Extreme Digital kupon

Akár - 30 % kedvezmény mobiltelefonokra az Edigital.hu eshopba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu online áruházban jelenleg az akcióban szereplő kiválasztott mobiltelefonokra akár 30%-os kedvezmények is elérhetők.

Akár - 22 % kedvezmény televíziókra az Edigital.hu webáruházba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu webáruházban most akár 22%-os kedvezményeket is találhat az akciós televíziókra.

Akár - 20 % kedvezmény tabletekre az Edigital.hu eshopba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu online áruházban jelenleg akár 20%-os kedvezményeket is igénybe vehet az akciós kiválasztott tabletekre.

Akár - 17 % kedvezmény fényképezőgépekre az Edigital.hu eshopba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu webáruházban most akár - 17 % kedvezménnyel is vásárolhat az akciós kiválasztott fényképezőgépek közül.

Akár - 17 % kedvezmény számítástechnikai termékekre az Edigital.hu eshopba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu webáruházban jelenleg akár 17%-os kedvezményeket is találhat a promócióban szereplő, kiválasztott IT termékekre és notebookokra. több

Akár - 17 % kedvezmény memóriakártyákra az Edigital.hu webáruházba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu webshopban most akár 17%-os kedvezményt is kaphat az akciós memóriakártyákra.

Akár - 15 % kedvezmény videokamerákra az Edigital.hu oldalon

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

A Edigital.hu online áruházban jelenleg akár 15% kedvezményt is találhat az akciós videokamerákra.

Akár - 15 % kedvezmény notebookokra az Edigital.hu eshopba

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu webáruházban most válogatott akciós notebookokra akár 15% kedvezményt is találhat.

Akár - 13 % kedvezmény hűtőkre, fagyasztókra az Edigital.hu webáruházban

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu webáruházban jelenleg akár 13% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akciós hűtőszekrényeket és fagyasztókat.

Akár - 11 % kedvezmény mosógépekre az Edigital.hu webáruházban

Eddig érvényes: 2024.08.02

 

Az Edigital.hu online áruházban most akár 11% kedvezményt is kaphat a promócióban szereplő mosógépekre.

A(z) Extreme Digital webáruházról

Az Extreme Digital története még 2001-ben indult, azóta pedig számos változáson ment keresztül. Kezdetben számítástechnikai, illetve irodatechnikai termékeket forgalmazott, mára már több, mint 4 400 márka termékeit kínálja, mint tabletek, televíziók, háztartási gépek, valamint könyvek, szépségápolási cikkek, játékok és divat termékek széles választékát. Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb online kereskedelmi áruházává nőlte ki magát, amely 14 évvel ezelőtt hoztak létre, Magyarországon 2013. október óta van jelen. A régió vezető online kereskedőjeként 3 országban van jelen: Romániában, Magyarországon és Bulgáriában.

2022 volt az az év, amikor egy nagy fordulat történt az Extreme Digital történetében, ugyanis egyesült az eMAG webáruházzal. Ez azt eredeményezte, hogy az Extreme Digital online áruház megszűnt, a kínálata pedig most már eMAG webáruházban érhető el. Ennek köszönhetően már bármilyen alkalomra is vásárol, biztosan megtalálja a megfelelő termékeket. Legyen az karácsony, Valentin-nap, születésnap vagy akár csak saját magának szeretne örömet szerezni a nagy kínálatban mindent megtalál.

Kép

Így lehet spórolni az Extreme Digital webáruházban

Az Extreme Digital, mint az eMAG része jó áraival és széleskörű kínálatával várja vásárlóit. Mindezek mellett pedig spórolási lehetőségeket is biztosít. Állandó akcióinak és leárazásainak köszönhetően mindig kedvezményesebb áron érhető el egy-egy márka terméke vagy valamelyik kategória terméke. Az aktuális ajánlatokért kövesse az eMAG vagy a Tiplino weboldalát. Az Extreme Digital kuponról is ilyen módon értesülhet vagy feliratozhat az eMAG hírlevelére. Regisztrációjával ugyanis nyereményjátékon vesz részt.  Az eMAG kuponakciói is összefonódtak az Extreme Digital kuponjaival, melyek báváltásának menetéről lejjebb olvashat. 

