CCleaner

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a CCleaner-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a CCleaner webáruházé.

CCleaner kupon

Akció CCleaner 50%-os kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.07.14

+ akár 35 % vissza a vásárlásból

Optimalizálja számítógépének teljesítményét ezzel a hihetetlen promócióval. Kattints a linkre, és győződj meg róla, hogy készüléked… több

A CClenaer webáruházról

Gyorsítsa fel és tisztítsa meg számítógépét és okoseszközeit a CCleaner szoftverjével, amelyet már több mint 2,5 milliárd alkalommal töltöttek le. Amellett, hogy a CCleaner segít virtuálisan tisztán tartani eszközeit, gondoskodik a különböző szoftver frissítésekről, a biztonságosabb internetes böngészés bebiztosításáról, valamint elősegíti, hogy készülékéből kihozhassa a maximumot. A CCleaner webshopja cégek és magánszemélyek számára egyaránt kínál termékeket, az általános CCleaner szoftver mellett pedig egyéb más programok is elérhetők kínálatukban.

Kép

Egyéb szoftverek a CCleaner webáruházban

A CClenaer webshopjában a hagyományos CClenaeren kívül számos más szoftver is elérhető, melyek különböző hasznos szolgáltatásokat kínálnak. A Kamo például biztonságos online böngészés biztosít, a CCleaner Browser internetes böngésző energiát takarít meg és felgyorsítja készülékét, a Defraggler a töredezettségmentesítésről gondoskodik, a Recuva pedig segít visszaszerezni az elveszett vagy sérült fáljait és tartalmait. A kínálatban külön Windows és Mac operációs rendszerekkel kompatibilis, valamint kifejezetten okostelefonokra készült szoftverek is megvásárolhatók.

Ingyenes és fizetett verzió

A CClenaer alap verziója ingyenesen tölthető le, azonban ez csupán a legegyszerűbb funkciókat tartalmazza. Amennyiben teljes körű karbantartást és védelemet szeretne, érdemes beruháznia a CCleaner Professional-re, amely automatikusan gondoskodik készülékéről, anélkül, hogy Önnek foglalkoznia kéne vele. A számos extra funkciónak köszönhetően készüléke mindig gyors, tiszta és naprakész lehet. Amennyiben kétségei merülnek fel, a CCleaner termékeit korlátozott ideig ingyenesen is kipróbálhatja.

Kép

Vásárlás

A CClenaer webshopjában online bankkártyás fizetéssel (Visa, MasterCard, Maestro, JCB) és PayPal-on keresztüli fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét. A CCleaner termékei elektronikus jellegűek, a fizetést követően e-mailben kapja meg a szoftverekhez szükséges aktivációs kódot.

A Tiplinó kínálatában számos más webshopot is talál, ahol olyan szoftverek vásárolhatók meg, melyek segítenek készülékeiből kihozni a maximumot, ilyen például az Avira, iObit, PandaSecurity, AVG és sok más online üzlet, melyeket az elektronika és számítógépek kategóriában talál meg.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A CCleaner felhasználói felületén kapcsolatba léphet a webshop ügyfélszolgálatával, valamint rengeteg cikk, leírás és segédvideó áll rendelkezésére, amelyek segítenek a termékek használatában.

Amennyiben még többet szeretne megtudni a CCleaner termékeiről, a webshopot a következő közösségi média oldalakon követheti: Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása a CCleaner webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a CCleaner webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a CCleaner webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a CCleaner webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Érvényesítés gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

CCleaner.com – gyors, biztonságos PC

A CCleaner segít, hogy számítógépe és okoseszközei gyorsak és naprakészek legyenek. A webshop termékei a tisztítás és aktualizáció mellett számos extra funkciót tartogatnak, mint például a biztonságos böngészés biztosítása, az elveszett fájlok visszaszerzése vagy a töredezettségmentesítés. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

CCleaner más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 35 %  összeget a vásárlásból a CCleaner webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be