Dedoles kuponnnal vidámság

Követi a divatot? Akkor jó helyen jár. A Dedoles webáruház szokatlan, színes és vidám mintákkal teli divatot árul. A Dedoles vidám zoknijaival, alsóneműivel és más termékeivel mindig összhangban lesz a jelenlegi divattal. Ha még hozzá fontosnak tartja a környezetvédelmet is, akkor a Dedoles az aki termékeit viselni szeretné. Jelenleg olcsóbban juthat hozzájuk Dedoles kuponok alkalmazásával. Ha szeretne spórolni a vásárlás során, rendszeresen vannak leárazások, kedvezmények és Dedoles kuponok. 

Dedoles.hu kupon

Dedoles.hu kupon 20% kedvezmény 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Eddig érvényes: 2023.09.30

 

20% kedvezmény 35 000 Ft feletti vásárlás esetén a Dedoles kuponnal. Vásároljon kedvező árakon!

Dedoles.hu kupon 15% kedvezmény 25 000 Ft feletti vásárlás esetén

Eddig érvényes: 2023.09.30

 

15% kedvezmény 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a Dedoles kuponnal. Vásároljon kedvező árakon!

Dedoles.hu kupon 10% kedvezmény 12 500 Ft feletti vásárlás esetén

Eddig érvényes: 2023.09.30

 

10% kedvezmény 12 500 Ft feletti vásárlás esetén a Dedoles kuponnal. Vásároljon kedvező árakon!

Dedoles.hu kupon 5% kedvezmény

Eddig érvényes: 2023.09.30

 

5% kedvezmény a Dedoles kuponnal. Vásároljon kedvező árakon!

Outlet termékek -

 

Dedoles Outlet termékek a weboldalon. Vásároljon akár 70% kedvezménnyel.

Női kiárusítás Dedoles.hu

Eddig érvényes: 2023.10.26

 
   

Különleges ajánlatok a Dedolesnél.

Férfi kiárusítás Dedoles.hu

Eddig érvényes: 2023.10.26

 
   

Különleges ajánlatok a Dedolesnél.

Gyerek kiárusítás

Eddig érvényes: 2023.10.26

 
   

Különleges ajánlatok a Dedolesnél.

Iskola kezdő szettek és kollekciók Dedoles.hu

Eddig érvényes: 2023.11.11

 
   

Iskola kezdő szettek és kollekciók a Dedoles oldalán. Vásároljon kedvező árakon.

A(z) Dedoles.hu webáruházról

Ha azt halljuk Dedoles, rögtön a színes és mintás zokniban és alsóneműben táncoló hörcsögök jutnak eszünkbe. A mókás Dedoles zoknik és velük a hörcsögök 2018-ban jelentek meg. Egy évvel később indították el az első alsónemű, gyerekzokni és bokazokni kollekció értékesítését. A Warner Brossal való együttműködésnek köszönhetően piacra dobták a Harry Potter, Tom & Jerry és sok más kollekciót, amellyel film-és-meserajongók tömegeit tették boldoggá. Az üzlet rendszeresen kínál akciókat és kedvezményeket is, amelyekkel olcsóbban vásárolhat. Már 2020-as éveket írtunk, amikor megalkották a vidám fürdőruha, strandpapucs és flip-flop kollekciót. A jó hír az Ön számára az, hogy Dedoles kuponnal most olcsóbban szert tehet egy darabra az említett cég kínálatából.

Kép

Így spórolhat a Dedoles webáruházzal

Dedoles kuponokkal sokat spórolhat és nagyon gyakran kaphatók, nem csak a nagyobb vásárlási ünnepek alatt, mint például a Black Friday. Már egy kattintással fel tud iratkozni a Dedoles hírlevelére, amiért 10% kedvezményt kap. Nincs más dogla, mint megadni az e-mail címét és a kedvezmény megérkezik a megadott e-mail címre.  