Az éppen aktuális akciókat megtalálja az eMAG oldalán az Aktuális ajánlatok fülre kattintva. Itt megtalálható minden promóció és ajánlat feltétele és a promóciók időtartalma. Az eMAG akció vonatkozhat konkrét termék kategóriákra, vagy esetleg márkákra. Ha az éppen aktuális promócióhoz eMAG kuponkód szükséges, akkor azt is megtalálja a promóció részleteiben. Az idő spórolása is egy opció, amivel eMAG ajándékkártya vásárlásávaltehet szert. Nem utolsó sorban az ingyenes szállítás lehetősége is fennáll, mégpedig Magyarország és Románia területén elhelyezett eMAG easyboxba, ha a rendelés meghaladja a 10 000 Ft-ot. 

Így szerezhet Extreme Digital kupont

Nem kell mást tennie, mint figyelni az eMAG webáruház honlapját, ahol mindig naprakészen értesülhet az aktuális eMAG akciókról és promóciókról. Továbbá minden érvényes Extreme Digital kupont megtalál a Tiplino cashback portálján is. A Tiplino honlapján további kedvezményeket talál online vásárlásáihoz kedvenc webáruházaiban, mint az Alza, Aliexpress vagy akár a Wish.

Extreme Digital akciók

Az eMAG kedvezmények, eMAG akciók különféle időközönként kínálják a kedvezményes vásárlás lehetőségét. Önnek nem kell mást tennie, mint követni az épp futó eMAG akció feltételeit és máris kedvezményesen vásárolhat termékeket. Rengeteg akciót találhat a webáruházban különféle alkalmakra, mint az eMAG Black Friday, a Valentin-nap, az eMAG készletkisöprés, illetve az Árak forradalma. Az eMAG akció vonatkozhat márkákra, mint Samsung, Delonghi, Sony, vagy akár termék kategóriákra is, mint bőröndök, irodai berendezések, esetleg laptopok vásárlására is.

Az eMAG Extreme Digital kínálata

Az Extreme Digital termékeket az eMAG webáruházban és üzleteiben találja. Az eMAG.hu honlapján számost áru kategória közül kedvére válogathat. Minden kategória további alkategóriákra bontható, hogy még pontosabban tudjon keresni a kívánt termékre. Az eMAG kínálatában megtalálja a háztartási gépek, televíziók, telefonok, tabletek, laptopok, számítástechnikai eszközök, fotó és videó termékek, okos eszközök széles választékát. A webáruházban továbbá online élelmiszerbolt is található az alapvető élelmiszereke beszerzésére. További termékeket talál az otthon, barkács, kert, játékok, baba, mama, divat, ékszerek és kiegészítők, szépségápolás, sport és szabadidő, könyvek, filmek, irodaszerek, valamint autó és motor felszerelések kategóriákban.

Az eMAG webáruház több mint 9 500 márka termékét kínálja. Ezek közül a legnépszerűbbek a Samsung, a Philips a Bosch, a Chicco, az Asus, a Pampers, a Xiaomi, a Sony, az Apple, a Lego, a Lenovo és az LG, melyeket Extreme Digital kupon vagy eMAG kupon beváltásával még olcsóbban vásárlhat meg. 

Kép

eMAG Extreme Digital üzletek

A fúzióból kifolyólag az Extreme Digital termékeit megtalálja az eMAG üzleteiben, Budapesten már hét helyszínen, de akár vidéken is. 

Az eMAG üzleteiben:

 • szakértői segítséget kap a vásárlásnál
 • azonnal elérhető árukészletből válogathat
 • a szállítás ingyenes
 • könnyedén intézheti garanciális ügyeit
 • segítenek megtalálni a megfelelő áruhitelt

Az Extreme Digital Debrecent mostantól eMAG Debrecen üzletében találja, az Extreme Digital Szegedet keresse az eMAG Szeged üzletében és az Extreme Digital Miskolc, pedig az eMAG miskolci boltjában található.

Név

Cím

Nyitvatartás

Extreme Digital Budapest - eMAG

Árkád1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a.

Hétfő – Szombat: 10:00-21:00, Vasárnap: 10:00-19:00

Extreme Digital Budaörs - eMAG

2040 Budaörs, Kinizsi utca 5.

Hétfő – Szombat: 10:00-19:00, Vasárnap: 10:00-18:00

Extreme Digital Budapest - eMAG

Etele,1119 Budapest, Hadak útja 1.

