A(z) Airbnb webáruházról

Utazzon külföldre és éljen úgy, mint a helyiek. Az Airbnb-nek köszönhetően elbúcsúzhat a drága hotelszobáktól és egy teljesen új világba csöppenhet, ahol a helyiek által kiadott otthonokban szállhat meg. Tengerparton, hegyekben vagy akár a sivatag mellett, az Airbnb kiadó lakásait és ingatlanjait a világ egyre több pontján megtalálja, kedvező áron. A szálláshelyek mellett az Airbnb weboldalán élményprogramokra is befizethet, melyeken keresztül páratlan bepillantást nyerhet az egyes országok kultúrájába, történelmébe vagy gasztronómiájába.

Kép

Így spórolhat az Airbnb szállásfoglalóval

Az Airbnb segítségével jóformán bárhol a világon foglalhat szállást. Többségében profi házigazdág kínálnak itt szállást kedvezményes áron. Ahhoz, hogy a kirándulása/nyaralása még olcsóbb legyen, különböző kedvezményes kuponokat tesz elérhetővé. A kuponok a szállásfoglalásnál válthatók be. Azért, hogy ne maradjon le az aktuális kedvezményekről és kuponokról, kövesse a Tiplino oldalát vagy az Airbnb csatornáit a közösségi médiában, mint a Facebook, a Twitter vagy az Instagram. Mobilalkalmazás letöltésével illetve regisztrációval is mindig friss információkkal fog rendelkezni.

Regisztrációja mellé kreditet kap ajándékba, amit a foglalása során beválthat. Ha már regisztrált felhasználó se csüggedjen, mert ha ajánlja ismerőseinek az Airbnb-t, akkor minden személy után, amelyik foglal az oldalon, kreditet kap jutalmul. Úgy is kedvezményhez juthat, ha a következő szállásfoglalása is ugyanarra a helyre szól. Némely szállásadó ugyanis heti vagy havi kedvezményeket kínál. A heti kedvezmények azokra a foglalásokra érvényesek, melyek 7-27 éjszakára szólnak. A havi kedvezményhez több, mint 28 éjszakára kell szállást foglalnia. Némely szállásadók a vélemény megosztásáért is kedvezménnyel jutalmaznak.

Airbnb Budapesten és a világ számos helyén

Az Airbnb egy amerikai online piactér, valamint idegenforgalmi és vendéglátói ügynökség, amely ahelyett, hogy ingatlanokat vásárolna fel és adna ki, jutalékot szed a foglalások után, amelyek a weboldalukon történnek. A platformjukon magánszemélyek és cégek is hirdethetik szálláshelyeiket. A cég 2008-ban indult, amikor az akkor egyetemista Brian Chesky, Joe Gebbia és Nathan Belcharczyk úgy próbálták finanszírozni kaliforniai lakhatásukat, hogy felfújható matracokat helyeztek a nappalijukba és rövidtávú szálláshelyként kiadták azt. Az évek során folyamatosan továbbfejlesztették az ötletet, ami azt eredményezte, hogy mára az Airbnb a világ több, mint 190 országában van jelen és kínál egyedi szálláslehetőségeket, programokat a helyi kultúrát és életstílust megismerni vágyó utazóknak, kedvező áron.

Az Airbnb Magyarországon is számos szálláshelyet és élményprogramot kínál. Nyaralók a Balaton partján, Dunakanyarra néző erdei házikó vagy stílusos apartmanok Budapest nyüzsgő belvárosában. Az Airbnb-n ezt mind megtalálja. Az Airbnb Budapeten több, mint 1000 szálláshelyet kínál. Különböző típusú, de főleg társasházi lakások érhetők el, nem csak a belvárosban és mindenféle árkategóriában. Az Airbnb Budapesten kívül további magyarországi városokban is rendelkezik foglalható szállással. Balaton, Szeged, Debrecen, Pécs, Győr, MIskolc, Eger csak egy kicsi része a gazdag kínálatnak.

Az Airbnb számos különböző stílusú, komfortú és árkategóriájú szállást kínál. A kiadó szobák mellett lehetőség van egész lakások, apartmanok, házak vagy nyaralók lefoglalására. A kínálatból a különleges szálláshelyek sem hiányoznak: retró lakókocsi Ausztráliában, üvegház az erdő közepén az Egyesült Államokban, 15. századból származó vár Írországban, jégkunyhó Tirolban és több ezer izgalmas, nem mindennapi szállás, amely életre szóló élményt nyújt. Ha valamilyen csoda folytán nem talál rá a megfelelő szállásra, nézzen szét a Booking vagy a Hotels.com oldalán is és használja ki a Tiplino által kínált kedvezményeket. 

Kép

Élményeket is foglalhat az AIrbnb oldalán. Elég beírni hol, mikor és ki és máris megjelenik az élmények hosszú sora. Városnézés, hajókájás, borkóstoló és számos más kihagyhatatlan élmény várja akár Budapesten is. Az Airbnb újabban online élményprogramokat is kínál, amelyeknek köszönhetően otthonról, virtuálisan élheti át a külföldi kalandokat.

