A BestByte webáruházról

A BestByte műszaki üzletlánc és szerviz webshopja elektronikai eszközök, szoftverek és barkácseszközök széles skáláját kínálja jutányos áron. A kínálatban notebookok és egyéb hordozható készülékek és kiegészítők, számítógépek és alkatrészek, TV-k, konzolok, telefonok, fényképezőgépek, háztartási kisgépek, irodaszerek, barkácseszközök, illetve különféle innovatív szoftverek találhatók meg. A BestByte a legismertebb márkákat és a legjobb árakat gyűjti össze, a Tiplinóval pedig most extra kedvezményesen vásárolhat a webshopban, valamint számos egyéb elektronikai eszközöket árusító online áruházban!

Kép

A piac legújabb termékei a BestByte webáruházban

A BestByte webshopjában mindig újdonságok várják. Legyen szó az Apple legújabb okostelefonjairól, vagy a legmodernebb konyhai és háztartási kis-, valamint nagy gépekről, a BestByte webáruházában mindent megtalál.

BestByte szolgáltatások

Az elektronikai eszközök széles választéka mellett a BestByte számos szolgáltatást is kínál, mint például az általános szerviz, a vezeték nélküli internet optimális beállítása, az okostelefonok beállítása valamint aktiválása és számos egyéb csomag.

BestByte üzletek

A webáruház mellett a BestByte számos üzlettel rendelkezik Magyarországon, ahol személyesen megnézheti és megvásárolhatja a termékeket. A BestByte áruházaiba betérhet többek között Budapesten, Győrben, Egerben, Nyíregyházán, Kecskeméten, Veszprémben és Hatvanban is.

Kép

Fizetési módok

A BestByte webshopjában számos biztonságos fizetési mód áll rendelkezésére:

 • banki utalás
 • online bankkártyás fizetés (Visa, Maestro, Master Card, American Express, Electron)
 • áruhitel
 • utánvétes fizetés készpénzzel

Szállítás és bolti átvétel

A BestByte a rendelés leadását követően átlagosan 3-5 munkanapon belül kézbesíti termékeit. Normál esetben a házhozszállítás díja 990 Ft. A háztartási nagygépek esetében a kézbesítés költsége 3990 Ft, illetve 3200 Ft között mozog a termék súlyától és méretétől függően.

A BestByte saját üzleteiben történő termékátvétel ingyenes. Amennyiben a cég valamelyik partnerüzletében kívánja átvenni a rendelt árucikkeket, ennek díja 690 Ft, háztartási nagygépek esetében pedig 3990 Ft vagy 3200 Ft.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A BestByte webáruházban vásárolt termékek visszaküldésére az átvételt követő 14 napban van lehetősége. Amennyiben az árucikkeket megfelelő állapotban visszajuttatja a webshopba, pénzvisszafizetésben részesül. Fontos megjegyezni, hogy az áruház által kínált egyes termékekre jellegük, vagy higiéniai okok miatt nem vonatkozik a visszaküldés lehetősége, ezek pontos listája a BestByte honlapján olvasható.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A BestByte ügyfélszolgálata szívesen megválaszolja bármilyen termékekkel, vásárlással, kiszállítással vagy visszaküldéssel kapcsolatos kérdését. Az üzlet munkatársai hétfőtől csütörtökig 09:00 és 17:30 között, pénteken pedig 09:00 és 17:00 között állnak rendelkezésére:

 • e-mail: info@bestbyte.hu
 • telefon: 06 1/44 77 888 

A BestByte webshopjának aktuális újdonságairól és a legfrissebb akciókról elsőként értesülhet a közösségi média platformokon: Facebook, Instagram, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása a BestByte webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BestByte webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a BestByte kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a BestByte webáruházában való rendeléskor a „Kupon felhasználás” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Érvényesít gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

BestByte.hu – elektronika és szerviz

A BestByte webáruházban notebookok, számítógépek és alkatrészeik, okostelefonok, háztartási kis- és nagygépek, valamint rengeteg innovatív, minőségi elektronikai cikk vásárolható meg kedvező áron. Ezen felül a webshop szervizlehetőséget és számos extra szolgáltatást is kínál, melyekhez a Tiplinóval extra kedvezményesen juthat hozzá!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a BestByte webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be