Hétfő – Szombat: 10:00-21:00, Vasárnap: 10:00-20:00

Extreme Digital Budapest - eMAG

Mammut, 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

Hétfő – Szombat: 10:00-21:00, Vasárnap: 10:00-18:00

Extreme Digital Budapest - eMAG

Pólus, 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

Hétfő – Szombat: 10:00-20:00, Vasárnap: 10:00-19:00

Extreme Digital Soroksár- eMAG

1238 Budapest, Bevásárló utca 6.

Hétfő – Szombat: 10:00-19:00, Vasárnap: 10:00-18:0

Extreme Digital Budapest - eMAG

Westend, 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Hétfő – Szombat: 10:00-21:00, Vasárnap: 10:00-18:00

Vidéki üzletek:

Név

Cím

Nyitvatartás

Extreme Digital Debrecen - eMAG

4024 Debrecen, Piac utca 56.

Hétfő – Péntek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-14:00

Extreme Digital Győr - eMAG

Győr Plaza, 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1.

Hétfő – Szombat: 9:00-20:00, Vasárnap: 10:00-18:00

Extreme Digital Miskolc - eMAG

3530 Miskolc, Corvin utca 2.

Hétfő – Péntek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-14:00

Extreme Digital Pécs - eMAG

7622 Pécs, Nagy Lajos király újta 16.

Hétfő – Péntek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-14:00

Extreme Digital Szeged- eMAG

6720 Szeged, Tisza Lajos körút 60.

Hétfő – Péntek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-14:00

Ezért az eMAG Extreme Digital

Az eMAG számos igazán kényelmes megoldást kínál nem csak a vásárlás, de a szállítás terén is. Hiszen a rendelését átveheti az eMAG üzleteiben, az eMAG easyboxban vagy pedig természetesen választhatja a házhozszállítást is. Az eMAG által forgalmazott termékek átvehetők az eMAG üzleteiben, amennyiben a termék erre alkalmas. Abban az esetben, ha a termék a kiválasztott üzlet raktárában már eleve megtalálható, akkor a kívánt termék már akár egyből át is vehető. Ha éppen nem elérhető az üzletben, akkor pár nap szükséges a raktárból az üzletbe való szállításra.Amint a csomag átvehető a kiválasztott boltban, arról a rendszer értesítést küld. Ezt követően 5 nap áll az ön rendelkezésére, hogy átvegye megrendelését. Ha az átvétel nem valósul meg, úgy a rendelés törlésre kerül. Amennyiben előre fizetés történt, online fizetés bankkártyával, abba az esetben az összeg automatikusan visszaindul.

Az easyboxba történő kiszállítás során lehetőség van választani, hogy melyik boxba történjen a szállítás, amelyből majd a megrendelt termékek átvehetőek. Továbbá az is az Ön döntése, mikor veszi át a rendelést, az easyboxok átvételi ideje alatt, mindezt érintésmentesen. Amennyiben az easyboxba szeretné igényelni a szállítást, úgy fizethet a rendelés leadásakor online kártyával, illetve az átvételkor az easybox termináljánál, szintén kártyával. Előfordulhat ugyan, hogy egyes easyboxok nem rendelkeznek terminállal, ha ezek köszül választott egyet a rendelés leadása során a rendszer nem fogja engedélyezni az utánvétes fizetést a boxnál.Az easyboxok csak kis vagy közepes méretű termékek szállítására alkalmasak. Abban az esetben, ha a termék túl nagy, a rendelés leadása során a rendszer nem fogja engedni az easyboxba történő szállítás lehetőségét.Amikor a megrendelése megérkezik az easyboxba, e-mailben egy QR kódot, SMS-ben pedig PIN kódot kap majd. Ezt követően az átvételre 36/48/72 órája van, a pontos átvételi határidő szerepel az értesítésben. A QR-kód beolvasása vagy a PIN-kód beírása az átvételi ponton feloldja azt a rekeszt, ahol a termék található.Minden további információt az eMAG honlapján a Rendelések és szállítás oldalon talál. Hosszú lenne felsorolni, hol áll rendelkezésre eMAG easybox, de könnyedén kikeresheti az Önhöz legközelebb esőt ezen a linken

Újracsomagolt eMAG termékekAz újracsomagolt termékek működőképes árucikkek, melyeket a vásárlók megrendeltek, ám valamilyen oknál fogva meggondolták magukat és a termékek visszaküldték. Minden újracsomagolt termék az eMAG szigorú ellenőrzési rendszerének köszönhetően teljes körű átvizsgáláson, tesztelésen, és alapos tisztítási procedúrán mennek keresztül. Ezt az átvizsgálást minden esetben az eMAG technikusai végzik.

