A(z) Pólómánia webáruházról

A Pólómánia Magyarország vezető pólóboltja, ahol egyedi, saját tervezésű, minőségi pólókat, pulcsikat, maszkokat, illetve egyéb kiegészítőket és ajándéktárgyakat vásárolhat meg. A webáruház 2006-óta segít vásárlóinak személyiségük és ízlésük kifejezésében ruháikon keresztül. A Pólómánia webshopjában könnyedén és egyszerűen megtervezheti legújabb pólóját, pulcsiját vagy épp bögréjét, vagy válogathat a rengeteg előre elkészített minta és design között. A kínálatban számos szín, méret és fazonváltozat áll rendelkezésére, női, férfi, gyermek és uniszex ruhadarabok egyaránt elérhetők, így biztos lehet benne, hogy az Ön által megálmodott modell nem jön szembe az utcán.

Kép

Hogyan spórolhat a Pólómánia webáruházában

Minden rendelésnél az ár egyedileg változó, tehát a végleges összeget elsősorban a már kész termék után tudja meg, vagy pedig a tervezőben és a termékkatalógusokban is megtalálja. A Pólómánia nem viccel a kedvezményekkel. Nagyobb rendelések esetén akár 10% és 25% kedvezményt is kaphat. Erről bővebben tud tájékozódni a Pólómánia webáruház Infó menüjében. Minden jeles ünnep előtt a Pólómánia is kínál sokkal olcsóbban termékeket, azonban így sem kell megijedni, nagyszerű és kedvező árakon szerezhetik be egyedi pólójukat. Ha feliratkozik hírlevelükre, elsőként értesülhet az esetleges akciókról és kedvezményekről, valamint a legújabb mintákról, amely akár elsőként az Öné lehet. Ne habozzon kihasználni a lehetőségeket. A Pólómánia kuponokkal pedig még többet spórolhat a vásárlásai során. Használja a kosárban a fizetés előtt, hogy a kedvezmény levonódjon a végösszegből.

Hogyan szerezhet pólómánia kuponokat

Pólómánia kuponok időként jelennek meg a piacon, de a kedvezményeket elsőként zsebelhetik be, ha a hírlevélre is feliratkoznak, ugyan is, elsőként kaphatnak infomrációt arról, hogy mikortól és meddig lesz érvényben egy adott akció, amit akár felhasználhatnak, ha születésnapra készülnek vagy karácsonyi ajándékként is a szeretteiknek, barátaiknak. A Pólómánia kuponokkal pedig spórolhatnak a vásárlás végösszegéből. Használja ki a pólómánia kuponjait és spóroljon pénzt az online rendelései alkalmával. A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Egyedi fényképes ajándékkészítés webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Pólómánia termékek

A Pólómánia webshopja egyedi pólónyomtatást kínál akár egy darab pólótól, de öt darab rendelése fölött már mennyiségi kedvezményt kaphat, illetve a cég akár 1000 darabon felüli rendelés gyors elkészítését is vállalja. Az áruház nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagok és minőségi nyomtatás biztosítására, éppen ezért ruhadarabjaik és termékeik márkás, tartós anyagokból készülnek. A Pólómánia weboldalán egyszerűen és kényelmesen tervezheti meg pólóját és pulcsiját, emellett pedig számos egyéb termék is elérhető a folyamatosan bővülő kínálatban. Ez pedig nem minden! A Pólómánia oldalán a saját minták árulására és saját pólóbolt nyitására is lehetőség van.

A Pólómánia webáruház alábbi kategóriái között válogathat: 

 • Pólótervező
 • Minták
 • Designerek
 • Moments
 • Infó

A Pólótervező menüben férfi-, női- és gyermekpólók között válogathat, azokon belül is több féle stílusban, hogy V-nyakú, kerekített nyakú, Unisex vagy alap póló legyen, illetve kiegéíszítőket is mintázhatnak egyedi tervezéssel, mint bögréket, vázákat és egyebek. Hasonló egyedi tervezésű ajándékok az Egyedi fényképes ajándék webáruházban is találhatóak.

Előre megtervezett termékek

A Pólómánia webshopja a saját tervezésű pólók mellett előre megtervezett termékeket és mintákat is kínál. A választékban vicces, ötletes és stílusos ruhadarabok között válogathat, melyek remek ajándékként is szolgálhatnak barátainak, szeretteinek. Ha nem tudja mivel lepje meg szeretteit vagy barátait, érdemes egy mókás és jópofa pólóval megajándékozni őket karácsony alkalmából vagy születésnapra. Esetleg egy egyenpóló legény- vagy lánybúcsúra, főként ha elszabadul a buli és mindenképp megtalálja egymást a csapat.

