Jetradar

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Jetradar kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 26,9 % mindenből a webáruházból Jetradar

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Jetradar weboldala több mint 1400 légitársaság és számos foglalási oldal repülőjegy- és szállás-kínálatát gyűjti össze, hogy a vásárlók...

A Jetradar weboldaláról

Olcsó repülőjegyek és szállások a világ minden táján? A Jetradar weboldala több mint 1044 repülőtársaság és egyéb foglalási oldal ajánlatait gyűjti és összehasonlítja össze, így a vásárló könnyedén kiválaszthatja  a legkedvezőbb árú repülőjegyeket és szálláshelyeket. Egyirányú, multi-city vagy retúr repülőjegyek széles kínálata található itt meg a világ legnagyobb légitársaságaitól, hogy az utazás szervezése egyszerű, költségvetése pedig minél alacsonyabb legyen. A szálláshelyek között a luxushotelektől a hostelekig minden megtalálható, valamint a platform autóbérlési lehetőséget is kínál. A Jetradar weboldalán most még kedvezményesebben foglalhat a Tiplinó kuponjaival, a cashback szolgáltatással pedig visszakaphatja a vásárlása összegének egy részét.

Kép

A Jetradar Magyarországon

A Jetradar weboldalán Budapestről induló repülőjáratokra is foglalhat jegyeket, valamint számos Budapestre érkező járat is megtalálható a  kínálatban, így a Jetradar kedvezményeivel a világ számos országába utazhat jutányos áron Magyarországról is. Az oldalon számos belföldi szállás foglalható: legyen az úti cél Budapest, a Balaton part vagy Magyarország valamelyik szeglete, a Jetradar minden opcióra kínál szálláshelyet.

Jegyvásárlás, foglalás és lemondás

A Jetradar weboldalán nincs lehetőség a repülőjegyek megvásárlására vagy a szállás kifizetésére, az oldal csupán információkat biztosít az aktuális árakról és kedvezményekről. A jegyeket az adott légitársaságok vagy foglalási oldalak webáruházában lehet megvásárolni, melyek a Jetradar platformjáról könnyen elérhetők.

A jegyek és szállás lemondásáért a Jetradar nem felel, ez szintén az adott légitársaság vagy foglalási oldal weboldalán keresztül történik.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Jetradar ügyfélszolgálata örömmel válaszolja meg a vásárlók repülőjáratokkal és szállásfoglalással, illetve autóbérléssel kapcsolatos kérdéseit: contact@jetradar.com

A Jetradar telefonos applikációjával a repülőjegy-vásárlás egyszerűbb lehet mint valaha, hiszen a weboldal kínálata bárhol, és bárhonnan elérhető okoseszközökről. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és App Store webáruházaiból.

A Jetradar a közösségi médiában: Facebook, Twitter

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Jetradar weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Jetradar oldaln kínált repülőjegyekhez és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Jetradar weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. Miután a Jetradar weboldala átirányítja az adott webáruházba vagy foglalási oldalra, az ott való fizetéskor a kuponkódot másolja be a kuponkód mezőbe. 

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Jetradar.com - olcsó repülés, hotel

A Jetradar weboldala több mint 1400 légitársaság és számos foglalási oldal repülőjegy- és szállás-kínálatát gyűjti össze, hogy a vásárlók könnyedén kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb és legkedvezményesebb árú opciókat. Járatok világszerte, akár magyarországi indulással vagy érkezéssel, szállások külföldön és belföldön egyaránt, a Tiplinó kuponjaival most még jutányosabb áron!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  26,9 %  összeget a vásárlásból a  a Jetradar webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.