Az Extreme Digital minőségét már számos elismeréssel nyugtázták. Többször volt "Az év honlapja" díj nyertese és több éven át volt vezető a magyar online kereskedelmi piacon. A Díjnyertes Digitális Média Alkalmazás címet is viselte. Ezek a díjak is tanúsítják, hogy mennyire kedveltek a vásárlóik körében és hogy mennyire odafigyelnek az igényeikre. Az Extreme Digital kuponok is egy olyan gesztus, amit a vásárlók nagyra értékelnek. 

Extreme Digital reklamáció és termékvisszaküldés

Az Extreme Digital weboldalon vásárolt termékek most már minden szempontból az eMAG alá tartoznak. Érvényes rájuk az eMAG visszaküldésre vonatkozó szabályok is. Amennyiben az eMAGon vásárolt termékek nem felelnek meg az ön elvárásainak, akkor azokat ingyenesen visszaküldheti 30 naptári napon belül az átvétel időpontjától számítva. Mindössze annyit kell tenni, hogy kitölti a visszaküldési űrlapot legkésőbb a kézbesítés/átvétel dátumától számított 30. naptári napon, és kiválasztja, hogy a terméket futárszolgálattal küldi vissza vagy személyesen is leadhatja egy easybox csomagautomatába vagy eMAG üzletbe. A visszaküldési űrlapot megtalálja a termék visszaküldés oldalon. 

Extreme Digital kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Extreme Digital ingyenes szállítás a megjelölt női higiéniai termékekre

19.05.2023

Nyereményjáték Extreme Digital nyerjen Tefal Actifryt

19.05.2023

Akció Extreme Digital kedvezményes árú Vileda termékek

19.05.2023

Akció Extreme Digital kedvezményes árú Rowenta, Tefal és Krups termékek

19.05.2023

Akció Extreme Digital 14% kedvezmény Acer LED monitorra

19.05.2023

Akció Extreme Digital ingyenes szállítás a megjelölt táplálékkiegészítőkre

19.05.2023

Akció Extreme Digital kedvezményes árú sportruházat, cipő és kiegészítő

19.05.2023

Akció Extreme Digital kedvezményes árú edzőgépek vásárolhatók

19.05.2023

Akció Extreme Digital 10% kedvezmény a megjelölt Nikon lencsékre

19.05.2023

Akció Extreme Digital kedvezményes árú újracsomagolt termékek

19.05.2023

Extreme Digital kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Extreme Digital kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Extreme Digital kuponok illetve eMAG kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Extreme Digital webshopban. 

Ha szeretne kedvezményes kupont használni vásárlásánál, kövesse a következő lépéseket:

 1. Helyezze a kívánt termékekekt a kosárba. A kosár tartalmát a jobb felső sarokban a kosárra kattintva érheti el.
 2. A kiválasztott eMAG kedvezményes kódot másolja a kód használata feletti mezőbe.
 3. Kattintson a kód használata feliratra
 4. A kedvezmény felhasználta a vásárlásnál és így a fizetendő összeg megváltozott

Ha más úton tett tett szert Extreme Digital kuponra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív. Abban az esetben, ha az Extreme Digital kupon nem működik, kérjük ellenőrizze a promóció időtartamát, illetve annak feltételeit.

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Extreme Digital kupon - eMAG.hu

Az Extreme Digital Magyarország egyik legnagyobb műszaki webáruháza volt teljesen 2022-ig, amikor a eMAG bekebelezte. A teljes kínálata így most már az eMAG.hu webáruházban található. Jó hír azonban, hogy Extreme Digital kuponok vagy eMAG kuponok beváltásával továbbra is csökkentheti a vásárlási összeget. Az Extreme Digital kupont bármire felhasználhatja: kamerára, fényképezőgépre, TV-re, háztartási gépre. könyvre, játékokra, baba-mama termékekre és még sorolhatnánk. Az Extreme Digital webáruházában most már élelmiszerek, drogéria, parfümök és kozmetikumok is találhatók.

Extreme Digital más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Extreme Digital webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be