Az Airbnb webáruházról

Utazzon külföldre és éljen úgy, mint a helyiek! Az Airbnb-nek köszönhetően elbúcsúzhat a drága hotelszobáktól és egy teljesen új világba csöppenhet, ahol a helyiek által kiadott otthonokban szállhat meg. Tengerparton, hegyekben vagy akár a sivatag mellett, az Airbnb kiadó lakásait és ingatlanjait a világ egyre több pontján megtalálja, kedvező áron. A szálláshelyek mellett az Airbnb weboldalán élményprogramokra is befizethet, melyeken keresztül páratlan bepillantást nyerhet az egyes országok kultúrájába, történelmébe vagy gasztronómiájába. 

Kép

Az Airbnb története

Az Airbnb egy amerikai online piactér, valamint idegenforgalmi és vendéglátói ügynökség, amely ahelyett, hogy ingatlanokat vásárolna fel és adna ki, jutalékot szed a foglalások után, amelyek a weboldalukon történnek. A platformjukon magánszemélyek és cégek is hirdethetik szálláshelyeiket. A cég 2008-ban indult, amikor az akkor egyetemista Brian Chesky, Joe Gebbia és Nathan Belcharczyk úgy próbálták finanszírozni kaliforniai lakhatásukat, hogy felfújható matracokat helyeztek a nappalijukba és rövidtávú szálláshelyként kiadták azt. Az évek során folyamatosan továbbfejlesztették az ötletet, ami azt eredményezte, hogy mára az Airbnb a világ több mint 190 országában van jelen és kínál egyedi szálláslehetőségeket, programokat a helyi kultúrát és életstílust megismerni vágyó utazóknak, kedvező áron.

Hogyan foglaljon szállást vagy élményprogramot?

Az Airbnb magyar nyelven is elérhető weboldalán könnyedén, akár kulcsszavak segítségével is böngészhet a kiadó szálláshelyek kínálatában. A szállás kiválasztásakor fontos elolvasni a korábbi vendégek értékeléseit és véleményét a házigazdáról, hiszen ez segíthet eldönteni, hogy megbízható és színvonalas szolgáltatóról van-e szó. A lemondási és fizetési feltételekről valamint szabad időpontokról a szálláshelyek leírásában tájékozódhat

Miután megbizonyosodott, hogy a szálláshely megfelelő lesz az Ön igényei és pénztárcája számára, pár kattintással lefoglalhatja azt. A foglalás a szolgáltatás biztonságos működése érdekében regisztrációhoz kötött. A házigazdával az Airbnb telefonos alkalmazásán keresztül léphet kapcsolatba és kérhet tájékoztatást a beköltözésről. Fontos, hogy a házigazdával az Airbnb applikációján keresztül kommunikáljon, mivel ez a legbiztonságosabb mód erre.

Az élményprogramok esetében a foglalás menete hasonló, a leírás mellett itt is érdemes elolvasni az értékeléseket. Az Airbnb újabban online élményprogramokat is kínál, amelyeknek köszönhetően otthonról, virtuálisan élheti át a külföldi kalandokat.

Kép

Szállástípusok az Airbnb kínálatában

Az Airbnb számos különböző stílusú, komfortú és árkategóriájú szállást kínál. A kiadó szobák mellett lehetőség van egész lakások, apartmanok, házak vagy nyaralók lefoglalására. A kínálatból a különleges szálláshelyek sem hiányoznak: retró lakókocsi Ausztráliában, üvegház az erdő közepén az Egyesült Államokban, 15. századból származó vár Írországban, jégkunyhó Tirolban és több ezer izgalmas, nem mindennapi szállás, amely életre szóló élményt nyújt.

Kép

Fizetési módok és a foglalás törlése

Fontos, hogy az Airbnb felületén foglalt szállások díját az Airbnb rendszerén keresztül, online fizesse, mivel az oldal csak így tudja garantálni, hogy az összeg eljut a házigazdához. A weboldalon keresztül bank- és hitelkártyás online fizetésre, banki átutalásra és PayPal-al való fizetésre van lehetőség. 

A foglalás lemondásának feltételeit a házigazda szabja meg, ezek az adott szálláshely leírásában olvashatók.

Az Airbnb Magyarországon

Az Airbnb Magyarországon is számos szálláshelyet és élményprogramot kínál. Nyaralók a Balaton partján, Dunakanyarra néző erdei házikó vagy stílusos apartmanok Budapest nyüzsgő belvárosában? Az Airbnb-n ezt mind megtalálja.

Kép

Ügyfélszolgálat

Az Airbnb segít, hogy a foglalás és otthonmegosztás biztonságos, egyszerű és kényelmes legyen. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merül fel a foglalás során, az Airbnb ügyfélszolgálatával a felhasználói fiókon keresztül veheti fel a kapcsolatot.

Telefonos applikáció és közösségi média

Az Airbnb okostelefonra letölthető telefonos applikációjával a szállás- és élményprogram foglalása még egyszerűbb lehet. Az applikáció segítségével kényelmesen és bárhol nyugodtan böngészhet az ajánlatok között, lefoglalhatja az önnek tetsző szállást vagy programot, fizethet és kommunikálhat a vendéglátóval. Az applikációt a Google Play és App Store online áruházaiból, ingyenesen töltheti le okoseszközeire.

Az Airbnb szolgáltatásairól és újdonságairól még többet tudhat meg a következő közösségi média platformokon: Facebook, Twitter, Instagram

Az Airbnb szolgáltatásait Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is kedvezményesen élvezheti a Tiplinóval. 

Más hasonló oldalak, mint az Airbnb a Hotels.com és a Booking.

Kép

Kedvezményes kuponok felhasználása az Airbnb weboldalán

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Airbnb szolgáltatásaihoz és számos webáruház termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Airbnb weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az Airbnb weboldalán való rendelésekor a kupon beváltása mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből. 

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép


Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Airbnb.hu - mindenhol otthon

Mindenhol otthon? Az Airbnb helyi lakosok által kiadott szálláshelyeket kínál a világ minden pontján, így az utazónak nagyobb lehetősége nyílik megtapasztalni az adott ország kultúráját és szokásait. Különböző árkategóriájú házak, apartmanok, lakások, kiadó szobák mind megtalálhatók az Airbnb weboldalán. A szálláshelyek mellett az Airbnb szervezett élményprogramokat is kínál, akár online formában is.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Airbnb.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be