A(z) Dedoles.hu webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Prohlédněte si další slevové kupony a slevy z obchodů SHEIN nebo Sinsay.

SHEIN kupon 15% extra kedvezmény csak az alkalmazásban

Eddig érvényes: 2023.03.22

+ 5 % vissza a vásárlásból

Töltsd le a SHEIN alkalmazását és most 15% extra kedvezményt kapsz a megjelölt termékekre. Ne hagyd ki ezt az akciót!

Blúz megkötővel

Eddig érvényes: 2023.03.26

+ 5 % vissza a vásárlásból

Dedoles mókás zoknik, alsóneműk és kiegészítők

Ha azt halljuk Dedoles, rögtön a színes és mintás zokniban és alsóneműben táncoló hörcsögök jutnak eszünkbe. Kevesen tudják, hogy a Dedoles The Mountain pólókkal kezdte az online értékesítést. Egy évre a kezdetektől, azaz 2012-ben már Csehországban is forgalmazták az előbb említett pólókat. Csak ezután jelentek meg a zoknik. Úgy befutottak a saját márkás bambusz zoknik, hogy 10 000 vásárlót vonzottak ke.

2015-öt írtunk, amikor elindult az új desing-nal rendelkező webáruházukat. Még ugyanebben az évben elnyerték a Master Gate első helyezését. Ebben az évben indult meg az értékesítés Magyarországon és Ausztriában. Egy évre rá kiterjedtek további európai államokra, mint Románia és Németország. Ekkorra már elérték a 3 millió eurós bevételt.

A mókás Dedoles zoknik és velük a hörcsögök 2018-ban jelentek meg. Egy évvel később indították el az első alsónemű, gyerekzokni és bokazokni kollekció értékesítését. A Warner Brossal való együttműködésnek köszönhetően piacra dobták a Harry Potter, DC Comics, Looney Tunes, Tom & Jerry és sok más kollekciót, amellyel film-és-meserajongók tömegeit tették boldoggá.

Kép

Már 2020-as éveket írtunk, amikor megalkották a vidám fürdőruha, strandpapucs és flip-flop kollekciót. Mivel ekkor már Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Írországban, Svédországban, Finnországban, Dániában, Spanyolországban és Olaszországban is jelen voltak, büszkén elmondhatták magukról, hogy 20 európai országban is jelen vannak. Az évek során 800 főre nőtt az alkalmazottak száma és 50-re az üzleteik mennyisége. A jó hír az Ön számára az, hogy Dedoles kuponnal most olcsóbban szert tehet egy darabra az említett cég kínálatából.

Azon kívül, hogy sikeresek és mosolyt csalnak az emberek arcára, óvják a terészetet és felhívják a figyelmet olyan betegségekre, mint a Down-szindróma. Az évek alatt 60 000 fát ültettek ki és a Covid-19 világjárvány kitörése után 55 000 eurót adományoztak a WHO (Egészségügyi Világszervezet) és 4000 pár zoknit osztottak ki az egészségügyben dolgozóknak. Mára 280 000 eurót tudtak fordítani környezetvédelemre, a klímaváltozás elleni küzdelemre és rászorulók megsegítésére. Rendelkeznek úgynevezett Dedoles apróval, amelynek köszönhetően a vásárláskor eldöntheti, hogy feltekekíti-e a fizetendő összeget. Amennyiben ezt megteszi, a Dedoles a különbözetet teljes egészében polgári társulásnak ajánlja.

Dedoles a fenntartható minőség

A Dedoles nagy hangsúlyt fektet a minőségre, Erről tanúskodik az is, hogy magas elvárásokat támasztanak a beszállítóikra. A termékeik ÖEKO-TEX Standard 100 minősítéssel rendelkeznek. Ezen kívül a gyermek alsóneműknek GOTS minősítésük is van. Termékeik újrahasznósított poliészterből is készülnek. A beszállítóiktól megkövetelik a Amfori BSCI vagy SEDEX minősítést, ami annyit jelent, hogy garantálják a jó munkakörülményeket, a környezetvédelmet, az emberi jogok tiszteletben tartását és a szabványok illetve jogszabályi előírások betartását.

