Lacoste

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Lacoste kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,845 % mindenből a webáruházból Lacoste

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Lacoste márka mindenki számára ismert, hiszen az egész világon elterjedt és népszerű. Ruhadarabjai és cipői kiváló...

A(z) Lacoste webáruházról

A Lacoste egy francia divatmárka, amely az egész világon ismert és méltán népszerű. Kezdetben csupán sportruházatot kínáltak, manapság azonban sokkal szélesebb a választék és a webáruházban igazán mindent megtalál, amire a ruhatárába szüksége lehet. Válassza ki a számos modell közül a stílusának megfelelőt.

Lacoste ruhák

A Lacoste kínálatában minőségi, kényelmes és stílusos férfi-, női és gyermekruhákat talál minden évszakra és alkalomra. Felsőruházat, pólók, ingek, pulóverek, nadrágok, blúzok, dzsekik és sok más ruhadarab található a Lacoste webáruházban. A ruhadarabok nagy része egyszínű, de talál itt igazán színes és vidám felsőket is. Vásárolhat kényelmes sportcipőket is, valamint számos kiegészítőt: táskát, pénztárcát, zoknit, hátizsákot vagy sapkát. Frissítse fel a gardróbját Lacoste ruhákkal, amelyek sosem mennek ki a divatból.

lacoste

Fizetés és szállítás

A Lacoste webáruházban fizethet online bankkártyával (Visa, Mastercard) vagy banki utalással.

A csomagok szállítását a GLS futárszolgálat biztosítja, a szállítási idő rendszerint 3–4 munakanap. A szállítási költség 1199 Ft, amennyiben azonban 7900 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Bármely megrendelt terméket visszaküldheti a kézhezvétel utáni 14 napon belül. Kivételt képeznek a fehérneműk és a személyre szabott termékek. Az online vásárolt termékek nem vihetők vissza a Lacoste üzleteibe, és a személyesen vásárolt termékek sem küldhetők vissza a webáruházba. A terméket küldje a következő címre: Muszkieterów 15/15c, Hall C2, 02-273 Varsó. A pénzvisszatérítés 15 napon belül történik.

Lacoste üzletek

A webáruház mellett személyesen is vásárolhat a Lacoste üzleteiben. Budapesten két áruház is található a következő címeken:

 • Lacoste Fashion Street: Deák Ferenc utca 23., nyitva tartás: hétfő–csütörtök: 10:00–20:00, péntek-szombat: 10:00–21:00, vasárnap: 10:00–19:00.
 • Lacoste Westend: Váci út 1–3, hétfő–szombat: 10:00–21:00, vasárnap: 10:00–19:00.

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel forduljon a Lacoste ügyfélszolgálatához, amely hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között elérhető a +48 222 78 15 81 telefonszámon. ĺrhat is nekik a kapcsolati kérdőív segítségével.

A Lacostét megtalálja több közösségi média platformján is: Facebook, Instagram, Twitter.

 • A Lacoste webáruházból Lengyelországban is vásárolhat: Lacoste.pl
 • Szlovákiából is elérhető a webshop: Lacoste.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Lacoste webáruházról

A Lacoste márka mindenki számára ismert, hiszen az egész világon elterjedt és népszerű. Ruhadarabjai és cipői kiváló minőségéhez kétség sem férhet. Válasszon ön is az eredeti és stílusos darabok közül, amelyek ruhatára díszei lesznek. Keresse a zöld krokodilt, amely évek óta a Lacoste jelképe.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,845 %  összeget a vásárlásból a  a Lacoste webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.