A FlyDubai weboldalról

A FlyDubai a Közel-Kelet egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága, melynek járatai a világ több mint 90 pontjára közlekednek, kínálatuk pedig folyamatosan bővül. A dubaji székhelyű vállalat repülőgépeinek különlegessége, hogy kialakításuknak köszönhetően a lehető legkevesebb üzemanyagot használják el az út során. A környezetvédelem mellett a FlyDubai nagy hangsúlyt fektet a színvonalas és komfortos fedélzeti ellátás biztosítására is. Függetlenül attól, hogy a legolcsóbb, vagy legdrágább osztályt választja, a személyzet mindent megtesz azért, hogy repülőútja kellemes élmény legyen.

Kép

A FlyDubai weboldala

A FlyDubai weboldalán pár kattintással vásárolhat repülőjegyet, módosíthatja, vagy akár törölheti is foglalását. Amennyiben nyaralni vagy pihenni készül, a webodalon számos utazási tippet talál, valamint hotelek és szálláshelyek között böngészhet, sőt autót és reptéri taxit is bérelhet. Mindemellett az online platform mindig naprakész információkkal szolgál az utazási korlátozásokkal és egyéb hasznos tudnivalókkal kapcsolatban.

FlyDubai fedélzeti élmény

A FlyDubai nemzetközi személyzete igyekszik a lehető legkellemesebb utazási élményt biztosítani az Ön számára. A repülőgépeken kényelmes ülések, fedélzeti ellátás, tágas utastér, valamint WiFi hálózat várja. Míg az Economy Class, azaz turistaosztály olcsóbb, de ettől függetlenül minőségi utazást biztosít, addig a Business Class drágább, azonban garantáltan luxus minőségű ellátással várja.

Kép

Foglalás és fizetés

Miután kiválasztotta repülőjegyét és az esetleges extra szolgáltatásokat, a FlyDubai weboldalán online bankkártyás fizetéssel, illetve számos egyéb online fizetési móddal térítheti meg foglalása összegét.

FlyDubai telefonos applikáció

A FlyDubai telefonos alkalmazásával a repülőjegy vásárlás egyszerűbb lehet mint valaha. Az applikációnak köszönhetően könnyedén módosíthatja, kifizetheti vagy akár törölheti is foglalását egyenesen okoseszközéről, bármikor, bárhonnan. Az alkalmazás az App Store és Google Play online áruházakban érhető el.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A FlyDubai ügyfélszolgálata jegyfoglalással és egyéb utazással kapcsolatos kérdésekben is rendelkezésére áll. A cég munkatársaival a weboldalon található üzenetküldési lehetőség segítségével veheti fel legegyszerűbben a kapcsolatot.

Tudjon meg még többet a FlyDubai kínálatáról és újdonságairól a légitársaság közösségi média oldalain: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube

A Tiplinó kínálatában a FlyDubai mellett számos egyéb légitársaságnál is kedvezményesen vásárolhat repülőjegyet. A Szállás és utazás menüpont alatt többek között a Qatar Airways, Emirates és Iberia weboldalait is megtalálja.

Kedvezményes kuponok felhasználása a FlyDubai weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a FlyDubai platformja és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a FlyDubai weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a FlyDubai weboldalán való vásárláskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

FlyDubai.com – Repüljön kényelmesen!

A FlyDubai folyamatosan fejlődő légitársaságával a világ több mint 90 pontjára repülhet. A FlyDubai minőségi fedélzeti ellátást és komfortos utazást biztosít minden kontinensre, turista- és első osztályon egyaránt.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a FlyDubai webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be