Ahhoz, hogy a termék minősége változatlan legyen, érdemes betartani a megfelelő termékapolást. Ehhez útmutatót talál a Dedoles webhelyén a "Karbantartás" címke alatt. Részletes útmutató van zoknikhoz, alsónadrágokhoz, fürdőruhákhoz, strandcipőkhöz, szájmaszkokhoz, melegítő felsőkhöz, melltartókhoz és minden máshoz amit a weboldalon található. Tudta például, hogy a fürdőruhát használat után langyos vízzel kell átöblíteni valamint hogy árnyékban kell szárítani nem pedig közvetlen a napon? Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a minta és az anyag rugalmassága változatlanok maradjanak minél tovább.

Fontos számukra a vásárlók visszajelzése, külön külsős cég foglalkozik a vásárlói vélemények felmérésével. Önnek is szimpatikusak a feljebb leírtak és vásárolni szeretni? Most megteheti Dedoles kuponnal olcsóbban.

Dedoles termékek olcsóbban kuponnal

A Dedoles jelenleg nöi, férfi és gyermek viseletet illetve kiegészítőket forgalmaz. Kínálatukban megtalálhatóak a híres Dedoles zoknikon kívül a harisnyák, melltartók, leggingsek, papucsok, alsónadrágok, pizsamák és sok más a nők számára. Három fő kollekcióba sorolhatók a termékeik : nyári kollekció, esős kollekció és végül női kiárúsítás. A világjárvány megjelenése óta szájmaszkokat is értékesítenek. Önben is felmerült a kérdés, hogy mi is az az esös kolkekció? Nem más, mint menő gumicsizmák, esernyők és esőkabátok.

Kép

Mivel a férfiakra is gondolnak, a számukra is készítettek mókás Dedoles zoknikat és más termékeket, mint az alsónadrágok, papucsok és pizsamák. Férfiak számára is rendelkeznek esős kollekcióval, nyári kollekcióval és kiárúsítással. Ha esetleg nem ragaszkodik a Dedoles márkához, látogasson el hasonló termékeket kínáló oldalakra, mint a ZalandoLounge.pl, ZalandoLougne.cz vagy az ismert Sinsay.hu.

A gyermekek is szeretik a vidám kiegészítőket. Ezért kínál a Dedoles leggingseket, alsónadrágokat, harisnyákat, fürdőruhákat, pizsamákat és papucsokat. Megtalál mindent, ami egy strandoláshoz kell a nyári kollekcióban, mégedig:

 • Fürdőruhák
 • Papucsok és Flip-Flopok
 • Strandtörölközők
 • Strandtáskák
 • Sapkák
 • Ingruhák
 • Strandkendők
 • Strandponcsók
Kép

Bárkit is szeretne megajándékozni egy kis mókás kiegészítővel, megteheti kedvezményesebb áron Dedoles kuponnal. A Dedoles.hu ajándékdobozokat is kínál, melyek között olyan különlegességeket is megtalál,mint az illatosított, négyszögletes, ovális vagy piramis dobozok.

A Dedoles.hu csapata tudja, hogy a széles kínálatból bizonny nehéz választani. Ezért döntöttek úgy, hogy weboldalukon ajándékutalványok is elérhetőek, mégpedig:

 • 3500 Ft
 • 5000 Ft
 • 10 000 Ft
 • 15 000 Ft
 • 25 000 Ft
 • 30 000 Ft értékben.

További akciókért nézzen el a Dedoles.sk, és a Dedoles.cz oldalakra is.

Dedoles akciók

A Dedoles 10% kedvezményt kínál ha feliratkozik hírlevelükre, ezen kívül az első vásárlást is olcsóbban megejtheti. Rendelkezik éjszakai vásárlással, amely 16:00-tól 23:59-ig tart és 40% árengedményt biztosít mindenre.

Továbbá szezonközi kiárúsításokat is tart. Ne szalassza el a Dedoles kuponokat sem, melyek korlátozott ideig érvényesek és egy bevásárláshoz csak egy kupon használható fel. Különleges lehetőséget biztosítanak a Dedoles kuponok, amelyekkel 5%,10%, 15% vagy akár 20% árengedményre is szert tehet.

Kép

Dedoles garancia

A Dedoles garantálja a 24 hónapos jótállást. Ez a garancia viszont nem érvényes a bazár szekcióban megvásárolt termékekre és azokra amelyek természetes elhasználódáson estek át. A bazárban megvásárolt áru 12 hónapos garanciával rendelkezik, amely az áru vevő általi átvételével indul.

