Aqua webáruház kupon

Aqua webáruház kupon - 20% kedvezmény bontott termékekre

Eddig érvényes: 2024.05.26

 

Az Aqua Electromax weboldalán 20% kedvezményt kapsz a bontott termékekre, melyeknek egyetlen szépséghibája az, hogy nem a gyári csomagolásban… több

A(z) Aqua webáruház webáruházról

Elektronika, számítástechnika, háztartási gépek, parfümök és kozmetikumok, világítás és barkács megbízható helyről kedvezményes áron Aqua kuponnal. Ez a webáruáz sokrétű kínálatával besorakozott a legnagyobbak közé. Magyarországon online és több Aqua szakáruházzal is jelen van már 1998 óta. Több, mint 50.000 különféle termékek közül válogathat.

Kép

Így spórolhat az Aqua webáruházban

A gazdag kínálat mellett a számos spórolási lehetőség, mint az akciók, köztük is a legkiemelkedőbb az Aqua Black Friday akciója. Különböző értékű kedvezményes Aqua kuponok várják, melyek érvényessége változó ahogy a márka vagy termékek is, melyekre beválthatóak. Akcióinak köszönhetően olcsóbban vásárolhat számítástechnikai vagy más termékeket. Nyereményjátékai egyszerűek és mindig van egy aktuális, mellyel értékes tárgyakat vagy kedvezményre feljogosító kuponokat nyerhet.

Így szerezhet Aqua kupont

A Tiplino feladata figyelni, összegyűjteni és értesíteni a regisztrált ügyfeleket az aktuális kuponokról. Ezek alól az Aqua kuponok sem kivétel. Az áruház honlapján is talál kuponokat ahogy a közösségi média csatornáin is mint a Facebook, Instagram, YouTube vagy TikTok. Nyereményjátékai során szintén alkalom nyílik egy-egy kedvezményes kupon megszerzésére.

Aqua Black Friday akciók és sok más

A webáruházban kihagyhatatlan ajánlatok várják, melyek során az eredeti ár töredékeért vásárolhat termékeket. Akciói során akár 25%-kal olcsóbban veheti meg a kiszemelt terméket. Az év legnagyobb akciója mégis az Aqua Black Friday vagy ahogy ők hívják, a Blue Friday. Azon a novemberi héten minden nap 3 új terméket mutatnak be, melyek aztán részt vesznek az akcióban. Így előre kiválaszthatja, mit szeretne olcsóbban megvenni.

Kínálat és termékkategóriák

A kínálat és szolgáltatások minőségét tekintve ez az áruház vetekszik a Alza webáruházzal is, ahol a kínálat gazdag és Alza kuponok is rendelkezésre állnak. Az Aqua webáruház termékkategóriái a következők:

 • Számítástechnika
 • Gaming, E-sport
 • Laptop, Notebook, Tablet
 • Telefon, Okos eszköz, Navigáció
 • Konzol, Játékszoftver
 • TV, Szórakoztató elektronika, HiFi
 • Fotó- és Videotechnika, Optika
 • Háztartási Kisgép, - Nagygép
 • Világítás, Energia, Dekor
 • Otthon, Kert, Barkács, Állattartás
 • Irodatechnika, Iskolaszer
 • Szépség, Egészség, Higénia
 • Baba-Mama, Gyerekszoba, Játék
 • Autó ápolás, -felszerelés
 • Sport, Szabadidő
 • Parfüm, Dekorkozmetikum, Divat

Bár ez nem egy számítástechnikára szakosodott áruház, mégis temérdek termék várja ezen a kategórián belül kezdőket és profikat egyaránt. Alkatrészek, hálózatok, monitorok, asztali számítógépek, szerverek, adathordozók, projektorok, számítógép tartozékok, perifériák, szoftverek, állványok, nyomtatók, tápegységek és kábelek várják új tulajdonosaikat Aqua kuponnal kedvezményes áron. 

A játék kedvelők és e-sportokat űző egyének is megtalálják azt, ami igazi profikká teszik őket, akárcsak a GeekBuying webáruházban. Gamer laptoppal, egérrel, fülgallgatóval, konzollal és fejhallgatóval lesz teljes a szett vagy ha inkább az épített számítógép mellett dönt, akkor monitor, tápegység, processzorok, memóriák, merevlemezek, számítógépházak, alaplapok, videokártyák és hűtések vásárlása lesz szükséges.

