Pingvin Patika kuponokkal olcsóbban

A Pingvin Patika webáruházában jól ismert minőségi gyógykészítmények, gyógynövény-tartalmú termékek, krémek, dekorkozmetikumok, parfümök, higiénés és egészségmegőrzési termékek, reformélelmiszerek, gyógyászati segédeszközök, fogászati, bőrgyógyászati készítmények, sportkellékek, állategészségügyi termékek és rengeteg egyéb gyógyászati árucikk vásárolható meg kedvező áron, egyszerűen és gyorsan. A vásárlások során élhet a Pingvin Patika kuponok által nyújtott lehetőségekkel vagy kihasználhatja az aktuális ajánlatok kedvezményes árait.

Pingvin Patika kupon

Pingvin Patika – Hírlevél ajánlatok a weboldalon

Eddig érvényes: 2024.05.23

 
 

Kattints és nézd meg az aktuális kedvezményeket, ajánlatokat, melyek a hírlevélben szerepelnek. Mindig frissül az oldal, érdemes gyakran… több

Pingvin Patika – Outlet termékek még olcsóbban

Eddig érvényes: 2024.05.23

 
 

Látogass el a Pingvin Patika Outlet kategóriájába és juss hozzá kiváló termékekhez alacsony árakon.

A(z) Pingvin Patika webáruházról

A Pingvin Patika immár több, mint 25 éve van jelen Magyarország piacán. A több, mint 38 gyógyszertárral, valamint 5 gyógynövény és reformházzal rendelkező cég széles termékválasztékkal várja Önt webshopjában is, ahol egyszerűen, gyorsan és kedvező áron vásárolhatja meg a termékeket akár Pingvin Patika kupon beváltásával. Az online áruház sikeres működésének öt alapelve a stabilitás, betegközpontúság, szakértelem, megújulás és megfizethetőség, háromhetente megjelenő akciós újságjaikban mindig tájékozódhat az aktuális kedvezményes ájánlatokról. 

Kép

Spórolási lehetőségek a Pingvin Patika webáruházban

Egész évben érhetőek el akciós ajánlatok, melyek az "Ajánlatok" menüpont alatt találhatóak. Használhat kedvezményes Pingvin Patika kuponokat is, amelyek segítségével még több kedvezményt zsebelhet be. Élhet kiemelkedő szezonális ajánlataival is, melyeknek köszönhetően szintén garantált a spórolás. Választhat olyan termékeket, amelyeknek közeleg a lejárati dátuma, ezeket ugyanis olcsóbban kínálja ez az online patika. 

Csatlakozhat Bónusz Programjához is, aminek használatával minden alkalommal spórolhat a nem vényköteles termékekre. Minden novemberben vár a Pingvin Patika Black Friday akciója is, amely egy hétig is eltart és több termék kategóriára is vonatkozik. Vásárolhat akár ingyen szállítás igénybevételével is, mely minimális összeghez kötött.

Így szerezhet Pingvin Patika kupont

A kuponok általában valami nagyobb esemény elején érkeznek, hogy a vásárlóknak kedvezzenek. A Pingvin Patika kuponokkal csökkentheti a vény nélküli gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és egyebek árait. Az aktuális kuponokat Tiplino portálon és a Pingvin Patika webáruház oldalán találja. Követheti a szociális médiát is, mint az Instagram vagy Facebook, így nem csak a kuponokról nem marad le hanem az aktuális ajánlatokról sem. 

Pingvin Patika akciók

Szerencsére akciókban nincs hiány, a nem vényköteles termékek ára ilyenkor több 10%-kal is kevesebb lehet. A szezonális és ünnepi ajánlatok egy újabb lehetőséget nyújtanak, hogy olcsóbban megvegye amire például nyáron elengedhetetlen szüksége van. Nyáron az útipatika ajánlattal mindent megvehet egyszerre, természetesen kedvezményes áron, ami nélkül nem érdemes útnak indulni. Megvárhatja a Black Firday vagy az azt követő Cyber Monday akciókat is és pótolhatja ilyenkor a házi patika hiányzó darabjait olcsóbban.

