Norton

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Norton kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 10 % mindenből a webáruházból Norton

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Norton 360 átfogó és komplex védelmet biztosít, amely magában foglalja a vírusvédelmet, a VPN-t, a jelszókezelőt

Akár 60% kevezmény Norton antivírusra - Norton

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Vásároljon Norton Antivirus Plust akár 0% kedvezménnyel a Norton.com webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 42% Norton 360 csomagokra - Norton

+ akár 10 % vissza a vásárlásból

Vásároljon Norton 360 eszközbiztonsági csomagokat akár 42% kedvezménnyel a Norton.com webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Norton webáruházról

A Norton vírusvédelmi és kártevőirtó szoftver átfogó védelmet nyújt számítógépének. A termék magában foglalja a vírusvédelmi, a VPN, a jelszókezelő és más szolgáltatásokat - mindezt egyetlen csomagban. Készüljön fel a különféle kiberfenyegetésekre. A Norton vírusvédelmi szoftverrel nem érik majd kellemetlen meglepetések.

Norton 360 termékek

Válogasson a Norton termékei közül igényeinek megfelelően. A Norton Antivirus Plus védelmet nyújt az eszköz és a személyes adatok számára. A Norton 360 elérhető Standard, Deluxe és Premium formában, valamingt Gamers verzióban, azaz kifejezetten azok számára, akik gyakran játszanak számítógépes játékokat. A Norton Secure VPN a személyes adatait védi, amikor nyilvános wifihálózathoz csatlakozik. A Norton Mobile Security okostelefonokra és táblagépekre lett kifejlesztve. Elérhető Androidra és iOS-ra egyaránt.

norton antivirus


Norton vírusvédelem

A Norton különleges biztonsági technológiája a vírusok és kártevő programok ellen irányul. A technikája alapja a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás. A védelem több különféle elemből áll össze. Ilyen például a behatolásmegelőző rendszer, amely blokkolja a potenciális online fenyegetéseket, vagy a biztonsági rések elleni védelem, amely a nulladik napi támadások ellen nyújt védelmet.

100% vírusvédelmi ígéret

A Norton annyira biztos vírusvédelmi és kártevőirtó képességében, hogy 100% vírusvédelmi ígéretet ajánl a felhasználóknak. Ez azt jelenti, hogy ha számítógépét vagy más eszközét olyan vírus fertőzi meg, amelyet a Norton nem tud eltávolítani, visszatérítik önnek a termék árát.

Norton ügyfélszolgálat

A Norton ügyfélszolgálata kész segítséget nyújtani a felhasználóknak. A kommunikáció angol nyelven történik. A legegyszerűbb, ha az online chaten keresi fel őket, amely elérhető a weboldalon.

Megéri követni őket a közösségi oldalakon is: FacebookTwitterYoutube.

Kedvezményes vásárlás

A Tiplinóval megéri vásárolni a Norton.com weboldalon. Velünk ugyanis rendelésének 10%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

 • A Norton termékei Csehországban is elérhetők: Norton.com
 • Romániából is vásárolhat: Norton.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Norton webáruházról

A Norton 360 átfogó és komplex védelmet biztosít, amely magában foglalja a vírusvédelmet, a VPN-t, a jelszókezelőt és sok más szolgáltatást. Válogasson igény szerint többféle csomagból. A Deluxe családi verzió egyszerre 5 eszköz számára is védelmet nyújt, a Norton Secure VPN az adattitkosításra specializálódott. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 10 %  összeget a vásárlásból a  a Norton webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.