Rendelkezik éjszakai vásárlással, amely 16:00-tól 23:59-ig tart és 40% árengedményt biztosít mindenre. Továbbá szezonközi kiárúsításokat is tart. Ne szalassza el a Dedoles kuponokat sem, melyek korlátozott ideig érvényesek és egy bevásárláshoz csak egy Dedoles kupon használható fel. Különleges lehetőséget biztosítanak a Dedoles kuponok, amelyekkel 5%,10%, 15% vagy akár 20% árengedményre is szert tehet.

A Tiplino lehetővé teszi a pénzvisszatérítés kihasználását, így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. A cashback lehetőségét olyan webshopokban is kiélvezheti, mint a Wish vagy a Bonprix.

Így juthat hozzá Dedoles kuponhoz

Mindenki szeret spórolni és azért, hogy ezt Ön is megtehesse, nem kell mást tennie, mint figyelni/követni a Tiplino oldalát, hogy értesüljön a legfrissebb kuponkódokról és kuponokról. A webshop követésével is szert tehet kedvezményre vagy ingyenes szállításra feljogosító kuponokra. A weboldalon szinte napi szinten talál új kuponokat. Ha feliratkozik a hírlevélre, mindig jól informált lesz az aktuális akciókról, valamint egy 10% kedvezményt biztosító kupon boldog tulajdonosa lesz.  

A Dedoles kuponok és kódok egyedülálló módja annak, hogy ruhák, kiegészítők és cipők vásárlásakor az online áruházban megtakarítson. Megszerzésük egyáltalán nem bonyolult. Ellenőrizze rendszeresen a Tiplino és az áruház weboldalát a legújabb ajánlatokért. Ha feliratkozik a hírlevélre, mindig az elsők között értesül az új kuponokról és kódokról.

Dedoles kuponok, kedvezmények és akciók

A Dedoles zoknik és papucsok egyértelműen a leggyakrabban akciós termékek. Számos szórakoztató dizájn közül választhat. Bár a webáruházban a kedvezmények általában elég magasak, nem kell megállni. Sőt, gyakran van olyan kedvezménykód is, amelyet az akciós termékekre is lehet alkalmazni, így még jobban vásárolhat. Az ingyenes szállítással kombinálva, amelyet 19.000 Ft feletti vásárlás esetén kihasználhat a Packetával, ez egy olyan egyedi kedvezmény, amelyet érdemes kihasználni.

Stabil kategória a Dedoles kiárusítás is. Úgy is mondhatnánk, hogy ez az egész éves Black Friday, amely az év legnagyobb vásárlási eseményének számít. Ne habozzon sokáig, hiszen az akciós kategóriába tartozó termékek gyakran az utolsó raktáron lévő méretek. Ezért nagyon gyorsan fogynak.

Kép

Termékek olcsóbban Dedoles kuponnal

A Dedoles jelenleg nöi, férfi és gyermek viseletet illetve kiegészítőket forgalmaz. Kínálatukban megtalálhatóak a híres Dedoles zoknikon kívül a harisnyák, melltartók, leggingsek, papucsok, alsónadrágok, pizsamák és sok más a nők számára. Három fő kollekcióba sorolhatók a termékeik : nyári kollekció, esős kollekció és női kiárúsítás. Önben is felmerült a kérdés, hogy mi is az az esős kollekció? Nem más, mint menő gumicsizmák, esernyők és esőkabátok.

Mivel a férfiakra is gondolnak, a számukra is készítettek mókás Dedoles zoknikat és más termékeket, mint az alsónadrágok, papucsok és pizsamák. Férfiak számára is rendelkeznek esős kollekcióval, nyári kollekcióval és kiárúsítással. Ha esetleg nem ragaszkodik a Dedoles márkához, látogasson el hasonló termékeket kínáló oldalakra, mint az ismert Sinsay.hu.

A gyermekek is szeretik a vidám kiegészítőket. Ezért kínál a Dedoles leggingseket, alsónadrágokat, harisnyákat, fürdőruhákat, pizsamákat és papucsokat. Megtalál mindent, ami egy strandoláshoz kell a nyári kollekcióban.

