Viagogo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Viagogo élmények kedvezményesen

A Viagogo jegyajánlatával lehetősége van részt venni a világ legnagyobb eseményein. A márka számos vezető sport- vagy szórakoztatóipari szervezet partnere, így a platform szolgáltatásait igénybe véve lehetősége van arra, hogy érdekes és izgalmas látványosságokra vadászzon jegyeket. Válasszon a koncertekre, sporteseményekre, színházi előadásokra vagy fesztiválokra szóló jegyek közül. A Viagogo jegyeket az Ön által választott nyelven és pénznemben, valamint bármilyen mobileszközről megvásárolhatja, így soha nem marad le egy látványosságról sem.

Kép

Hogyan tud spórolni a Viagogo webáruházban

Már megtalálta a Viagogo jegyeket, amelyek érdekelik Önt? Spóroljon a vásárlásukkal a Tiplino segítségével - mielőtt leadja a rendelését, ne feledje átirányításunkat, amellyel nagyszerű cashback visszatérítést kaphat online vásárlásai után. Nézze meg az aktuális Viagogo kedvezménykódot is, és szerezzen további kedvezményeket a spórolás érdekében. 

A Viagogo az a weboldal, ahol a világ legjobb és legfontosabb kulturális és sporteseményeire találhat jegyeket. Ha rajong az élő szórakoztatásért, vagy szeretne egy nagyszerű ajándékot, amelyre sokáig emlékezni fog, a Viagogónál megtalálja. Ha kedvenc zenekara koncertjén kívül arról is álmodozik, hogy elutazik Európa vagy a világ egyik leglátogatottabb városába, nézze meg, mi történik New Yorkban vagy Londonban, vegyen jegyet, és használja ki az utazási ajánlatokat is.

Iratkozzon fel a Viagogo hírlevelére, hogy fergeteges események és hihetetlen ajánlatok, egyenesen a postaládájába kerüljenek.

Viagogo - élmények tárháza egy helyen

A sporttól a zenéig, a komédiától a táncig, a fesztiváloktól a színházig; a legkülönfélébb események széles skáláját kínálják. És a viagogo 100%-os megrendelési garanciája a vásárlókat és az eladókat egyaránt fedezi, így nyugodt lehet, számíthat rájuk.

Ha már kiválasztotta az eseményt a Viagogo webáruházból, akkor csak tegye a kosárba, és folytassa a szállítási mód és a fizetési mód kiválasztásával. Ha elektronikus jegyet vásárol, akkor számíthat az e-jegy ingyenes kiszállítására. Ellenkező esetben a megrendelés végén ellenőrizheti a költségeket és a szállítási időt.

Vásárlásait a Viagogo oldalon fizetheti ki, ha hitel- vagy bankkártyáját csatlakoztatja a rendszerhez, amelyről a vásárlásra szánt összeget levonják. Válassza ki a kívánt opciót a rendelési folyamat végén.

Miért érdemes a Viagogo webáruházból vásárolni

Válasszon több mint 4 millió jegyből, rejtett költségek nélkül.

 1. Jegy a szabadságához - Globális piacterük több mint 4 millió élő eseménylistázáshoz biztosít hozzáférést, és lehetővé teszi a rendelkezésre álló jegyek viszonteladását az általa meghatározott áron.
 2. Biztonságos és szabályozott - Szemmel tartják a weboldalon az aktivitást a közösségük biztonsága érdekében, és az eladó csak akkor kap kifizetést, ha a vásárló bejut az eseményre.
 3. Teljes átláthatóság - Ígérik, hogy mindig őszinték és nyíltak lesznek a piacterük és árazásuk kapcsán a felkínált ár, valamint a vásárlást megelőzően, fizetéskor az esetleges szállítási költségek világos feltüntetésével.
 4. Számíthatsz rájuk - 100%-os megrendelési garanciánk azt jelenti, hogy ha valamilyen okból nem tud bejutni az eseményre, akkor vagy cserejegyeket, vagy visszatérítést biztosítanak.
 5. A jövőbe tekintve - Szenvedélyüknek tekintik az élő eseményeket, ezért fektetnek be a jövőbe.

Viagogo ügyfélszolgálat

Ha bármi kérdése adódna a jegyekkel kapcsolatban, vagy a már megvásárolt jegyével, akkor felvehezi a kapcsolatot e-mailben az ügyfélszolgálattal customerservice@orders.viagogo.com.

Viagogo ajándékutalványok felhasználása a webáruházban

Jelentkezzen be abba a fiókba, ahová az utalványát kapta. Válassza ki a jegyeit, adja meg és erősítse meg a fizetési módot. Lépjen a következő oldalra megrendelése megtekintéséhez, majd kattintson az „Ajándékutalványod van?” lehetőségre. Adja meg az utalványkódot, és kattintson a „Vásárlás megerősítése” lehetőségre.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Viagogo rendezvényekre akciósan jegyek

A Viagogo egy olyan platform, ahol mindenféle eseményre jegyeket és bérleteket vásárolhat. Akár a kedvenc zenekarát szeretné megnézni egy koncerten, akár egy válogatott meccsre szeretne elmenni, vagy egy látványosságot keres a következő nyaralásához, itt hatalmas választékban talál jegyeket a világ minden táján megrendezésre kerülő eseményekre. A Viagogo jegyekkel felejthetetlen élményeket gyűjthet.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a Viagogo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be