Kép

Miért válassza a Pólómánia webáruházat

Céges pólókat, munkaruhákat és csapatpólókat is készítenek bármilyen alkalomra. Tíz egyedi póló darab felett kérheti ingyenes árajánlatukat. Ötletei vannak a mintákat illetően? Regisztráljon a Pólómánia programba és készítsen pólómintákat, töltse fel, majd keressen pénzt. Biztonságos adatkezelés. A Pólómánia csak a rendelések teljesítése miatt tárolja a személyes adatait, ezeket nem adja tovább harmadik fél számára és nem is használják fel bármilyen reklámozás céljából. Kizárólag márkás termékeket forgalmaznak. Minden termékük egyedi darab, amelyet csak Önnek készítenek el. A gyártáshoz márkás termékeket és tartós technológiát alkalmaznak. Fontos számukra a vendég elégedettsége, ezért minden elkészült terméket gondosan ellenőriznek. Ha még is elégedetlen a termékkel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és azon nyomban kezelik a problémát.

Pólómánia üzlet és fizetés, szállítás

A Pólómánia 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 27 - 29. címen található üzletében személyesen győződhet meg a termékek minőségéről, helyben leadhatja rendelését, illetve az online vásárolt árucikkeket is ingyenesen veheti át. Az áruház hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 között tart nyitva.

A Pólómánia webshopjában online bankkártyás fizetéssel, valamint átutalásos fizetéssel térítheti meg rendelése értékét. Utánvétes fizetésre ugyancsak van lehetőség, ebben az esetben az oldal 300 Ft kezelési költséget számít fel.

15 000 Ft feletti rendelésnél a Pólómánia ingyenes kiszállítást biztosít Magyarországon GLS futárszolgálattal. Ennél alacsonyabb vásárlás esetén, online fizetést követően a kézbesítés díja 990 Ft, utánvétes fizetésnél 1290 Ft. Külföldi szállításra szintén van mód, amennyiben ez iránt érdeklődik, lépjen kapcsolatba a Pólómánia ügyfélszolgálatával.

A Pólómánia üzletében, melyet a 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 27 - 29. címen talál, ingyenesen veheti át az online vásárolt termékeket. 

Kép

Visszaküldés és elállási jog, reklamáció

Mivel a Pólómánia termékei a fogyasztó megrendelésére, egyedileg gyártódnak le, ezért az átvételt követő 14 napos elállási jog, illetve cserelehetőség nem vonatkozik rájuk. A webshop hivatalos, licencelt termékei esetében visszaküldésre és cserére is lehetőség nyílik. Vegye fel a kapcsolatot a webáruház ügyfélszolgálatával az alábbi címen vagy telefonszámon és érdeklődje meg a pontos menetet vagy a Pólómánia webáruház oldalán is bővebben tájékozódhat a visszaküldés és reklamáció folyamatáról.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Pólómánia szakértőkből álló, kompetens ügyfélszolgálata a legextrémebb kérdésekre is igyekszik választ adni, legyen szó pólótervezésről, termékekről, online rendelésről vagy szállításról. Az ügyfélszolgálat hétköznapokon 10:00 és 18:00 között, az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésére:

 • telefon: +36 70 614 7831, +36 70 701 2233
 • e-mail: info@polomania.hu
 • a webshop üzenetküldési felülete

Tudjon meg még többet a Pólómániáról: Facebook, Instagram

Pólómánia kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Iratkozzon fel a hírlevélre -

31.05.2023

A legnépszerűbb minták -

31.12.2022

Kedvezményes kuponok használata a(z) Pólómánia webáruházban

Könnyű beváltani a Pólómánia kupon kódot, csak aktiválja azt a felső sávban, és a Pólómánia kupon automatikusan hozzáadódik az utolsó lépésben a megrendelésnél. Ha nem "nyilvános eseményről" van szó, akkor a Pómómánia kedvezménykódot a megrendelés utolsó lépésében is alkalmazhatja a kuponkód megadása mezőbe beírva.

Kép

Ha nem tudja beváltani a Pólómánia kupont, kérjük, ellenőrizze a feltételeket. Az érvénytelenség leggyakoribb okai az időbeli korlátozások vagy a kedvezményes kódot alkalmazó termékek korlátozott köre.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Pólómánia webáruházról

A Pólómánia webáruházában egyszerűen és kényelmesen tervezheti meg saját pólóját, pulcsiját és sok egyéb kiegészítőt. Rengeteg minta, szövegek, széles méret, fazon és színválaszték nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is. Ha egyedi pólóra vágyik, mindenképp érdemes benéznie a Pólómánia webáruházába, vagy pedig tökéletes ajándéknak is akár születésnapra vagy karácsonyra. A Pólómánia segít, hogy öltözékén keresztül kifejezhesse egyéniségét, a Tiplinóval pedig most kedvezményes áron vásárolhat a webshopban!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Pólómánia webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be