Számítástechnika terén számíthat még gazdag választékkal laptopok és tartozékok, tabletek és tartozékok, e-book olvasók és laptop memóriák várják. Mobiltelefonok csak a legjobb márkáktól állnak rendelkezésre, mint Apple iPhone, Huawei, LG, Samsung vagy Xiaomi természetesen minden tartozékkal és okos kiegészítővel. A navigáció, konzolok, TV-k és fényképezőgépek sem hiányozhatnak egy ilyen kaliberű áruházban.

A háztartási kis- és nagygépekről a Media Markt kuponkód jut sokak eszébe, pedig az Aqua webáruház kuponok és gépek terén is helytáll. Mindent, amire egy háztartásban szükség lehet, mint hűtő, sütő, mosógép, szárítógép, főzőlap és számos kisgép érhető el még kedvezményesebb áron, ha bevált egy Aqua kupont. Hobbi, sport és barkácsolás terén is beszerezheti itt azt az eszközt, amivel teljessé lesz az élete, csak legyen ideje válogatni.

Aqua üzletek Magyarországon

Jelenleg Budapesten látogathat el a 3 rendelkezésre álló szaküzlet valamelyikébe, ahol szakértőktől számíthat tanácsra ha elveszne a választékban. A pontos címeket és nyitvatartást az alábbi táblázatban találja:

CímNyitvatartás
Váci út 22-24., 1132 Budapest,Hé.-Pé. 10:00-18:00, Szo. 10:00-16:00, Vas. zárva
Tenkefürdő u. 5., 1048 Budapest,Hé.-Pé. 08:00-18:00, Szo. 10:00-14:00, Vas. 10:00-14:00
Karinthy Frigyes út 17., 1117 Budapest,Hé.-Pé. 10:00-18:00, Szo. 10:00-16:00, Vas. zárva

Ezért az Aqua webáruház és nem más

Mára már több olyan széles választékkal rendelkező webáruház van, mint az Aqua. Ilyen a Mall.hu is, ahol a kínálat szintén gazdag és még a spórolás is biztosított a Mall.hu kuponok által. De amiben kiemelkedik a többek közül az Aqua webáruház, az a kiemelkedően magas színvonal a termékek, árak és szolgáltatások kapcsán. Jelenleg a 8. legnagyobb magyarországi webáruházként tartják számon. Nem hiába nyerte el 2014-től folyamatosan az Ország boltja címet. Mellette még az árukereső.hu által odaítélt Megbízható bolt címmel is rendelkezik. Ebből is látszik, hogy a vásárlók biztonsága garantált. 

A 20 év tapasztalat vezette arra, hogy több ezer termékből álló készletet halmozzon fel, melyeknél már akár az aznapi szállítás is lehetséges. Akkor sem kell aggódnia, ha egy költségesebb háztartási gépre van szüksége, de a költségvetés szűkös. Ilyenkor fordulhat az online és gyors hitelhez, melyhez csak személyi igazolványra, lakcímkártyára és érvényes adóigazolványra van szükség. Így megveheti amire szüksége van és közben egy akár fix kamatú, pár hónapig hitel mentes hitelre is szert tehet.

Pixelbiztos szolgáltatás az Aqua webáruház által. Keretén belül vállalja, hogy a termékleírásban feltüntetett, jótálláson kívül eső kijelző-hibák esetén is garanciát vállal, gondoskodik a cseréről vagy a termék árának visszafizetését. Ez a szolgáltatás egy bizonyos termékre vonatkozik, nem ruházható át és nem használható fel más termékhez. Három különböző változatban érhető el: 3 napos, 15 napos és 45 napos. Olyan termékekre vehető igénybe, mint az okostelefon, okosóra, tablet, phablet, phonepad, laptop, notebook, netbook, ultrabook, hibrid notebook.