Széles kínálat a Pingvin Patika webáruházban

Az online webshopban több, mint 10 000 termék érhető el. A vény nélkül kapható fájdalomcsillapítóktól és gyógyszernek nem minősülő különféle gyógykészítményektől kezdve a vitaminokig, táplálékkiegészítőkig és krémekig mindent megtalál itt. Emellett az oldalról a dekorkozmetikumok, gyógyászati segédeszközök, baba-mama termékek, reformélelmiszerek és állategészségügyi készítmények sem hiányoznak az alábbi kategóriákba osztva:

 • Gyógyászat
 • Életmód és sport
 • Vitaminok, ásványi anyagok
 • Intim
 • Gyógyászati segédeszközök, betegápolás
 • Bőrápolás és szépségápolás
 • Baba-mama
 • Állategészségügyi termékek
 • Reformélelmiszerek
 • TROPY
 • Új termékek

A nem vényköteles gyógyászati termékek esetében sokszor nehéz eldönteni, milyen kategóriában keresse. A legjobb ilyenkor a kizárásos módszer, tehát ha sportoláshoz keres étrend-kiegészítőt, azt biztos nem a hüvelykúpok és intim higiéniai termékek között fogja keresni. Még egyszerűbb, ha felkeres egy kifejezetten erre a témára szakosodott webáruházat, mint a MyProtein, ahol a kedvezményes kuponokkal és pénzvisszatérítéssel is szolgálhat a Tiplino.

A börápolás terén a piac legjobb márkáival találja szemben magát, mint a Bioderma, Vichy, Eucerin, CeraVe, La Roche Posay és még sorolhatnánk. Ezek a termékek bár remek áron szerepelnek a webáruházban, de egy Pingvin Patika kupon nyújtotta lehetőséget garantáltan díjazni fog.

A kínálatban megtalál bármilyen vitamint, amire a szervezetének szüksége van, legyen az vas, c-vitamin, d-vitamin, multivitaminok vagy a terhesség során elengedhetetlen vitaminok. Ezeket a vitaminokat a baba-mama kategóriában is keresheti, ahogy az olyan vitamint is, amire a babájának szüksége lehet.

A kötszer, sebtapasz és fertőtlenítő minden házi patika alapköve, így nem csoda, ha nem hiányozhat egy patikából sem, így a Pilulka webáruházból sem. Sokak háztartásában azonban vérnyomásmérőre, vércukorszintmérőre vagy akár nadrágpelenkára is szükség lehet. A Pingvin Patika webáruház ezekből is bőséges kínálattal rendelkezik.

Az állategészségügy terén bolhanyakörvre, vitamin készítményekre és rovarirtó szerekre számíthat. Azoknak, akik az egészséges életmód hívei a Pingvin Patika webáruház reformélelmiszerekkel, azaz a káros- és adalékanyagoktól mentes, egészséges és finom ételekkel szolgálhat. Kenyér, gyümölcslé, tészta, rágcsálni való és számos más várja Pingvin Patika kuponnal még olcsóbban. Ezen életmódhoz tartozó további termékekkel a MannaVita is szolgálhat. A Tropy termékcsaláddal csak ebben a patikában találkozhat.

Pingvin Patika Szegeden, Debrecenben és számos helyen Magyarorságon

A Pingvin Patika gyógyszertárai Magyarország több mint 18 városában megtalálhatóak, mint Debrecen, Cegléd, Szeged, Békéscsaba, Miskolc és egyebek. A színes, vidám és letisztult beltérrel rendelkező patikákban készséges, szakértő személyzet várja, akik szívesen rendelkezésére állnak a megfelelő készítmények kiválasztásában. A Pingvin Patika webáruházban patika-keresőt is talál, mely segítségével egyszerűen és gyorsan megtalálja az Ön tartózkodási helyéhez legközelebb eső Pingvin Patikát, ahol akár online rendelését is ingyenesen átveheti. 

