően már pár kattintással teljes weboldal tulajdonosa lehet. Megválaszthatja a kinézetet, korlátlan számban hozhat létre menüket és aloldalakat többféle tartalmi elem típussal. Létrehozhat hírlevelet, chatelhet a vásárlókkal. 

Nem csak a webhelynek vannak csomagjai, hanem a webáruháznak is. Az ár természetesen függ a csomagtól. A standard csomag olyan funkciókat tartalmaz, mint:

 • Könnyen kezelhető admin felület
 • Ügyfélszolgálati támogatás
 • SSL tanúsítvány
 • Felhasználó és jogosultságkezelés
 • Beépített választható kinézetek
 • Alapvető webáruház funkciók
 • Keresőoptimalizálás, SEO
 • Szállítási és fizetési módok kezelése
 • Megrendelés státusz kezelés
 • Adatbázis export/import
 • 10 fotó termékenként
 • Korlátlan kategória mélység
 • +500MB tárhely
 • Korlátlan számú tartalmi oldal
 • Űrlap, blog, landing page kezelés
 • Beépített hírlevél küldő

A premium tartalmaz mindent, amit a standard és még továbbiakat is. Közéjük tartozik például az intelligens marketing funkció, a raktárkezelés, szállítási területek, szűrés, összehasonlítás és számos más. A VIP csomag a premium csomag összes funkcióját tartalmazza és még továbbiakat, mint beszerzés, automata folyamatok, választható VIP funkciók, bővített erőforrás és továbbiak. 

Ezért az UNAS és nem más

A tesztáruház megnyitásának menete nagyon egyszerű, csak néhány lépés. Első lépésként, látogasson el az UNAS weboldalára, majd kattintson a teszt időszak igénylésére és regisztráljon. Egy e-mail címet és egy webáruház azonosító nevet kell megadni. Miután ellenőrizte a kitöltött adatokat, és elfogadta a feltételeket, kattintson a "Tovább" gombra. Második lépésként meg kell adnia nevét vagy egy felhasználónevet és egy jelszót. A teszt webáruházban is fontos kiválasztani, hogy milyen termékekkel kívánja feltölteni azt. Ha minden adat ki lett töltve, kattintson a "Megnyitom a webáruházam" gombra és kész is a regisztrációja. Most már beléphet a webáruháza adminisztrációs felületére és kezdheti az ismerkedést a rendszerrel. Ha a teszt időszak lejárta után vagy akár közben is az UNAS mellett dönt, csak a "Megrendelem" gombra kell kattintania. 

Az egyszerű regisztráción kívül az UNAS előnye az is, hogy a megrendelésnél választott csomagról bármikor válthat magasabbra. Továbbá az is előny, hogy havi vagy éves fizetési ciklusból választhat. Havi fizetési ciklusnál az első három hónapot egyszerre kell fizetnie. Amennyiben egy összegben kívánja kifizetni az éves díjat, kedvezményt kap. A jó hír, hogy bármely csomag mellett dönt is, nincs hűségidő. Az UNAS szolgáltatása csak arra az időszakra szól, amilyen az előfizetése. A tesztidőszak alatt feltöltött adatok megmaradnak, így nem kell újból kezdeni az egész menetet. Kihasználhatja a teszt időszakot arra is, hogy számos beállítást elvégezzen, kipróbáljon. Amennyiben eldöntötte, melyik csomagot szeretné, ki kell választani a termékszámot, fizetési gyakoriságot és a modult. Miután a "Megrendelem" gombra kattintott, a kosárban találja magát, ahol ellenőrizheti táblázatos formában a megrendelni kívánt szolgáltatásokat. Itt még szabadon változtathatja a fizetési ciklust és a csomagot is, valamint beválthatja kedvezményes kuponját. A "Megrendelés folytatása" gombra kattintva rendelje meg a domain-t. Már csak meg kell adnia az adatokat és kész is. 

Az UNAS blogjában számos cikket és hírt talál, melyek segítenek a sikerhez vezető úton. Részletes folyamat leírásának és készséges ügyfélszolgálatának köszönhetően nem fog elveszni a rendelés menetében vagy weboldal kezelésében. A YouTube csatornáján videókat talál, melyek segítenek növelni az eladást, látogatottságot és összességében a bevételt. 

Az ügyfélszolgálatot keresheti telefonon hétfőtől péntekig 8:00 és 15:30 között a +36 -99/200-200 számon, e-mailben az unas@unas.hu címen, chaten az oldal felhasználói felületén vagy a Kőszegi út 14. 9400 Sopron címen. 

UNAS kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezmény jár a fizetésért

01.03.2023

10% jutalom a partnerprogramban

01.03.2023

Ingyenes teszt időszak

01.03.2023

UNAS kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert UNAS kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált UNAS kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és rendeljen bátran az UNAS weboldalán. Miután kiválasztotta a csomagot, fizetési ciklust, illetve modult, kattintson a "Megrendelem" gombra. Ezután a kosárban, miután leellerőrizte a rendelni kívánó csomagot és fizetési ciklust a "Kupon kód" mezőbe beírhatja a megszerzett kódot. A "Megrendelés folytatása" gombra kattintva a kupon kedvezmény is aktívvá válik. Ha más úton tett szert UNAS kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A UNAS webáruházról

Az UNAS bérelhető webáruház szoftverével magasabb szintre emelheti vállalkozását és növelheti bevételét. Alacsony havidíjú, magas funkcionalitású webáruház rendszer, melyben jelenleg több, mint 7800 webáruház működik Magyarország szerte. Több csomag és ezáltal ár kategóriából választhat. Az előfizetése a legtöbb beépített funkciót tartalmazza és 21 napig ingyen is kipróbálhatja az UNAS szolgáltatásait. Pár kattintással hozhatja létre saját webáruházát, rendelheti meg webtárhelyét, közben új eszközökre és partnerekre tehet szert.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  350 Ft  összeget a vásárlásból a UNAS webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be