Egyedi szolgáltatás, hogy a munkatársak segítségével megalkothatja saját számítógépét. Beépítik az alkaltrészeket, telepítenek Windows operációs rendszert, számítógép tisztítást vállalnak, összeszerelnek vagy hiba esetén feltárják a problémát. A szolgáltatás díja attól függ, hogy miben kér segítséget.

Visszaküldés és reklamáció

Ahogy azt a törvény is előírja, a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatja a vásárolt terméket. Vannak olyan termékek, melyeknél nem élhet az elállás jpgával, ezek például az olyan termékek, melyek szennyvíz, mosadék víz, talajvíz szivattyúzására alkalmasak. Ez a kivétel az alábbi termékekre is vonatkozik:

 1. Kozmetikai, haj, bőr, testápolási termékek, krémek
 2. Párásító, aroma párásító termékek
 3. Fehérnemű
 4. Zokni
 5. Munkaruházat
 6. Kulacsok, Sport palackok
 7. Állatgondozási termékek, kefék, elektromos eszközök

Azonban, ha a feljebb felsorolt termékek csomagolása érintetlen és soha nem volt használatba véve, ezeket is vissza lehet küldeni. A szállítás költsége minden esetben a vásárlót terheli. Az elállási jog olyan termékeknél sem gyakorolható, melyek testnyílásbe helyezhetőek, illetve minden olyan termék, mely test nedved felszívhat. Ezek a fülbe helyezhető fülhallgatók, fül hőmérő, fejhallgató szivacs párnával, fehérnemű, fürdőruha, alkohol szonda, hajformázó, hajcsavaró, fésű. Ezeknél a termékeknél is érvényes, hogy ha a csomagolás érintetlen és maga a termék nem volt használatba véve, ugyanúgy lehetséges a visszaküldésük.

Elállási jogát jeleznie kell az Aqua ügyfélszolgálatának a +36 1 244 2424 telefonszámon hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 között, illetve szombaton 9:00 és 17:00 között. Nyilatkozatát elküldheti írásban az info@aqua.hu e-mail címen. Ezt követően 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszaküldje a 1048 Budapest, Tenkefürdő utca 5. 4-es raktárépület címre vagy ott személyesen átadja. A legjobb, ha gyári csomagolásban, minden kiegészítő tartozékával együtt szolgáltassa vissza.

Aqua webáruház kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Aqua.hu 10% kedvezmény a kiválasztott Bestron termékekre

19.05.2024

Aqua outlet 30% kedvezmény a kiválasztott termékekre

29.02.2024

Kedvezményes kupon Aqua webáruház 10% a megjelölt hangprojektorokra

18.06.2023

Kedvezményes kupon Aqua webáruház 10% a megjelölt okos otthon termékekre

18.06.2023

Kedvezményes kupon Aqua webáruház 20% a megjelölt bontott termékekre

18.06.2023

Kedvezményes kupon Aqua webáruház 20% a megjelölt játékokra

18.06.2023

Kedvezményes kupon Aqua webáruház 10% Esperanza termékekre

31.07.2023

Akció Aqua kedvezmény a megjelölt termékekre

10.09.2023

Akció Aqua kedvezmény autófelszerelésekre

10.09.2023

Akció Aqua kedvezmény iskolaszerekre

10.09.2023

Aqua kupon beváltásának menete

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Aqua kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Aqua webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz, ahol a tételek alatt található az "Ajándékutalvány, kupon beváltása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Aqua webáruház

Attila P.

09.03.2023 5.0

Kiváló

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Aqua kuponnal kissebb a kiadás

Az Aqua webáruházban elektronika, divatáru, háztartási kellékek, sport, hobbi, telekommunikáció és sok egyéb kategória minőségi, márkás termékei vásárolhatók meg kedvező áron, gyorsan és kényelmesen. A gazdag kínálat több, mint 50.000 különféle termékből áll, melynek nagy része raktáron van. A remek árak mellett Aqua kupont is felhasználhat, hogy még olcsóbban vásároljon. Részt vehet nyereményjátékokban, melyekkel akár kuponokat, utalványokat vagy értékes tárgyakat nyerhet. Gyors szállítás, remek szolgáltatások, árak és szakértelem - erre számíthat ebben a webáruházban vagy az üzleteiben.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Aqua webáruház webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be