Ezért az Airbnb

Az Airbnb a világ számos pontján elérhető. Nem számít, hogy Európába, az Egyesült Államokba, Dél-Amerikába, Thaiföldre vagy akár Szingapurba szeretne ellátogatni. Szintén előnyei közé tartozik, hogy az Airbnb Budapesten és számos más magyarországi városban kínál szálláshelyet. További nagy előnye, hogy rendelkezik magyar nyelvű weboldallal valamint mobilalkalmazással is. Az Airbnb okostelefonra letölthető telefonos applikációjával a szállás-és élményprogram foglalása még egyszerűbb lehet. Az applikáció segítségével kényelmesen és bárhol nyugodtan böngészhet az ajánlatok között, lefoglalhatja az önnek tetsző szállást vagy programot, fizethet és kommunikálhat a vendéglátóval. Az applikációt a Google Play és App Store online áruházaiból, ingyenesen töltheti le okoseszközeire. Az Airbnb állandóan fejleszti a keresési lehetőségeket. Jelenleg például akadálymentesség szerint is szűrheti a kínálatot. 

Ha utazás helyett inkább vendégfogadás mellett dönt, nagyon könnyen megteheti. A weboldalon elég rákattintani a "Legyél házigazda" lehetőségre és a weboldal szépen végigvezeti a regisztráción. A szállásadók teljes körű védelemben részesülnek, mégpedig ingyenesen. Ez felelősségbiztosítással, kárvédelemmel és háziállatkár elleni védelemmel jár. Nem csak szállást kínálhat, hanem programot is szervezhet. Nem kell mást tudnia hozzá, mint az élmény címét, tárgyát, helyszínét, részleteket, minimális életkort, a csoport maximális mérete, kezedési időt és hosszát valamint az árat.

 

Szállásfoglalás és foglalás törlése az Airbnb-n

Az Airbnb magyar nyelven is elérhető weboldalán könnyedén, akár kulcsszavak segítségével is böngészhet a kiadó szálláshelyek kínálatában. A szállás kiválasztásakor fontos elolvasni a korábbi vendégek értékeléseit és véleményét a házigazdáról, hiszen ez segíthet eldönteni, hogy megbízható és színvonalas szolgáltatóról van-e szó. A lemondási és fizetési feltételekről valamint szabad időpontokról a szálláshelyek leírásában tájékozódhat

Miután megbizonyosodott, hogy a szálláshely megfelelő lesz az Ön igényei és pénztárcája számára, pár kattintással lefoglalhatja azt. A foglalás a szolgáltatás biztonságos működése érdekében regisztrációhoz kötött. Bejelentkezés után két eshetősége van, mely szállástól függ:

 • Azonnali foglalás - pár kattintással, feltételek elfogadásával és a fizetéssel azonnal aktív a foglalása
 • Foglalási kérelem - a legtöbb esetben ez a lehetőség érhető el. Annyit jelent, hogy a foglalását a szállásadónak kell jóváhagynia. Ilyenkor a foglalás során személyes megjegyzést kell hagyni, melyben röviden bemutatkozik és leírja, miért is azt az adott szállást választotta. A szállásadónak ilyenkor 24 órán belül kell válaszolnia. A jóváhagyást követően kerül sor az összeg levonására

A házigazdával az Airbnb telefonos alkalmazásán keresztül léphet kapcsolatba és kérhet tájékoztatást a beköltözésről. Fontos, hogy a házigazdával az Airbnb applikációján keresztül kommunikáljon, mivel ez a legbiztonságosabb mód erre.

Kép

Fontos, hogy az Airbnb felületén foglalt szállások díját az Airbnb rendszerén keresztül, online fizesse, mivel az oldal csak így tudja garantálni, hogy az összeg eljut a házigazdához. A weboldalon keresztül bank- és hitelkártyás online fizetésre, banki átutalásra és PayPal-al való fizetésre van lehetőség. A foglalás lemondásának feltételeit a házigazda szabja meg, ezek az adott szálláshely leírásában olvashatók. Olyan eset is előfordulhat, hogy a szállásadó mondja le a foglalást. Ebben az esetben a teljes befizetett összegett visszakapja. Számos esetben plusz krediteket is kap kárpótlásul, melyeket beválthat a következő foglalásnál.

Az Airbnb segít, hogy a foglalás és otthonmegosztás biztonságos, egyszerű és kényelmes legyen. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merül fel a foglalás során, az Airbnb ügyfélszolgálatával a felhasználói fiókon keresztül veheti fel a kapcsolatot.

Airbnb kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Hideg észak kedvezményes áron

06.02.2023

Kastély szállások

06.02.2023

Hajó foglalás kedvezményes áron

06.02.2023

Lombházak kedvezményes áron

06.02.2023

Jurta szállások kedvezményes áron

06.02.2023

Airbnb kupon felhasználása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Airbnb kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen foglalhasson szállást. A Tiplino.hu weboldalon talált Airbnb kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és válogasson bátran az Airbnb szállásfoglalón. Miután kiválasztotta a kívánt szállást, lépjen tovább a foglaláshoz. A fizetési lehetőség kiválasztása után, a fizetése adatok alatt található a "Kupon beváltása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot. Kedvezménye automatikusan aktív lesz. Nincs más hátra, mint befejezni a rendelést. Ha más úton tett szert Airbnb kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Airbnb webáruházról

Az Airbnb helyi lakosok által kiadott szálláshelyeket kínál a világ minden pontján, így az utazónak nagyobb lehetősége nyílik megtapasztalni az adott ország kultúráját és szokásait. Így lehet mindenhol otthon. Különböző árkategóriájú házak, apartmanok, lakások, kiadó szobák mind megtalálhatók az Airbnb weboldalán. A szálláshelyek mellett az Airbnb szervezett élményprogramokat is kínál, akár online formában is. Szállás a világ számos pontján elérhető. Nem akadály, ha Thaiföldön, Szingapurban vagy Budapesten szeretne kirándulni, az Airbnb-n megtalálja a megfelelő szállást.

Webáruházak kategóriái

Airbnb más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Airbnb webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be