Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A(z) SPAR webáruházról

A SPAR üzletlánc 1932-ben alakult Hollandiában. A SPAR Magyarországi Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, egy évvel később pedig megnyílt az első üzlet Tatán. Az évek során az üzletek száma folyamatosan növekedett. 2004 óta húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén, 2012-ben megkezdte a franchise rendszer kiépítését. Jelenleg az országban több mint 500 SPAR egység üzemel, 13 000 dolgozójával az ország 5. legnagyobb munkaadója. A SPAR Magyarország adminisztrációs központja Bicskén található a 2060 Bicske, SPAR út 0326/1. címen. Logisztikai központok Bicskén és Üllőn találhatók.

spar

SPAR márkák

A SPAR több saját márkával is rendelkezik, amelyek kedvező áruk miatt a vásárlók kedvenceivé váltak. A DESPAR olasz termékek széles skáláját kínálja, a SPAR Premium a legminőségibb élelmiszereket képviseli, az S-Budget kategóriába az alapvető élelmiszerek tartoznak, a SPAR Enjoy pedig minőségi és friss finomságokat kínál. A SPAR Free from glutén-és laktózmentes termékeket jelent, a SPAR Veggie termékek pedig a növényi alapon táplálkozó vásárlóknak kedveznek.

SPAR online shop

A SPAR a több száz üzletén kívül online vásárlási lehetőséget is biztosít. Nem szívesen jár boltba? Ezt a lehetőséget önnek találták ki. Válogassa össze a heti vásárlást kényelmesen, otthonából. Választhatja a házhoz szállítást és az áruházi átvételt is.

SPAR akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át az aktuális SPAR akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legnagyobb kedvezményeket. Az akciós újság minden héten megjelenik, és csütörtöktől szerdáig érvényes.

Vevőszolgálat

Ha szertné megosztani a SPAR-ral véleményét, észrevételét vagy problémáját, forduljon a vevőszolgálatukhoz. Eléri őket a +36 20 823 7727 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8:00–15:00 között és pénteken 8:00–13:00 között. ĺrhat nekik a vevoszolgalat@spar.hu címre, vagy a kapcsolati kérdőíven keresztül is.

A SPAR webáruházról

Minőségi élelmiszer, széles választék és kedvező árak - ezt kínalja a SPAR Magyarország. Vásároljon Magyarország több száz üzletének egyikében. A SPAR számára a vásárló áll a középpontban, valamint a termékeik minősége. Lapozza át a SPAR aktuális akciós újságát, és ne maradjon le a legjobb kínálatokról.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a SPAR webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be