A vásárlónak jogában áll visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket. Minden esetben érvényes, hogy nem reklamálható, küldhető vissza vagy cserélhető be a kopott termék illetve a helytelen használat/ápolás következtében meghibásodott áru.

Dedoles mérettáblázat

A megfelelő méretet keresi? Nézze meg a Dedoles mérettáblázatát, amely szinte az összes elérhető termékre vonatkozik. Válassza ki a kívánt terméket és nyissa meg a "Mérettáblázat" lehetőséget. Ezt követően megjelenik egy táblázat, mely tartalmazza az egyes méretek hosszát centiméterben vagy ha azt a lehetőséget válasszam akkor hüvelykben kifejezve.

Kép


Amennyiben nem sikerült kiválasztani a helyes méretet, ne csüggedjen, a termék ingyenesen visszakűldhető vagy kicserélhető. Most már tényleg semmi akadálya a vásárlásnak Dedoles kuponnal olcsóbban.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése van a termékekkel, Dedoles kuponnal, vásárlással vagy mással kapcsolatban a Dedoles ügyfélszolgálata kész fogadni kérdéseit munkanapokon 8:00 és 17:00 között. A kapcsolatfelvétel egy, a weboldalon kitöltött üzenettel történik. Bármikor megnézheti a "Gyakran ismételt kérdések" szekciót ahol választ találhat kérdésére.

A Dedoles kínálata folyamatosan frissül, ezért érdemes nyomon követni a közösségi médiákon, mint a Twitter, Instagram, Tiktok vagy a Facebook.

A Dedoles kuponjaival Magyarország mellett most Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából is kedvezményesen vásárolhat a Dedoles webshopjában.

Dedoles.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Gyermek kiárusítás akár 75% kedvezménnyel -

24.08.2022

Kedvezményes esti bevásárlás -

24.08.2022

Férfi kiárusítás akár 75% kedvezménnyel -

24.08.2022

Női kiárusítás akár 75% kedvezménnyel -

24.08.2022

Ingyenes szállítás a Dedoles.hu-nál

24.06.2022

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Dedoles.hu webáruházában?

Nem tudja, hogyan működnek a kedvezményes kuponok a Dedoles.hu oldalon? Nézze meg, hogyan válthat be kedvezményes Dedoles kuponokat.

1. A Dedoles kupon kiválasztása

Válassza ki azt a Dedoles kupont, amelyet be szeretne váltani ebben az üzletben.

2. Kattintson a kedvezmény megszerzése gombra, ahol megjelenik a Dedoles kuponkód

A Dedoles.hu weboldalon tegye a kiválasztott terméket a kosárba. Amikor megjeleníti a kosarat és annak tartalmát, látni fogja a "Kedvezménykupon" lehetőséget.

Kép

3. Dedoles kuponkód beírása

Miután rákattintott a zöld nyílra a "Kedvezménykupon" lehetőség mellett, megjelenik a kuponkód beírásának helye. Ezután rákattint az "Igénylés" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a rendelést. Gratulálunk, Ön kedvezményes áron jutott hozzá egy vidám termékhez Dedoles kuponnal.

Kép

Használja ki a Tiplino kedvezményeket és kuponokat

Ne hagyja ki a Dedoles kuponokat, amelyek segítenek csökkenteni a pénzköltést. A Tiplinonál minden nap több tucat új kedvezménykupont és különféle kedvezményeket keresünk az Ön számára, köztük ingyenes szállítási kuponokat is. Mindig megtalálja az összes érvényes akciót, kupont és kedvezményt közvetlenül a Dedoles áruház profiljában, a tetején.

Más kedvezményes kupont vagy kódot keres? Vessen egy pillantást az Sinsay kedvezménykódokra vagy a Bonprix kedvezményes kuponokra.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Dedoles kupon

Követi a divatot? Akkor jó helyen jár. A Dedoles.hu vidám zoknijaival, alsóneműivel és más termékeivel mindig összhangban lesz a jelenlegi divattal. Ha még hozzá fontosnak tartja a környezetvédelmet is, akkor a Dedoles az aki termékeit viselni szeretné. Jelenleg olcsóbban juthat hozzájuk Dedoles kuponok alkalmazásával.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Dedoles.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be