CímNyitvatartás
Pingvin Patika Szeged, Szolgáltató sor 1.Hé.-Pé.: 7:30-18:30, Szo.: 8:00-13:00
Pingvin Patika Debrecen, Hatvan u. 22/CHé.-Pé.: 8:00-19:00, Szo.: 8:00-13:00
Pingvin Patika Kecskemét, Batthyány u. 37.Hé.-Pé.: 8:00-19:00, Szo.: 8:00-13:00
Pingvin Patika Békéscsaba, Andrássy út 14.Hé.-Pé.: 8:00-19:00, Szo.: 8:00-13:00
Pingvin Patika Nyíregyháza, Búza u. 32.Hé.-Pé.: 7:00-18:30, Szo.: 7:00-12:30

Ezért a Pingvin Patika

A Pingvin Patika szegedi indulása óta eltelt 30 év, amit arra használtak fel, hogy a kínálat és szolgáltatások terén tökéletesre fejlődjenek. Ezt misem bizonyítja jobban, mint a Megbízható Bolt tanúsítvány és a kétszer odaítélt Az Ország boltja cím, ahogy a több, mint 170 000 elégedett vásárló is. A vásárlói vélemények terén is elégedett lehet, hiszen sok pozitív vélemény és értékelés olvasható magán a weboldalon. A termékkínálat kiemelkedően gazdag, több, mint 8000 termék közül válogathat.

A törzsvásárlói Bónusz Plusz Kártyának köszönhetően minden vásárlás során kedvezményeket kap. Ehhez nem vényköteles, tb által nem támogatott gyógyszereket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat kell vásárolnia. Ugyanerre a kártyára pontokat is gyűjthet. A kedvezmény mértéke a vásárlás összegétől függ, de minimum 2%-kal és maximum 15% kedvezménnyel számolhat a nem vényköteles, tb által nem támogatott gyógyszerek terén. Kozmetikumok, étrend-kiegészítők és egyéb termékek vásárlásakor 2% engedményt kap. Több részletért forduljon a Pingvin Patika ügyfélszolgálatához vagy olvassa el a működési szabályzatot.

Visszaküldés

Elállási jogát az átvételtől számított 14 napon belül gyakorolhatja, szándékát írásban jelezheti egy elállási nyilatkozat kitöltésével és elküldésével e-mailben a webaruhaz@pingvinpatika.hu címre vagy postai úton a 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 71 címre. Miután jelezte elállási szándékát, 14 napja van rá, hogy a nem kívánt terméket visszajuttassa a Pingvin Patika telephelyére a feljebb említett címen.

A termék visszaérkezését követően a webáruháznak 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszautalja a vásárlás teljes összegét, tehát a vételárat és a szállítási költséget. Az elállási jogát abban az esetben nem gyakorolhatja, ha zárt csomagolású terméket vásárolt és fel is bontotta azt. Tehát tápszert, gyógyszereknek nem minősülő gyógyhatású termékeket, étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat csak bontatlan állapotban lehet visszaküldeni. Gyógyszert sem lehet visszavinni, kivéve, ha az tévesen kiszolgáltatott vagy visszahívott.

A visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel keresse bátran a Pingvin Patika ügyfélszolgálatát a webaruhaz@pingvinpatika.hu e-mail címen.

Pingvin Patika kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Pingvin Patika - Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

17.05.2024

Kedvezmény Pingvin Patika az útipatika ajánlatban szereplő termékekre

15.09.2023

Kedvezmény Pingvin Patika a megjelölt Bioderma Photoderm termékekre

31.07.2023

Kedvezmény Pingvin Patika a megjelölt La Roche-Posay Lipikar, Cicapalast és Toleriane termékekre

31.07.2023

Kedvezmény Pingvin Patika a megjelölt Bioderma Hydrabio és Sensibio termékekre

30.06.2023

Akció Pingvin Patika akár 33% kedvezmény gyógyszerekre és vitaminokra

15.09.2023

Akció Pingvin Patika akár 31% kedvezmény a legkedveltebb vény nélkül kapható gyógyszerekre

15.09.2023

Akció Pingvin Patika akár 39% kedvezmény a kiválasztott termékekre

15.09.2023

Akció Pingvin Patika akár 50% kedvezmény a kiválasztott termékekre az outletben

15.09.2023

Akció Pingvin Patika kedvezmény az Eucerin Sun termékekre

31.08.2023

Pingvin Patika kupon beváltásának menete

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Pingvin Patika kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Pingvin Patika webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található a "Kuponkód megadása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon beváltása" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Pingvin Patika webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be