A Pólómánia webáruházról

A Pólómánia Magyarország vezető pólóboltja, ahol egyedi, saját tervezésű, minőségi pólókat, pulcsikat, maszkokat, illetve egyéb kiegészítőket és ajándéktárgyakat vásárolhat meg. A webáruház 2006-óta segít vásárlóinak személyiségük és ízlésük kifejezésében ruháikon keresztül. A Pólómánia webshopjában könnyedén és egyszerűen megtervezheti legújabb pólóját, pulcsiját vagy épp bögréjét, vagy válogathat a rengeteg előre elkészített minta és design között. A kínálatban számos szín, méret és fazonváltozat áll rendelkezésére, női, férfi, gyermek és uniszex ruhadarabok egyaránt elérhetők, így biztos lehet benne, hogy az Ön által megálmodott modell nem jön szembe az utcán.

Kép

Mit kínál a Pólómánia?

A Pólómánia webshopja egyedi pólónyomtatást kínál akár egy darab pólótól, de öt darab rendelése fölött már mennyiségi kedvezményt kaphat, illetve a cég akár 1000 darabon felüli rendelés gyors elkészítését is vállalja. Az áruház nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagok és minőségi nyomtatás biztosítására, éppen ezért ruhadarabjaik és termékeik márkás, tartós anyagokból készülnek. A Pólómánia weboldalán egyszerűen és kényelmesen tervezheti meg pólóját és pulcsiját, emellett pedig számos egyéb termék is elérhető a folyamatosan bővülő kínálatban. Ez pedig nem minden! A Pólómánia oldalán a saját minták árulására és saját pólóbolt nyitására is lehetőség van.

Előre megtervezett termékek

A Pólómánia webshopja a saját tervezésű pólók mellett előre megtervezett termékeket és mintákat is kínál. A választékban vicces, ötletes és stílusos ruhadarabok között válogathat, melyek remek ajándékként is szolgálhatnak barátainak, szeretteinek.

Kép

Pólómánia üzlet

A Pólómánia 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 27 - 29. címen található üzletében személyesen győződhet meg a termékek minőségéről, helyben leadhatja rendelését, illetve az online vásárolt árucikkeket is ingyenesen veheti át. Az áruház hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 között tart nyitva.

Fizetési módok és szállítás

A Pólómánia webshopjában online bankkártyás fizetéssel, valamint átutalásos fizetéssel térítheti meg rendelése értékét. Utánvétes fizetésre ugyancsak van lehetőség, ebben az esetben az oldal 300 Ft kezelési költséget számít fel.

15 000 Ft feletti rendelésnél a Pólómánia ingyenes kiszállítást biztosít Magyarországon GLS futárszolgálattal. Ennél alacsonyabb vásárlás esetén, online fizetést követően a kézbesítés díja 990 Ft, utánvétes fizetésnél 1290 Ft. Külföldi szállításra szintén van mód, amennyiben ez iránt érdeklődik, lépjen kapcsolatba a Pólómánia ügyfélszolgálatával.

A Pólómánia üzletében, melyet a 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 27 - 29. címen talál, ingyenesen veheti át az online vásárolt termékeket. 

Kép

Visszaküldés és elállási jog

Mivel a Pólómánia termékei a fogyasztó megrendelésére, egyedileg gyártódnak le, ezért az átvételt követő 14 napos elállási jog, illetve cserelehetőség nem vonatkozik rájuk. A webshop hivatalos, licencelt termékei esetében visszaküldésre és cserére is lehetőség nyílik.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Pólómánia szakértőkből álló, kompetens ügyfélszolgálata a legextrémebb kérdésekre is igyekszik választ adni, legyen szó pólótervezésről, termékekről, online rendelésről vagy szállításról. Az ügyfélszolgálat hétköznapokon 10:00 és 18:00 között, az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésére:

 • telefon: +36 70 614 7831, +36 70 701 2233
 • e-mail: info@polomania.hu
 • a webshop üzenetküldési felülete

Tudjon meg még többet a Pólómániáról: Facebook, Instagram

Kedvezményes kuponok felhasználása a Pólómánia webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Pólómánia webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Pólómánia kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Pólómánia webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Pólómánia.hu – Tervezz egyedi pólót!

A Pólómánia webáruházában egyszerűen és kényelmesen tervezheti meg saját pólóját, pulcsiját és sok egyéb kiegészítőt. Rengeteg minta, szövegek, széles méret, fazon és színválaszték nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is. A Pólómánia segít, hogy öltözékén keresztül kifejezhesse egyéniségét, a Tiplinóval pedig most kedvezményes áron vásárolhat a webshopban!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Pólómánia webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be