Aviasales

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Aviasales-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Aviasales webáruházé.

Aviasales kupon

Olcsó repülőjáratok az Aviasales-szel

+ akár 2,5 % vissza a vásárlásból
 

Az Aviasales kikeresi önnek a legolcsóbb repülőjáratokat, hogy kedvezményesen utazhasson.

A Jetradar weboldaláról

Olcsó repülőjegyek és szállások a világ minden táján? A Jetradar weboldala több mint 1044 repülőtársaság és egyéb foglalási oldal ajánlatait gyűjti és összehasonlítja össze, így a vásárló könnyedén kiválaszthatja  a legkedvezőbb árú repülőjegyeket és szálláshelyeket. Egyirányú, multi-city vagy retúr repülőjegyek széles kínálata található itt meg a világ legnagyobb légitársaságaitól, hogy az utazás szervezése egyszerű, költségvetése pedig minél alacsonyabb legyen. A szálláshelyek között a luxushotelektől a hostelekig minden megtalálható, valamint a platform autóbérlési lehetőséget is kínál. A Jetradar weboldalán most még kedvezményesebben foglalhat a Tiplinó kuponjaival, a cashback szolgáltatással pedig visszakaphatja a vásárlása összegének egy részét.

Kép

A Jetradar Magyarországon

A Jetradar weboldalán Budapestről induló repülőjáratokra is foglalhat jegyeket, valamint számos Budapestre érkező járat is megtalálható a  kínálatban, így a Jetradar kedvezményeivel a világ számos országába utazhat jutányos áron Magyarországról is. Az oldalon számos belföldi szállás foglalható: legyen az úti cél Budapest, a Balaton part vagy Magyarország valamelyik szeglete, a Jetradar minden opcióra kínál szálláshelyet.

Jegyvásárlás, foglalás és lemondás

A Jetradar weboldalán nincs lehetőség a repülőjegyek megvásárlására vagy a szállás kifizetésére, az oldal csupán információkat biztosít az aktuális árakról és kedvezményekről. A jegyeket az adott légitársaságok vagy foglalási oldalak webáruházában lehet megvásárolni, melyek a Jetradar platformjáról könnyen elérhetők.

A jegyek és szállás lemondásáért a Jetradar nem felel, ez szintén az adott légitársaság vagy foglalási oldal weboldalán keresztül történik.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Jetradar ügyfélszolgálata örömmel válaszolja meg a vásárlók repülőjáratokkal és szállásfoglalással, illetve autóbérléssel kapcsolatos kérdéseit: contact@jetradar.com

A Jetradar telefonos applikációjával a repülőjegy-vásárlás egyszerűbb lehet mint valaha, hiszen a weboldal kínálata bárhol, és bárhonnan elérhető okoseszközökről. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és App Store webáruházaiból.

A Jetradar a közösségi médiában: Facebook, Twitter

Kedvezményes kuponok felhasználása a Jetradar weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Jetradar oldaln kínált repülőjegyekhez és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Jetradar weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. Miután a Jetradar weboldala átirányítja az adott webáruházba vagy foglalási oldalra, az ott való fizetéskor a kuponkódot másolja be a kuponkód mezőbe. 

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Jetradar.com - olcsó repülés, hotel

A Jetradar weboldala több mint 1400 légitársaság és számos foglalási oldal repülőjegy- és szállás-kínálatát gyűjti össze, hogy a vásárlók könnyedén kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb és legkedvezményesebb árú opciókat. Járatok világszerte, akár magyarországi indulással vagy érkezéssel, szállások külföldön és belföldön egyaránt, a Tiplinó kuponjaival most még jutányosabb áron!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,5 %  összeget a vásárlásból a Aviasales webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be