Bárkit is szeretne megajándékozni egy kis mókás kiegészítővel, megteheti kedvezményesebb áron Dedoles kuponnal. A Dedoles.hu ajándékdobozokat is kínál, melyek között olyan különlegességeket is megtalál,mint az illatosított, négyszögletes, ovális vagy piramis dobozok. További akciókért nézzen el a Dedoles.sk oldalra.

Miért vásároljon a Dedolesnél

Az online áruházban vásárolni igazán megéri. Eredeti ruhák gazdag választékát kínálja, melyre jellemző a színpompa és a vidám minták. Minden termék akciós áron kapható, de az áruház számos Dedoles kedvezményt, akciót és kupont is kínál, amelyekkel még olcsóbban vásárolhat. A Dedoles nem csak ruhái, hanem a környezetvédelemmel való törődése miatt is egyedülálló. A vállalat több mint 50 ezer fa ültetésében segített már.

Az áruház minőségét a pozitív vélemények is bizonyítják. Ezeket már sok elégedett vásárló írta, akik osztják ugyanazt a filozófiát, és szeretik az egyedi, színes, természetbarát divatot. A webáruházban ajándékutalványokat is vásárolhat szeretteidnek. A 3 500 Ft és 35 000 Ft értékű utalványok közül választhat. Válasszon bármilyen értéket, és adjon lehetőséget valakinek, hogy saját ízlésének megfelelő termékeket vásároljon.

Dedoles garancia

A Dedoles garantálja a 24 hónapos jótállást. Ez a garancia viszont nem érvényes a bazár szekcióban megvásárolt termékekre és azokra amelyek természetes elhasználódáson estek át. A bazárban megvásárolt áru 12 hónapos garanciával rendelkezik, amely az áru vevő általi átvételével indul.

A vásárlónak jogában áll visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket. Minden esetben érvényes, hogy nem reklamálható, küldhető vissza vagy cserélhető be a kopott termék illetve a helytelen használat/ápolás következtében meghibásodott áru.

Ügyfélszolgálat 

Amennyiben kérdése van a termékekkel, Dedoles kuponnal, vásárlással vagy mással kapcsolatban a Dedoles ügyfélszolgálata kész fogadni kérdéseit munkanapokon 8:00 és 17:00 között. A kapcsolatfelvétel egy, a weboldalon kitöltött üzenettel történik. Bármikor megnézheti a "Gyakran ismételt kérdések" szekciót ahol választ találhat kérdésére.

A Dedoles kínálata folyamatosan frissül, ezért érdemes nyomon követni a közösségi médiákon.

A Dedoles kuponjaival Magyarország mellett most Csehországból, Lengyelországból és Szlovákiából is kedvezményesen vásárolhat a Dedoles webshopjában.

Dedoles.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Dedoles.hu kupon - 25% a kiválasztott darabokra

31.08.2023

Dedoles.hu kupon - 5% kedvezmény

31.08.2023

Dedoles.hu kupon - 20% kedvezmény 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

31.08.2023

Dedoles.hu kupon - 15% kedvezmény 25 000 Ft feletti vásárlás esetén

31.08.2023

Dedoles.hu kupon - 10% kedvezmény 12 500 Ft feletti vásárlás esetén

31.08.2023

Dedoles.hu kupon 25% extra kedvezmény a kiválasztott termékekre

13.08.2023

Kedvezményes kupon Dedoles.hu 30% a kiválasztott TOP termékekre

02.07.2023

Kedvezményes kupon Dedoles.hu 2+1 női alsónemű

31.05.2023

Kedvezményes kupon Dedoles.hu akár 25% a kiválasztott zoknikra

11.05.2023

Gyermek kiárusítás akár 75% kedvezménnyel -

24.08.2022

Hogyan használhatja fel a Dedoles kuponjait a webáruházában?

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Dedoles kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Dedoles online webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg mellett a "Kedvezménykupon" lehetőség. Ezalatt találja a kuponkódoknak szánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Igénylés" gombra és fejezze be a vásárlást.


Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Dedoles.hu más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Dedoles.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be